FarmVille - 19-та тема

• 42 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на живота!
Изобщо не намирам смисъл в строенето на 20 къщи, гледам по другите ферми по 5 къщи от един вид, 5 от друг и общо взето всичко що е сграда поне по 5...къде му е смисълът така и не разбрах?  Rolling Eyes Че то даже е грозно, претрупано...
И аз това щях да пиша Rolling Eyes

# 556
  • UK
Зависи какъв тип е фермата, някои си я правят като цял град с къщи с дворчета, улици и тн, някои си я правят като фермата само на едно човече - къща, постройки, полета за посеви, животни и тн, други пък нито едно от двете - моята например не е нито град, нито ферма, с реката, пирамидата и Долината на Царете, отделих си едно мъничко място за една къща с двор и толкова. Което ми напомня - каква е вашата ферма (ферми за тези с по повече от една)?

# 557
Всеки сам намира смисъла и логиката в подреждането на фермата си. Grinning
Казвам ви привет с новата ми къща, дано пуснат още такива за градеж. Grinning

# 558
  • Варна
И аз нямам намерение да строя втора къща, но ми стана интересно как се започва, няма ли лимит от по една само,както конюшнята ?  Thinking

# 559
Има право само на една. Sunglasses

# 560

В моя маркет е отключена отново, а вече имам построена. Т.е. строиш и след това се отключва пак  Peace

# 561
И аз си завърших къщата.

За подредбата-фен съм на пиксел-арт-а,но после много трудно се чисти.

# 562
Аз си написах с бали FarmVille, ама на много малко място, т.е. едно квадратче съм събрала по една буква. Като е по-голямо става по-красиво, ама точно това, че ако после искаш да го махнеш...мама мия!

# 563
Я, наистина се е отключила къщичката. Защо не отключат и кокошкарника? Laughing Laughing Laughing

Иначе за бали-артЪТ съм съгласна, и на мен много ми харесва, в една от допълнителните ми ферми събирам парички да си направя експеримент, но смятайки цената на една бала по броя на балите установих, че ми трябват около 350 000 стотинки за това, дето съм намислила. Laughing Нищо де, близо съм.

# 564

Ето ги двата ми опита

# 565

Страхотно  Shocked Поздравявам те за търпението!

Аз вчера си завърших къщичката и конюшнята. Последните 5 греди за конюшнята си ги купих от магазина, че ми писна да ги гледам тия голи дъски, а така и никой не ми пращаше материали за нея.
Цял ден пререждах, че се дразня като стане претрупано .... теленцата и кокошките определено ми скъсаха нервите, докато ги преместя всички в друг ъгъл. Представям си колко време отнема такава картинка ....

Втора къща и аз не мисля да правя. Материалите ще ги продам. От розовите и кафявите колибки имам по няколко. Пробвах се да ги подредя из фермата, но все ми стоят излишни някак и съм ги навряла в склада.

# 566
# 567
Няма начин да си прехвърля FV cash от една ферма на друга, нали? Понеже много искам Tea House, но има бая да игра, докато събера нужните парички

# 568
Да се похваля като циганче с бял г*з  Mr. Green

Този бизон откъде изпадна!!!????  Shocked Искам и аз!!!

Бизонът е от кутия с мистериозно животно Laughing
А коня не помня от коя кутия беше  Embarassed
От това мултиплициране забивам ooooh! Rolling Eyes
Някой знае ли колко мистериозни кутии иска за последния медал,че да знам да се самоубивам от рано Mr. Green
Това е новата придобивка кафез със зелени папагали,не ми харесва много,но все пак...  Simple Smile

Някой назад беше питал дали наистина е възможно за един ден да се спечели кутия.Да,тези папагалчета си ги изкарах за един ден.Трябва ти само свободно време Simple Smile

# 569
  • София
Честит кафез!
А какви са тези кутии, които се печелят за 1 ден? newsm78
Аз знам само кутиите на Пандора Laughing- виолетовите, които често бълват глупости.

Общи условия

Активация на акаунт