FarmVille - 19-та тема

• 42 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • London
За син медал за мистери боксовете са 15 кутии.

Даже аз за около 2 часа съм взимала 16 кеш,
като взема медалите за различните неща в кутията и за осиновените животни, стават достатъчно пари да се купят беседки за син медал за сгради. bowuu bowuu bowuu

И да попитам някой да има проблем с обирането, копането и засаждането ????
А започна и на второто клик е започва едно сейф, сейф .... #Cussing out
Мислех, че имам проблем с мафиотските трактори ... ???????? newsm78

# 571
  • София
А мистери бокс за панделка, не са ли с кеш пари? newsm78
Явно си много добра - за 2 часа - 16 кеш Hug
Как го постигаш? newsm78

# 572
Ей тези са в момента

Струва 16 доларчета.Със втори(трети,пети) акаунт за един ден ги изкарваш и си я пращаш като подарък.
Нещата в нея са тези

Ето от къде бил коня Simple Smile)

ov4ar4eto kalitko И аз имам проблем когато използвам мафиотските трактори,постоянно забива.

# 573

Даже аз за около 2 часа съм взимала 16 кеш,

Трябва да ни напишеш подробно ръководство Mr. Green

Тъкмо си купих мистериозна кутия и за щастие ми се падна беседката -точно нея исках  newsm68

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:50 от microcuts

# 574
  • E-CLM & CH-VD

Не са ли 15 за червен? Защото на мен така ми изписва - за червен медал трябват 15 кутии, остават още 4. Да не ме е прекарала играта?  Joy

# 575
Лунна самодива Не ми разбивай илюзиите,моля те  Crazy

# 576
Аз съм с цялата мафиотска серия....досега проблеми не съм имала....но вярно е че днес много често иска сейф, все още не съм косила, или садила и пак ми иска сеф, така че не е  от трактора  Peace.
Аз друго странно ми случи днес: вчера през нощта ми беше готова къщата, шернах я уж, влизам днес тя недостроена  Shocked, 1 лоза не и достига.

# 577
Някой да помогне с идея как се изкарват 16 пари за няколко часа?
Аз четвърти ден се мъча и още съм до никъде ooooh! newsm78

# 578
Да се похваля с моето горско кътче Simple Smile

# 579
Не е от трактора,от играта е.Аз нямам мафиотския трактор и пак ми забива-на второто квадратче иска сейф или рефреш на играта.Сега надвечер вече се оправиха нещата.

# 580
  • London

Не са ли 15 за червен? Защото на мен така ми изписва - за червен медал трябват 15 кутии, остават още 4. Да не ме е прекарала играта?  Joy

Ми ... знам със сигурност, защото за синя медал чаках два дни да възстановят "сенд" (нали преди 10-тина дни за малко я нямаше тази опция) и бях приготвила 15 рег с ферми и 16 кеш. Mr. Green

# 581
Не е от трактора,от играта е.Аз нямам мафиотския трактор и пак ми забива-на второто квадратче иска сейф или рефреш на играта.Сега надвечер вече се оправиха нещата.

Блазе ти. При мен е така от седмици и няма оправяне. Tired

# 582
  • София
Натикот, благодаря за инфото за кутиите!  bouquet

# 583
Така и не ми се падна беседката  Sad имам всичко без нея, повтарят ми се сандъците и кончето. Имам си една регистрация с 20 парички, но чакам онова животно зад завесата и да съм готова ако е повече от 16 FV.

# 584
За синия медал за мистериозните кутии наистина трябват 15, но общо са 30 за да ги вземеш всичките. Всмисъл след червения още 15, стори ми се че нещо не се разбрахте  Mr. Green

Нe съм Овчарчето , но мога да ви кажа аз как за около 2 часа изкарвам 16 FV :

Отварям си един Word документ, отивам на мойта стена в оригиналната ферма и си копирам линкове на изгубени животни( открих, че теленцата и биковете никой не ги осиновявя) . После си отварям новата ферма и там пействам линковете. Като взема синия медал за осиновените животни , продавам тези които се повтарят и продължавам да си пълня кутията с каквото намера по стената , за да взема и медала Not spoiled gifts, ако не ви стига малко си споделяте мейла и ви дават онова с гълъбите , 2 пъти така взех медала  Mr. Green . Когато и този медал е готов продавам всичко и с парите почвам да купувам огради . Така се печелят по 2 медала едновременно . Ако не ми достигнат пари пак продължавам с осиновяването после продавам и така . Теленцата и биковете носят доста парички .

Надявам се да съм била от полза  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт