АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
За тестисите доколкото знам,могат да падат в торбичките и да се прибират известно време при бебетата.

# 556
  • Miami
За тестисите доколкото знам,могат да падат в торбичките и да се прибират известно време при бебетата.
Да, и аз така съм чувала. Но самите торбички си стоят, не се прибират и не изпадат от никъде  Thinking

# 557
Да, и аз така съм чувала. Но самите торбички си стоят, не се прибират и не изпадат от никъде  Thinking
Хи-хи,да да торбичките са си там.

# 558
Мими Вичева http://www.youtube.com/watch?v=_48QA4QsaWk&feature=PlayList& … CAB0B&index=2 - наистина ми се стори супер  Grinning
Дали може да се намери в София?

За съжаление не мога да бъда полезна с инфо къде какво има в Българските магазини  Rolling Eyes.. Аз самата разпитвам мами, които са видели количките които показвам на живо, защото както казах тук на живо има мнооого беден избор.. онлайн какви красоти има, но ми се иска да пипна да бутна, дет се вика.. иначе цената на количката в сайта на производителя е 570£ с доставката, но само за uk. В Ebay могат да се вземат по-евтино, но пак доставката е само за UK.. Но момичета, за сега само набелязваме, докато дойде време да купуваме, още колко неща ще си харесаме, аз едва се сдържам, да не купя нещо  Blush .. Сега спешно трябва да си набавя подарък за новородено, че моя приятелка тук я чакаме всеки момент да роди първото си дете - момченце  baby_neutral Та аз за това толкова усилено съм се заразглеждала по бебешки неща  Whistling А тя хич не ми помага, питам я да ме насочи какво и трябва, все пак си е набавила неща.. а тя ме минава с номера, че важното било да идем да я видим в болницата, все едно ще ида с празни ръце.. но я разбирам, тук са с мъжът си, роднините няма да имат възможност да дойдат, и дет се вика са самички.. страшничко си е, да си на чуждо място сам в такъв момент.. Ех отплеснах се  Blush Аз от време на време ще ви пускам линкове и снимки на интересни неща на които попадам, а ще разчитам на вас, ако видите случайно някое от тях на живо да ги огледате и да ми ги опишете, тежки ли са, тромави ли са  Blush От сега благодаря за помощта  Hug

# 559
Здравейте,милички!Преди малко се прибрахме от София и бързам да ви пиша.Амниото ми мина на 9.03,но после трябваше да остана 3 дни в Майчин дом и нямаше как да се включа.Не искам да се оплаквам и да ви натоварвам,затова докато не излезе резултата сигурно повече няма да пиша,защото само плача,страх ме е и вече направо не издържам на това напрежение....Ако втори път ми се случи този кошмар,няма да мога да го преживея....Но стига за мен!Благодаря ви от сърце за огромната подкрепа,която ми оказвате,радвам се искрено за всяка споделена добра новина тук!Прегръщам ви много,дано остана тук докрая! Hug

# 560
Здравейте,милички!Преди малко се прибрахме от София и бързам да ви пиша.Амниото ми мина на 9.03,но после трябваше да остана 3 дни в Майчин дом и нямаше как да се включа.Не искам да се оплаквам и да ви натоварвам,затова докато не излезе резултата сигурно повече няма да пиша,защото само плача,страх ме е и вече направо не издържам на това напрежение....Ако втори път ми се случи този кошмар,няма да мога да го преживея....Но стига за мен!Благодаря ви от сърце за огромната подкрепа,която ми оказвате,радвам се искрено за всяка споделена добра новина тук!Прегръщам ви много,дано остана тук докрая! Hug

Стискам палци! Всичко ще бъде наред  Hug

# 561
Tоlinka, имаш подкрепата ни мила. Мога само да ти пожелая да запазиш спокойствие - каквото трябва- то ще стане - ние и да го мислим и да не го мислим....Бъди силна и си повтаряй положителни мисли до припадък... Heart Eyes

Момичета, много сте хубави всички на снимките- просто сте страхотни мадами - браво на вас   bouquet

# 562
извинявам се за въпроса но къде ги гледате тези снимки  Sad

# 563
  • София
Tolinka НЯМА да ти се случи втори път. Опитай се да се успокоиш и мисли само за позитивни неща. С теб сме. Дано по-бързо излязат резултатите и да ти олекне. Прегръщам те силно. Hug

# 564
  • София

Ще останеш Hug

# 565
tolinka  Hug !
 С теб сме мила! Стискам палци за отлични резултати, и се постарай да си максимално спокойна най-вече заради бебчето  baby_neutral
Не се съмнявам че ще останеш с нас, и август месец ще се хвалиш със най-сладкото розовобузесто бебче!   newsm07
Силни прегръдки, и бъди силна!  Hug Hug Hug

# 566
Tоlinka spoko
 Всичко ще бъде наред 

# 567
tolinka  зълва ми също си прави амниоцентеза с второто дете и каза че едва е дочакала да са готови иследванията .предполагам че е тежко  но не мисли за това мисли че бебчо е добре и му няма нищо . не съм много религиозна но знам че господ ни обича и ако вярваме няма да ни се случват лоши работи . зная  че всичко ще е наред за това ти пожелавам спокойно да изчакаш да са ти готови резултатите  Hug

# 568
# 569
  • Miami
Толинка  Hug и от мен. Вярвам, че ще останеш тук до края  Hug Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт