* SportsDirect - 11 *

• 51 778
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Mомичета , аз съм в шах. Пуснах поръчка на 05.03 за 75 артикула. След което ми върнаха мейл , че са ми отказани 3 артикула . Днес ми пристига пратка само с 1 артикул ( един от отказаните ) , а за другите - нищо. Случвало ли ви се е такова нещо ????
Обаждах се в DHL - няма друга пратка за мен.

# 556
А вие по какво съдите,че няма БД доставка,щото на мен ми дава и се чудя,като са ми изтеглили парите и имам тракинг номер,дали ще ми откажат в последствие  Thinking
Не че държа толкова на БД,но на момента,като си харесаш нещо и е доста по-бързо от общите.

# 557
  • Варна
Mомичета , аз съм в шах. Пуснах поръчка на 05.03 за 75 артикула. След което ми върнаха мейл , че са ми отказани 3 артикула . Днес ми пристига пратка само с 1 артикул ( един от отказаните ) , а за другите - нищо. Случвало ли ви се е такова нещо ????
А за тази си поръчка не получили тракинг номера?Как я търси в ДЧЛ по именно ли?При мен се е случвало един път да имам отказан артикул и  после да е наличен в пратката,но след малко пакетче от един или няколко артикула винаги пристига основната част.Така,че ако имаш потвърдителен имейл и тракинг номера/както е редно/най добре им пиши със запитване за поръчката ти.

# 558
  • На брега на морето
chockolina   bouquet при мен се беше бъгнал и ми показваше само до 20/02, извинявам се и благодаря че се грижиш за блога  Heart Eyes
И на мен ми дава само до 20.02. Някой може ли да каже как да го оправя?
Влез от линка на първа страница, на мен така ми се актуализира блога Peace

# 559
А за тази си поръчка не получили тракинг номера?Как я търси в ДЧЛ по именно ли?При мен се е случвало един път да имам отказан артикул и  после да е наличен в пратката,но след малко пакетче от един или няколко артикула винаги пристига основната част.Така,че ако имаш потвърдителен имейл и тракинг номера/както е редно/най добре им пиши със запитване за поръчката ти.

Имам тракинг номер. Като се обадих в DHL , ми казаха , че след обяд пристигал тир и да се обадя пак.

А , когато ти откажат артикул , нали не ти дърпат парите за него. После как си ги взимат - допълнително ли ти ги дърпат от картата ???

# 560
  • Хасково
Някой поръчвал ли е от този вид джапанки на Крокс http://www.sportsdirect.com/crocs-athens-ii-sandal-infant-226054 - за широко или тясно краче са и дължина на стелка ако може!
Интересува ме С6!

# 561
  • Варна
А за тази си поръчка не получили тракинг номера?Как я търси в ДЧЛ по именно ли?При мен се е случвало един път да имам отказан артикул и  после да е наличен в пратката,но след малко пакетче от един или няколко артикула винаги пристига основната част.Така,че ако имаш потвърдителен имейл и тракинг номера/както е редно/най добре им пиши със запитване за поръчката ти.

Имам тракинг номер. Като се обадих в DHL , ми казаха , че след обяд пристигал тир и да се обадя пак.

А , когато ти откажат артикул , нали не ти дърпат парите за него. После как си ги взимат - допълнително ли ти ги дърпат от картата ???
Да така е,но нали блокират цялата сума,а той си беше като артикул в поръчката ми.Просто си го бяха ударжали и разблокирали само за останалите два отказани.А щом имаш тракинг номер в ДЧЛ трябва да могат да ти кажат къде е останалат ти част от поръчката и вероятно е в този тир.Няма начин те да не я виждат те също си ги следят.

# 562
Да случва се ще пристигнат и другите  Peace

# 563
Някой знае ли как са като качество тези маратонки   http://www.sportsdirect.com/vision-newport-110142?colcode=11014240 и номерата отговарят ли си ? Ще поръчвам за един младеж в пети клас и той през час си сменя желанията, затова често питам и аз Embarassed

# 564
 Party Получих си поръчаното на 08.03, в петък беше в София, съдейки по проверката в сайта, днес по обяд са донесли нещата вкъщи. http://www.sportsdirect.com/barbie-puff-skirt-infant-girls-302015 http://www.sportsdirect.com/barbie-vest-infant-girls-296025 Много са сладурски, но май ще са ни леко големички, та и догодина може да ги носи  Laughing
 #Silly и аз си имам чаша...Вие за ваза ли е ползвате?  Joy

РАДИ, изписвало друг адрес на доставка, ако дадеш опцията за БД, на теб твоят адрес ли си ти дава?  Rolling Eyes

# 565
За тези,които чакат доставки с БД.Току що ми донесоха първата,която поръчах на 08 март,плюс подарък голяма чаша и каталог на Пума.Така,че не се притеснявайте и вашите ще дойдат.Втората ми пратка от 10 март също вече е в София.

# 566
  • тук-там
Да се отчета, че нещата с БД от 08,03 дойдоха.  Peace

упс - писали сме заедно

# 567
И на мен ми донесоха първата и вероятно последна самостоятелна поръчка. Нямам чаша а огромно гумирана торба, идеална е за плаж. Само да споделя - поръчах едни маратонки на сина ми Умро 5 1/2, мислех, че ще са му голем, понеже носи 37ми, но са му съвсем леко свободни, а мислех, че това отговаря на 38,5. Също и едно от тънките якета Умро - само като дъжобран е , без грам подплата, но е много готино, тъмно синьо, а отвътре е сребристо!

# 568
  • София
Rossi-varna, Wild_rabbit  а Вие e -mail за канселиране на поръчките получихте ли. Чудя се дали да се надявам още, че и мойта ще дойде.

# 569
Някой поръчвал ли е от този вид джапанки на Крокс http://www.sportsdirect.com/crocs-athens-ii-sandal-infant-226054 - за широко или тясно краче са и дължина на стелка ако може!
Интересува ме С6!
С6 е за малко детенце-как ще го накараш да обуе такова нещо-аз съм виждала 2-3 дечица със сандали м/у пръстите и голям зор да ги накарат да се носят,едно кълчене пада,някак неествествено им е  Simple Smile

А вие по какво съдите,че няма БД доставка
А като цъкнеш на БД,изписва ли ти  адрес на доставка,или остава само адреса на плащане ?

Общи условия

Активация на акаунт