момченца или момиченца се отглеждат по - трудно?

• 7 916
  • 105
  •   1
Отговори
# 15
Момиче се гледа по-лесно в общия случай по мтого причини. момчетата хапват повече и съответно нощния сън е по-малък за майката (това е най-големия проблем при майките). момчетата имат по-голяма склонност към пъпни хернии, разболяват се по-често (има си статистики по случая, не е мое мнение). като цяло момчетата са по-буйни и по-трудно им се задържа вниманието на едно място. Разбира се има и случаи в които момчетата са песен, в сравнение с момичетата, но в общия Момиче се гледа по-лесно.

# 16
  • край голямата локва
Според мен нито полът нито поредността на детето имат значение. Значение има характера.  Laughing И статистиките нямат никакво значение, ако твоето е изключение. Whistling

# 17
Всичко е въпрос на нагласа. Много мои близки не могат да си представят да гледат синът ми, много е палав, не се спира и определено не е лесно дете. Да, ама за мен не е трудно. Разбира се, че се изморявам, най-вече психически, но не ми е сложно.
Имам познати приятелски деца, които мога да гледам по 3 наведнъж и пак да не ме натоварят.

# 18
Момиче се гледа по-лесно в общия случай по мтого причини. момчетата хапват повече и съответно нощния сън е по-малък за майката (това е най-големия проблем при майките). момчетата имат по-голяма склонност към пъпни хернии, разболяват се по-често (има си статистики по случая, не е мое мнение). като цяло момчетата са по-буйни и по-трудно им се задържа вниманието на едно място. Разбира се има и случаи в които момчетата са песен, в сравнение с момичетата, но в общия Момиче се гледа по-лесно.

За моя син няма нищо вярно - той не яде, от малък /днес до сега е изял 2 банана и половин домат, на 5 и половина е/. Не е боледувал 3 години /с изкл. на шарка/. Заминава се по 3 часа с конструктор, без да гъкне. Изобщо не го разбирам ако е в къщи, не ме търси за нищо, сам ходи до тоалетна, сам си налива вода. Като малък заспиваше в 19:30 вечер.
Като бебе спеше в количката без проблеми, по цяла нощ сме били по баровете с него /лятото, на открито/.

Опита ми с момичетата е когато съм гледала децата на приятелки или са идвали в къщи примерно - някак си по се лигавят , тръшкат , инатят и глезят ...

Така е. Момичетата са лигочи. И моето и хорските. Преди мислех, че майките им ги глезят, но май си има общо и пола.

# 19
  • София
Не мога да определя пък и не желая.
Всяко дете е различно и според не може да бъде категоризирано според пола.
Е само това ами има и разлика как гледах на първото и на второто, какво си знаел и т.н.

# 20
  • Galaxy 13197853088
пола няма значение.

# 21
                      Няма значение пола на детето , а по-скоро характера .
                 Но всеки се ражда с него и си го носи до живот.
                    Синът ми винаги е бил по-вглъбен ,докато дъщерята беше дива и
                      заради него. Ако правеха бели - тя даваше идеите , нищо че е по-малка.

# 22
Аз имам 2 момчета.За гледане - май по лесно се гледат,но за ядене...просто разликата е в пъти повече.А ако искаме нас да ни гледат...естествено везната се накланя към момиченцата.

# 23
 Казват, че момчетата са по-болнави и моите впечатления са такива. Аз имам двама породени сина. Много трудно бе ранното им детство- ревливи, палави, постоянно в конфликт, едно търчане и бой безспир. И в пубертета настъпи такова спокойствие. Много разумни, учат ,спортуват, никакви проблеми не са ни създавали. А мои приятелки с кротки и спокойни дотогава дечица пропищяха и се изтормозиха с какви ли не тийн проблеми. И с дъщерите като, че ли тогава е по-сложно, ако ги тресне буен пубертет. Родител ли си- няма безпроблемно израстване и отглеждане на детето, независимо какъв му е пола.

# 24
  • София
И аз не смятам,че е до пол,а до темперамент.Дъщеря ми е такъв инат,откакто се е родила и това я прави доста трудна за гледане.За всяко нещо се води дебат. CloseКато гледам момченца на нейната възраст,по-лесно ми се вижда поне при повечето.Въпреки всички трудности,като стане на въпрос за пол -пак искам да имам момиче.Не се виждам момчешка майка,но всъщност най-важното е да са живи и здрави.

# 25
Аз имам 2 момчета.За гледане - май по лесно се гледат,но за ядене...просто разликата е в пъти повече.А ако искаме нас да ни гледат...естествено везната се накланя към момиченцата.
От три дъщери и един син бабата живя при сина си. И горното не е никакво правило.

# 26
newsm10 smile3521

# 27
От три дъщери и един син бабата живя при сина си. И горното не е никакво правило.
Е...аз съдя по това,по колко пъти ходя аз при мама и колко пъти идва девера ми при неговата.

# 28
Казват, че момчетата са по-болнави и моите впечатления са такива.
Аз пък имам точно обратните впечатления !

# 29
И от примера в едно семейство сте готови да си направите някакви генерални заключения? Аз не бих. Даже и да става въпрос за "неговата"- то най- вероятно си има други причини.

Общи условия

Активация на акаунт