FarmVille - 19-та тема

• 41 266
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Sorry, you can't receive a reward for your own celebration!

Това е за колекция, която е публикувана от приятел?!  Rolling Eyes

# 346
  • Кюстендил

Не си сама, и при мен е така #Crazy

Пък на публикация от един приятел ми изписва името на друг Rolling Eyes Хептен се оака фейса днес.

# 347
  • Бургас
Виждам само опция скрий в горния десен ъгъл на побликацията.А това приложение е гадно пуснах го и то ме питаше дали ежедневно да ми го пуска автоматично аз май дадох да и сега всеки ден ще се появява. Cry Close

Кликаш на скрий и от там избираш какво да скриеш - приложението или само публикациите на конкретният човек Peace

И при мен е така.

# 348
Виждам само опция скрий в горния десен ъгъл на побликацията.А това приложение е гадно пуснах го и то ме питаше дали ежедневно да ми го пуска автоматично аз май дадох да и сега всеки ден ще се появява. Cry Close

Кликаш на скрий и от там избираш какво да скриеш - приложението или само публикациите на конкретният човек Peace

И при мен е така.

Мерси.

# 349
При използването на момиченцето, което наведнъж обира всички дървета, получаваме ли части от колекциите, които получаваме по принцип, когато си берем плодовете дърво по дърво!? newsm78

# 350
При използването на момиченцето, което наведнъж обира всички дървета, получаваме ли части от колекциите, които получаваме по принцип, когато си берем плодовете дърво по дърво!? newsm78

Веднъж ми даде нещо при обиране на дървета, ама не помня какво беше....

# 351
Мои наблюдения, та не знам колко са достоверни, но вероятността да ти падне нещо докато обираш с човече драстично намалява,  направо си граничи с нулата .....

# 352
дава още едно момиченце берящо дървета...но и това зависи колко дървета имаш,също е и с доячката

# 353
Да се похваля, че преди 2-3 дни, най-накрая, ми се падна балонът от Mystery Gift  bowuu

При въртенето на кончетата колко коня на 0% се слагат?

# 354
  • UK
Глупости, не дава повече човечета, каква логика би могло да има в това. Дава ти същите неща за колекциите, които ти дава и ако ги обираш едно по едно.

# 355
не съм казала повече човечета,а след като обереш дърветата пак ти дава берачка Mr. Green,и ми е интересно защо това не се получава при по малко на брой дървета

# 356
  • Варна
не съм казала повече човечета,а след като обереш дърветата пак ти дава берачка Mr. Green,и ми е интересно защо това не се получава при по малко на брой дървета

Това според мен няма как да стане Peace Момичетата с дървета и животните се падат само от конюшнята.

На мен фейса ми е наред, но ми даде това съобщение, което Трейси е написала само на един съсед и то на публикация от преди 6-7 часа

# 357
Падна ми се гъсеница от обиране на дървета с момичето, току що  Peace

# 358
 Joy Joy Joy Joy e kak само от конюшнята newsm78....това за първи път го чувам

# 359
  • Варна
От втори акаунт си пратих от мистериозните кутии. Падна ми се къщата, няма да рискувам с друга кутия, не ми харесват останалите подаръци.

П.С. и на мен не ми работи линка само за фармвил публикациите.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт