ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Мамчета, да ви се похвало-оплача. Не знам откъде да почна - похвала за мен, че най-после излязох с един чувал и разчистих мръсотиите, нахвърляни от прозорците на съкооператорите - от вафлени хартийки до джанти - е няма такава мизерия! Що сме такива хората?  Затова няма да ни е чисто и всеки ще вика - ми той другият е виновен. Поизчистих си от нападали клони и листа и градинката пред блока, само чакам да се размрази още малко земята и почвам...наболи са ми някои от цветята, кеф ми е.
Днес моите юноши пак са на игрището. Големият си идва към 2 часа и ми разправя, че някакъв му разбил носа, защото бил по-добър от него. Викам му - сине, синеее, каква съдба си си избрал, то не беше счупена капачка на коляното и ужасни часове в Пирогов, разбит нос и какво ли ме чака още?
В същото време гледам от прозореца, на 5 метра от игрището, на катерушките накацали едни дечица на възрастта на нашите и като пафкат цигари, та пушек се вдига.  О времена, о нрави!
А аз, след една прахосмукачка, отивам в банята, доволна от днешния ден!

# 31
  • София и там където не се пуши

Пример: В 18 милионният Кайро има само ...6 светофара.

Ако са с кръгово движение и там - не слагат светофари.  Така наречените филки. Кувейт също почти няма светофари.

Ние тук като си имаме сфетофари, не стават ли задрствания  newsm78 . Просто много народ много нещо.

# 32
Здравейте и от мен добрах се до компа най-накрая. Да кажа за срещата много приятно си изкарахме такава агитка бяхме за олимпийците трябва да имат добър резултат. Много приятни мами, много хубави възпитани дечица много се радвам че се събрахме, чакам с нетърпение 13-ти. /Нещо и аз не успях да уцеля паролата за снимките./
Аз получих мартеничка имах избор от купищата които бяха купили за целия клас.
За 8-март получих от децата зюмбюлче  Grinning не могли да чакат до утре. Каката отишла да го купи обадила се по телефона на малкия да се посъветва какъв цвят да бъде, а малкия казал ми избери там нещо розово като за момиче  Joy hahaha големи скици. Той пък ми изработил в часа по бит и техника салфетник, изрязан е от дърво, лепил, пилил, заглаждал, боядисвал много е хубав, като сваля снимките ще го покажа  bowuu

П.П. оправих се с паролата отивам да гледам снимки  Grinning

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:54 от suni4ka

# 33
  • България
 Момичета, днес се видяхме импровизирано на кафе с Фран Джонсън и една мама  от седмокласната тема /стара моя дружка/. Изкарахме си много приятно и единодушно изкоментирахме задушевната обстановка, която цари тук.
 Замислих се за какво всъщност си говорим... за осмокласниците - малко, за купони - много.  Joy Joy Joy Почти през цялото време или се подготвяме за купон, или коментираме последния такъв, и после подготвяме следващия. Как няма да ни е хубаво тук, като сме се събрали все готини.... и скромни  Embarassed. Ама нали знаете, че скромността краси само хората, които нямат други качества, а ние залагаме на ДРУГИТЕ качества  smile3532
 Накрая даже поканихме седмокласната мама да дойде на 13-ти с нас, за да види "Що е то форумски купон и има ли почва у нас".
 dessislavas , Честито ви бебе в родата! Да е живо и здраво и щастливо!

# 34
  • Sofia
Сега чакаме снимките на Фран и компания Laughing
В Кайро 18 милиона са с адресна регистрация , а колко идват на работа от провинцията и колко туристи има,това не може да се преброи.
suni4ka  много подходящ ник имаш,така добре те описва,много слънчева и лъчезарна си Simple Smile
novinka с  прегледите и престоя в Пирогов съм много на Ти, съчуствам ти  Hug
София ти се една от най изявените купонджийки!!!

# 35
  • София и там където не се пуши

novinka с  прегледите и престоя в Пирогов съм много на Ти, съчуствам ти  Hug

Да не сме се срещали там  Joy

# 36
  • Sofia
Възможно   smile3506 , и все пак срещи като вчерашната ми допадат повече Wink

# 37
  • София
Фран - най после спокойна, А за детето - чудесни преживявания и впечатления
София - ами то е ясно, осмокласниците са ОК, дойде нашето време. Е аз продължавам да дерзая с моята осмокласничка, ама то е друга песен
Лейди - толкова хубави неща изговорихме за теб, длъжна си да дойдеш поне за малко.
novinka - твойто момче си е направо мъж - юнак. Винаги някой ще се опитва да му "разбие" носа защото е по-добър в нещо. Дано вече е добре! То верно че мъжките мами по-често посещават Пирогов, ама и ние сме ходили.
Хайде 13 идва, гответе се!

# 38
  • There I was on a July morning
Здравейте дами!  
Ходихме на гости и въпреки, че е полунощ не се стърпях да прегледам темата, на това му се вика пристрастяване   Crazy
Поздравления за отличниците-олимпийци и пожелания за добри резултати от работите им.

novinka, съчуствам ти за контузиите на детето, но те май са неизбежна част от футболната кариера  Hug  
Чудесна идея е това за почистването около дома, трябва повече хора да се включват в тази дейност.

За 8-ми март получих авансово цвете в саксия /аз съм ги предупредила, че предпочитам такива да ми подаряват, вместо букети/, утре ще видя дали ще има и друго. newsm78

# 39
  • България
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 Мили дами, желая ви да сте обичани и ухажвани!   bouquet

Лейди, на мен и през ум не ми е минало, че ще пропуснеш срещата! Без теб не може!  smile3513  Не вярвам да ви изненадат с нещо особено на това обучение...  smile3503

# 40
Честит празник, мили дами!

# 41

ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!

# 42
Добро утро, момичета! Честит празник!
Моят юнак е добре, че даже излиза снощи за още една серия футбол, а следобяд е на тренировка.
Ама пък какво капризно време - навън е побеляло!

# 43
  • Sofia

Бъдете ,Обичани , Харесвани ,Желани , много усмивки и настроение !!!

# 44
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!

Бъдете винаги красиви, нежни, желани и обичани!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 09:35 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт