* SportsDirect - 11 *

• 51 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се пиша тук в очакване на едни гуменки от обща поръчка, дано този път не откажат пак нещата  Confused

Минимум за поръчка има ли, ако се ползва прословутата опция за БД?

# 16
Привет и от мен  bouquet
И аз да питам с колко парички най-малко да се пробвам на БД?

# 17
Привет и от мен  bouquet

мойта минимум е 10 лири Peace

# 18
# 19
И аз тук, алексова1 мерси за темичката   bouquet

Както ми писаха вчера че ми отказват цялата поръчка, днес ми писаха за същата поръчка че ми пращат част от нещата , а другите чакат изпращане. Е нещо тотално са се побъркали тези хора  ooooh!

И така като прочетох, добре че вчера не повторих сторнираната УЖ поръчка, че така като чета сега доста хора са с дублирана поръчка, а ако бях пуснала наново поръчка от 300 и няколко лири, аз щях да имам магазин във Варна  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 22:39 от DeCuTa

# 20
  • Варна
И аз в групата на хем отказана, хем пътуваща насам поръчка  ooooh!

# 21
И аз тук,благодаря за новата темичка   bouquet http://monka84.snimka.bg/other/sportsdirect.457978 Ако не е късно може да се добави албумчето на 1-ва страница,ще е от полза предполагам на много хора  Peace

# 22
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е тези - от каква кожа са

http://www.sportsdirect.com/adidas-lin-renew-ladies-277528?colcode=27752841

# 23
  • