АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Кори, имах предвид това:

Неуспешно слизане на тестисите в скротума: При повечето момченца първоначално растат в коремната област, след което се смъкват или слизат в скротума преди раждането. При приблизително 6-10% от тях тестисите не се смъкват в скротума при раждането, но това става до първата година на бебето. Обаче при около 1% тестисите не се смъкват след първата година. Това състояние е познато като крипторхизъм.

Толинка, стискам палци всичко да е наред с бебока! Praynig Hug

# 571
  • Варна
Tolinka, кураж! Стискам палци!

Мими Вичева, е откъде ги намираш тези красоти! Супер добър вариант изглеждаше тази количка. И реално не ти трябва отделно легълце за бебето на първо време. Аз и без това искам да бебо да спи с нас, така че това  супер ме устройва. Иначе аз в БГ не съм виждала голямо разнообразие от тези моузес баскетс... Аз си взех такъв баскет за пътуване, който иначе се събира в една малка чантичка.
Между другото Silver cross ли е името на марката?

# 572
  • София
 Kiddicare по скоро според мен е фирмата и наистина е много сладка количката

# 573
Лелеее тези люлки са страхотни !
Момиченца, да ви питем тези които сте на L-Thyroksin - по колко мг. пиете на ден, аз сън на 50 мг. Но още не ми дават направление за ендокринолог и не съм се правила изследвания на хормоните. Притеснявам се дали са наред, защото определено не се чувствам добре от време на време- ми става много зле и ако не седна ще припадна. А знам че може това да е и от хормоните. От една приятелка пък чух че лекарството се сменяло по време на бременност , а друга пък ми каза че се пие през цялата бременност... абе изобщо луда работа, не знам какво да мисля и като знам че трябва да чакам още 1 месец за да ида на преглед и направо  smile3511

# 574
Q-T , това правя по цял ден - търся "съкровища" онлайн   Blush Joy
Права си, марката е Silver Cross http://www.silvercross.co.uk/our-range/pram-systems/linear-sleepover/ това им е официалния UK онлайн магазин  Peace
Дано докато дойде време да купувам, ги намеря набелязаните неща в някой реален, не виртуален магазин, че направо яд ме хваща..
очи пълни - ръце празни  #Cussing out
hrisinda , Kiddicare e "смесен" виртуален бебешки магазин , има различни стоки на различни марки  Peace това е сайта http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategories … p;OVKEY=kiddicare на който му е интересно, може да позяпа, да си "заплюе" някои неща baby_neutral

# 575
  • Варна
Mariela Penkova, аз съм на Л-тироксин 50 отпреди да забременея. Правих един път изследвания в началото на бременността и всичко беше в норма, така че си останах със същата доза. Преди два дена пак правих изследване за хормоните и са в долна граница и малко под. Затова съм си записала час за преглед при ендокринолог, защото на ЖК сякаш не се отнасят много сериозно. Не се панирай, но според мен не отлагай изследванията и ги покажи на лекар специалист.

Мими Вичева, ами то си струва да се ровиш като намираш такива съкровища Grinning! Само дето 560 лири са повече отколкото мисля да отделя за количка. Но пък като се има предвид, че ще го ползвам и за легълце в началото. Даде ми нов материал за размисъл newsm78.
Аз още не съм успяла да отида до един магазин, където евентуално предлагата тези колички Hauck, за които говорихме преди няколко дена, че тук времето беше ужасно. Но следващата седмица мисля да отида.
А за тази Силвър крос дали стойката за кошчето е в комплекта или се продава отделно?

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 20:30 от Q-T

# 576
Толинка Hug

# 577
1во на мими вичева мноого да благодаря.. Simple Smile на снимката съм в средата Simple Smile) мн се радвам че най-накрая я сложих Simple Smile дали е хигиенично 1 и 2рия месец количката на бебето да му е и легло??? то не че ще е нон стоп по разходки , но все пак.... видях и че отгоре се постила тази количка,преди да легне детето.... но май не е добра идея - мое мнение

# 578
Толинка! Hug Hug Hug Кураж!Вярвам,че няма да ти се повтори случката и ще имаш едно здраво и красиво бебоче!
Аз днес бях на лекар,расте си мъника,шава си(въпреки че бъдещото му мамче все още не го усеща),отговаря си на седмицата,в която е.Изследванията бяха добри,като исключим леко завишени левкоцити.Това го отдавам на развален мъдрец.Първоначалният съвет на стоматолога беше да го изчакам щом не ме боли,но май ще го вадя.Не ми се иска особено,но по-добре да ликвидирам проблема с възпалението(макар и да нямам болка).
Марго19,страхотни цветенца!

