* SportsDirect - 11 *

• 51 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Значи по принцип Англия,холандия,Унгария ,Бъргария.Но договора им с DHL е сключен като икономичен.Това ще рече че DHL определя маршрута и не се ангажира с кратък срок-например 7 дни а срока е 7-14 дни.Просто всичко зависи от това как е изгодно  за  тях и към кои страни имат пратки в момента.Това е информация от куриера

# 76
На EVERLAST 12-цата отговаря ли си на нашите М или има разминаване.Става въпрос за това якенце ако някой е поръчвал http://www.sportsdirect.com/everlast-wind-jacket-ladies-668067

# 77
Искам да си поръчам маратонки Reebok, номер 6,5 . Някой има ли такъв да ми измери стелка, защото се чудя между този номер и 7-ца. Нося 39-40, но точно тази марка не съм купувала.
Моделът е този http://www.sportsdirect.com/reebok-npc-guild-update-ladies-27410 … ?colcode=27410603

# 78
Честит празник момичета! Да сте живи ,здрави, усмихнати и най-вече ОБИЧАНИ!   bouquet

Четох, четох и така и не разбрах: всички , които сте получили пратките си с опция БД -от София ли сте, защото се коментираше, че куриера ти го носи до аутлет в София, откъдето си го взимаш сам пакета. Така ли е, защото ако куриера е DHL - те имат офиси в цялата страна и не би било проблем и да карат колетите до провинцията, дори пак да е то техен офис , а не до адрес...т.е. има ли някой от провинцията, който си е получил пакета с опцията БД?

Редактирам се - току що получих отговор - куриерите не доставят само за София, а и за страната!

# 79
Честит празник момичета! Да сте живи ,здрави, усмихнати и най-вече ОБИЧАНИ!   bouquet

Четох, четох и така и не разбрах: всички , които сте получили пратките си с опция БД -от София ли сте, защото се коментираше, че куриера ти го носи до аутлет в София, откъдето си го взимаш сам пакета. Така ли е, защото ако куриера е DHL - те имат офиси в цялата страна и не би било проблем и да карат колетите до провинцията, дори пак да е то техен офис , а не до адрес...т.е. има ли някой от провинцията, който си е получил пакета с опцията БД?

Редактирам се - току що получих отговор - куриерите не доставят само за София, а и за страната!

Да, в София аутлет няма, ДЧЛ ти я носят до вкъщи поръчката.

# 80
айдееее-получих си тракинг номера за вси4ките си поъ4ки-6 на брой-3 от тях с мейл ,4е са канселирани ooooh! и 1 4ас след това следният мейл
"Dear

Thank you for your recent order.

Unfortunately due to a system error you were wrongly emailed to say that your order has been cancelled. Your order has not been cancelled and should be dispatched shortly. You will receive a confirmation email when your order has been dispatched.

We sincerely apologise for the confusion caused by this matter and thank you for your continued patience.

Kind Regards

The Sports Direct Team.

ЕМИ Money ДЕЦАТА ЩЕ ИМАТ ПО 3 4ИФТА МАРАТОНКИ Joy Joy

# 81
айдееее-получих си тракинг номера за вси4ките си поъ4ки-6 на брой-3 от тях с мейл ,4е са канселирани ooooh! и 1 4ас след това следният мейл
"Dear

Thank you for your recent order.

Unfortunately due to a system error you were wrongly emailed to say that your order has been cancelled. Your order has not been cancelled and should be dispatched shortly. You will receive a confirmation email when your order has been dispatched.

We sincerely apologise for the confusion caused by this matter and thank you for your continued patience.

Kind Regards

The Sports Direct Team.

ЕМИ Money ДЕЦАТА ЩЕ ИМАТ ПО 3 4ИФТА МАРАТОНКИ Joy Joy

Тъкмо влизам и аз да пиша за този мейл, явно е стандартен , само сменят номера на поръчката. Сигурна бях че е грешка, няма основание да ми сторнират цяла поръчка. Та сега съм мнооого щастлива  Hug

Момичета приятно изкарване на празника, от мен до утре  Hug  bouquet

# 82
Честит празник момичета   bouquet
Аз си повтарям пак въпросчето, от предната тема, че беше накрая  Blush
Та тези кроксове отговарят ли на английската номерация т.е. 1=33, защото в сайта на крокс са по американската и 1=31-32, а 2=33-34. Така, че някой, ако е купувал кроксове от спортдирект, моля да сподели как са номерата  Praynig
http://www.sportsdirect.com/crocs-cayman-sandal-child-225133?colcode=22513397

# 83
току-що си получих поръчката от първи март с БД. Не са ми поискали никакви пари от ДЧЛ естествено. И аз имам подарък една огромна чаша с логото на сайта.

# 84
  • където има любов
Честит празник момичета!Бъдете здрави и обичани!
DeCuTa,много си готина!Удоволствие е да се комуникира с теб!  bouquet

# 85
  • Пловдив
и моята дойде но трябваше да са 2 защота ги видях и двете в софия .Явно ще дойде утре

# 86
  • София
Поръчката ми от 01.03 с БД ми е донесоха преди малко, с подарък огромната чаша. Crazy

# 87
Честит празник, момичета   bouquet

Това с безплатната доставка, много ме изкушава, но се въздържам, да не стане някой фал. Все пак не съм си намерила парите на улицата, че да ги оставя там, ако не ми доставят поръчката  Rolling Eyes

ДеСиТа   bouquet

# 88
Добре, момичета, не виждам какво да ни е притеснението за БД, в крайна сметка ние сме платили посочената в сайта сума, не вярвам да ни донесат нещата и да кажат Доставка 30 лири, откъде на къде, това, което е трябвало да бъде платено е платено, те няма как да си дръпнат допълнително пари за нещо, което не сме оторизирали банката да плати, онзи филм с двойно дръпнатите/блокирани суми, според мен е друг и няма как да стане.
Аз пък пуснах 2 поръчки, одеве онази с полата и след това с потника, дето така и не бях поръчала вчера, сега остава да стискам палци и да ми ги донесат, като гледам 7-8 дни е доставката, де късмет  Mr. Green
Взимам да фалирам вече и няма на мах да се възползвам от БД докога ли ще е  Crazy

# 89
Честит празник,момичета!Как да разбера дали дадени маратонки са от естествена или изкуствена кожа?Какво трябва да пише в описанието?

Общи условия

Активация на акаунт