* SportsDirect - 11 *

• 53 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Мъжките и женските маратонки на Nike и Adidas отговарят ли си на номерата?
аидас имам-отговаря си

# 211
Мъжките и женските маратонки на Nike и Adidas отговарят ли си на номерата?
Според мен двете марки се разминават в номерациите.Аз нося 5.5 на адидас и 5 на найк,4.5 на Пума.Има разминавания.
Иначе,ако си купувал адидас от Бг,то същия номер си вземи и от там,само найка се оказа ,че е по-голям.

# 212
Благодаря ви много! Simple Smile

# 213
Здравейте момичеат,
Да питам за тези поръчки с БД. Сега като откриха София Аутлет Център да не би там да пристигат нещата. Той въобще има ли нещо общо със сайта.  Rolling Eyes

# 214
  • Някъде там на юг...
Благодаря на всички, които се отзоваха и ми помогнаха  bouquet Шипнали са ми поръчката (с БД), сега остава само да почакам  Rolling Eyes

# 215
Благодаря на всички, които се отзоваха и ми помогнаха  bouquet Шипнали са ми поръчката (с БД), сега остава само да почакам  Rolling Eyes
А можеш ли да кажеш има ли начин да се види, че това е тотала, или могат да те изненадат с доставка за твоя сметка? Rolling Eyes Един във Фейсбуук твърди, че БД имало само ако си я вземеш на място. newsm78

# 216
И аз да се похваля-пуснах две поръчки с БД  на 08.03 и двете вече имат проследяващ код.
Едната вече е тръгнала и пише това-Status  Date  Time  Signatory  Branch  Comments  

Departed Depot  08/03/10  20:03   HAMS HALL  

Arrived At Depot  08/03/10  20:02   HAMS HALL  

# 217
А можеш ли да кажеш има ли начин да се види, че това е тотала, или могат да те изненадат с доставка за твоя сметка? Rolling Eyes Един във Фейсбуук твърди, че БД имало само ако си я вземеш на място. newsm78
Може,виж по-долу,копирам ти от мейла,че не ми се влиза в акаунта сега.Тук аз съм поръчала едни сандалки на малкия за 10.99

Ordered Qty Despatched Qty Description   Price Total
1 1 Adidas Akwah 6 Infs 02 Navy/White/Whte C8 £10.99 £10.99
    Product Code: 226061/50/080     
        Sub Total: £10.99
        Delivery: £0.00
        Grand Total: £10.99
--------------------------------------------------------------------------------
Гледаш Delivery-трябва да пише 0.00

# 218
Здравейте момичеат,
Да питам за тези поръчки с БД. Сега като откриха София Аутлет Център да не би там да пристигат нещата. Той въобще има ли нещо общо със сайта.  Rolling Eyes

Не, не пристигат там нещата. Пристигат у дома.

# 219
# 220
Благодаря на всички, които се отзоваха и ми помогнаха  bouquet Шипнали са ми поръчката (с БД), сега остава само да почакам  Rolling Eyes

По условие на сайта трябва да си ги вземеш от някакъв аутлет, но много от момичетата пускат така и казват че си ги получават на адрес Peace

# 221
Някой поръчвал ли е бельо? Дали отговарят размерите? Rolling Eyes

# 222
Някой поръчвал ли е бельо? Дали отговарят размерите? Rolling Eyes

Поръчах слипове и боксерки на умбро, отговарят си да, а са страхотна материя, препоръчвам ги  Peace

# 223
http://www.sportsdirect.com/reebok-primero-junior-turf-082009  и тези дали някои ги е взимал.

# 224
Ние пък имаме от боксерките на Лонсдейл - невероятни са, много мекички и си отговарят и те на размера

Общи условия

Активация на акаунт