# 579
Мариела Пенкова,

Най-искреният ми и настоятелен съвет е да си пуснеш хормони на частно, не са безумно скъпи, за да видиш как са нещата. Пусни си най-малкото TSH и FT4. Не отлагай, важно е за развитието на бебо.

На колко точно Л-тироксин са другите с такъв проблем няма особено значение, мнооого е индивидуално. Аз преди бременността изобщо не бях взимала, само бях предупредена да се изследвам, когато забременея, очакваше се, че при мен нещата ще излязат от норма, и така и стана. Вече съм на 100 микрограма всеки ден.  Хормоналните нива са динамични в различните фази на бременността, така че едно излследване отпреди нея или от началото не е нещо, на което трябва да се уповаваш.

Надявам се не звуча порицателна, просто искам да те убедя да се изследваш без отлагане, пък дано всичко е наред. А пък по-въпроса за самото лекарство, Л-тироксин си е съвсем допустим по време на бременност, изобщо да не те притеснява взимането му.

Толинка, смелост и стискам палци!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 20:59 от bonniem

# 580
Аз лично като за начало си харесах това http://www.mothercare.com/Cosatto-Baby-Bunting-Swinging-Crib/dp/ … 1031&mcb=core а после като поотрасне малко 5-6месеца, ще го сложим в креватче.

Ади , аз на всяка манджа меродия  Crazy , но да кажа .. В началото също се бях спряла на такова кошче, ходихме със съпругът ми до магазина да ги видим на живo, но харесахме друг вид викат му glider crib изглежда така (разбира се варират и цветове и вариации) :

Хареса ми начина по който се люшка, невероятно нежно и плавно , движи се на страни, но не се накланя.. Опитах се да намеря клипче за да се види какво искам да кажа, но не открих.. Ако има възможност да видиш такова на живо, няма начин да не ти хареса.. много е нежно.. Но после забелязахме Кошниците-люлки , и твърдо се спрях на тях, понеже са леки и могат да се местят лесно  Peace все пак ако аз съм в хола или в кухнята защо бебчо да не си нанка спокойно до мен  baby_neutral Та така..
Q-T по план график всичко е в комплект и цената включва всичко.. За мен също е скъпичко, но все пак ако купя тази количка няма да купувам кошче, за това ми изглежда изгодно  baby_neutral .. А иначе пускаме тото та да видим  hahaha
Маринка радвам се, че успя да сложиш желаната снимка!  Hug А относно това че бебето спи в количката, нали това обсъждаме, че тя си има допълнителни приспособления, които я правят като кошче, които са отделно от тези които правят кош за новородено за количка.. така че колкото е хигиенично да спи в обикновенна кошница-люлка, толкова е и в тази мисля, след като всичко лесно се маха и може да се пере, не е като да го слагаш да спи на дамаската направо..  Peace  Но както казах, имаме време и колко още неща ще обсъждаме  Crazy Аз иначе все още съм си за Hauck количката понеже е евтинка.. Така че, ако някоя мама попадне на този модел, веднага да пише  Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 21:55 от Мими Вичева

# 581
  • Miami
Кори, имах предвид това:

Неуспешно слизане на тестисите в скротума: При повечето момченца първоначално растат в коремната област, след което се смъкват или слизат в скротума преди раждането. При приблизително 6-10% от тях тестисите не се смъкват в скротума при раждането, но това става до първата година на бебето. Обаче при около 1% тестисите не се смъкват след първата година. Това състояние е познато като крипторхизъм.
ОК  Simple Smile И все пак знам, че се вижда нещо, явно е скротума  Thinking

# 582
За легълцата щом става дума и аз да кажа какво съм намислила  Grinning
Мисля да започнем с нещо от този вид. Мислех за дървено легълце, но на този етап мисля да го пропуснем, ако на по-късен етап възникне нужда винаги можем да го купим. Много приятели твърдят, че децат им, а и те самите предпочитат този вид легълца, по-леки са и по-удобни.

# 583
  • Варна
Мисля да започнем с нещо от този вид. Мислех за дървено легълце, но на този етап мисля да го пропуснем, ако на по-късен етап възникне нужда винаги можем да го купим. Много приятели твърдят, че децат им, а и те самите предпочитат този вид легълца, по-леки са и по-удобни.
Red Shoe, това е вторият ми вариант  Blush. Гледах ги в няколко магазина - наистина са леки и могат лесно да се местят от една стая в друга. Освен това имат подложка за преобуване. Трябва да видя кое ще е най-удобно и кое ще се побере в миниатурната ни спалня. Grinning

# 584
  • Miami
И ние ще сме с такова легло. Много е удобно, лесно се сгъва, може да се залюлее бебчето, когато е на горното ниво, може да се пере... Трябва да се купи само матраче, че тия имат едни тънки такива и не са много удобни.

Общи условия

Активация на акаунт