Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 7

• 98 708
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Ако все още важи офертата за книжлето dessi_kasabova@abv.bg

# 691
Мини и аз искам книжката  Praynig marian4eto89@abv.bg Тъй както гледам желаещите станахме много, дали няма да ти е по-лесно да я качиш някъде, вместо да се занимаваш да ни ги пращаш по пощата.  Например в http://dox.abv.bg/files/share   Качването става много бързо и лесно, а и лимита е до 1GB, което си е доста.   bouquet
Crazy Благодаря за линка качена е вече... http://dox.bg/files/dw?a=fa539aac5a
 Peace

Ето, мила. Качиха книжката тук да може да се тегли от всеки  bouquet

# 692
Здравейте, пиша в този форум, тъй като имам нужда от помощ. Наскоро ми дадоха стара шевна машина Чайка и имам проблем с нея: горният конец ми се къса в самата совалка, т.е. се оплита някъде там. Дали някой може да ми даде съвет защо се получава така и как мога да го оправя. Благодаря ви предварително.

# 693
Здравейте момичета отдавна не съм писала но ви чета ,страхотни сте.
Miniemouse-  благодаря за книжката дръпнах я и аз , но сега ще трябва да се приведе защото този руски.....

Indiqnica-   панталончето е шик браво,сигурно си се измъчила с ушиването на кожата,но резултата си заслужава.
Коледните чорапки и ръкавичките които видях са чудесна идея за празниците.Благодаря за споделените сайтове има много интересни неща само време да имаш. newsm51

Честит първи сняг и слънчеви дни.

# 694
Здравейте момичета!
 Имам  проблем с шевната си машина и се надявам тук да ми помогнете с инфо.
Модела й е Сингер 12 63(турска е). Повредено й е зъбното колело, което придава движението от главната ос за задвижване на грайфера. Тази част я търсих къде ли не и не мога да я намеря. Имате ли идея къде  мога да проверя за нея.

# 695
За момичетата от София. На пресечката на Граф Игнатиев и ул. Любен Каравелов в "магазинчето" за книги,вестници и списания са заредили "Бутик", но е септемврийския брой за 3.90лв.

# 696
Само 1 брой за 3.90  Thinking Обикновено ги дават два броя за тази цена  Peace

# 697
привет дами Simple Smile  Hug

да сте виждали къде продават бели пухчета като тези http://www.getitbg.com/product/6381/mrezhesta-tunika-i-prashki-s-puhcheta.html  или тези http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1653

# 698
Здравейте, пиша в този форум, тъй като имам нужда от помощ. Наскоро ми дадоха стара шевна машина Чайка и имам проблем с нея: горният конец ми се къса в самата совалка, т.е. се оплита някъде там. Дали някой може да ми даде съвет защо се получава така и как мога да го оправя. Благодаря ви предварително.
При моята машина, която е руска, марка "Юнион" мисля newsm78, това се получава, ако иглата не е поставена правилно- ако е бутната прекалено нагоре, не взема конеца от калерчето, ако е прекалено надолу, конецът се оплита в калерчето и се къса. Късали са ми се конци, които са некачествени. Това обаче лесно се разбира- ако много лесно се къса конеца като го дръпнеш с ръка. Конци са ми се късали и от едни китайски игли- явно самото им ухо  вътре не беше добре обработено, защото направо  режеха  конеца. 

# 699
Възможно е също иглата да е сложена на обратно или пък някъде в този механизъм дето държи калерчето да има конец или натрупан прах. Много е важно машината да е обезпрашена, добре почистена и омаслена.
 Peace

# 700
Когато имам проблем с машина, въобще не бих си и помислила да преразказвам проблема и да търся сама решението му.
   Най-добре е да я види майстор. Още повече машината е стара-проблеми бол  Confused

# 701
Clivia-  знаеш ли някой майстор в Пловдив,който да е добър.Ако знаеш може ли да споделиш.Благодаря предварително.

# 702
  • Бургас
татунка , какъв е проблемът с потниците, вдигат ти се нагоре ли? Или стърчат на ханша?
ами как да го обясня,просто искам да ми подчертава талията,но да не е прекалено впито,а моите стават с една рязка извивка и по скоро стърчат на ханша

# 703
Благодаря на всички за помощта. Оказа се че проблема е в иглата и сега вече си шие екстра, даже успях да си поправя един панталон.

# 704
Благодаря на всички за помощта. Оказа се че проблема е в иглата и сега вече си шие екстра, даже успях да си поправя един панталон.

Брей, значи все пак има полза от преразказ на проблемите  Peace Честно казано си представях стара, ръждясала машина с безброй много проблеми и затова бях така скептична  Peace Със здраве да си шиеш   bouquet
  Мим ар, аз си нося машината на поправка в магазина на Ивна в Пловдив до църквата Свети Георги. Предпочитам лично да видя какво ще прави, защото съм голям Тома неверни /или по-скоро препатили/  Wink
  Има майстори, които са такива лъжци-проблемът може да е съвсем нищожен-те обаче ще ти го представят като огромен, за да платиш по-голяма сума. Освен това, когато оставям машина, винаги имам едно наум, че могат да изкарат оригиналните части и да ги заменят с по-стари.
  Преди няколко години имах проблем с оверлога и точно един такъв хитрец ми се обясняваше колко сложно било, как да съм го оставела при него, обаче аз-не. И какво ... оказа се, че пипна за 2 минути центровката и всичко се оправи и съответно му беше неудобно да ми поиска сумата, която си беше наумил  Simple Smile
  Пловдивчанки, много готини и евтини платове са пуснали в магазина на кръговото до гарата /там има и страхотни ушити дрехи леко гръндж/. Аз обаче стоически нищичко не купих, щото вече имам цял гардероб, зает от складирани платове  ooooh! и нямам грам време да си шия.

Общи условия

Активация на акаунт