АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Tedurinka, Все още не виждам някакви промени по кожата си - само ме сърби в зоната на корема и от няколко дни започнах да се мажа с това http://www.nivea.bg/products/show/12204 - лесно се размазва, не цапа, мирише много хубаво  Simple Smile

# 301
  Slavy73 честито за хубавите резултати!
  Относно шофирането, само в карен случай карам аз сега. Колана определено ме дразни и мисля вече да не го слагам. За бремените и аз знам, че може и без колан.

# 302
  • Miami
Slavy, чудесна новина  Hug
Стискаме палци и на другите момичета  Praynig

# 303
Slavy73, страхотна новина. Дано при всички да е така Praynig!

Смятам да огранича далечните пътувания и ние мислехме да ходим за майските празници в Рим, но ще отложим, защото по принцип хич не ми понасят полетите.
Аз се мажа още откакто разбрах, че съм бременна. Първо измазах една опаковка олио на Weleda - много е хубаво, но бързо свършва и сега пробвам Percutalfa - пак пише, че е без парабени, но то е повече като крем и май ще си се върна на първия вариант.
Колан още мога да си слагам и смятам да слагам до края или поне дано да мога. Не знам, хич не ми се пътува без колан по нашите пътища.

# 304
Не веднъж съм спирала по-рязко заради някой тъпанар и тогава колана направо "реже"-  в такива моменти напрво изтръпвам  newsm17.  Вие как карате?

Купих си приставка за колан за бременни, не знам дали помага, но си я ползвам  Peace

# 305
Има едни специални приставки за колана, които задържат долната лента от долу на корема, а горната над корема.
Бременните наистина могат да карат без колан по закон, само че аз никога не бих рискувала да пътувам без колан. Сигурността е на първо място и ако с мен стане нещо, ще стане и с бебето, така че предпочитам да си се возя с колана.

# 306
red shoe, от къде си взе тази приставка? И аз търсих, но не мога да намеря, а както казах, съм свикнала да карам с колан и в момента ми е доста некомфортно без...

# 307
pepe one, това олио   е много хубаво. Аз в момента са мажа с това на Johnson, може би защото е по-мазничко кожата ми го понася много добре и не ме сърби така.

Либи, Red shoe , трябва да пробвам с тази приставка, защото честно казано ми е доста по-комфортно с колан, така съм свикнала  Peace

# 308
Мисля, че от eBay може да се вземе и не беше скъп. На мен все още колана не ми пречи, но за после ще видим.

# 309
Привет!
Адашче, ЧРД и от мен!   bouquet Ние с теб освен с еднакви имена сме и от една зодия - аз съм на 02.03
И аз не пия витамини. Купуваме плодовете и зеленчуците според сезона. На вилата имаме ябълки и круши и това са единствените плодове, които не купувам. Аз не си представям деня обаче без мед, много го ядем. На Калоян давам от време на време и клеева тинктура.
Освен до вилата, която е на 50 км от София, други почивки не предвиждаме тази година, а може би и догодина.

# 310
От ибей я купих, още в първите теми пусках линк.
Ето това е  Peace

# 311
  • София
Полетите доколкото четох и питах са безопасни. Само след седми месец някои компании не пускат бременни, не за друго, ами нали след това време може вече да се роди. Иначе по принцип не са препоръчителни дългите пътувания с наземен транспорт.  Аз много се надявам да можем да си пизвилим още някоя малка почивчица в края на май, но ще видим как се чувствам тогава.
И моето коремче последните две седмици сякаш изведнъж порасна. Дотогава изглеждах като напълняла, ама сега вече съм си като бременна Simple Smile
Слави,  поздравления за чудесните новини!

# 312
  Преди да забременея ползвах за почистване на лицето Garnier 3 in 1. Дали и сега мога да си го ползвам без да навредя на бебето?

# 313
Страхотна тема .....
Здравейте бъдещи мами , и аз чакам моето слънце през август и много се вълнувам!!! Нали е първо newsm03
Лека бременност на всички !!!!

# 314
Slavy73 честито ти хубава новина Simple Smile надявам се и другите на които им се налага да правят амниоцентеза да се похвалят със същото . аз  не съм си правила нито бхс нито фм има ли некои като мен дето я кара на сляпо и се надява оня отгоре да си е свършил работата както трябва  newsm78 newsm78
и добре дошла на Fitkarova Hug

Общи условия

Активация на акаунт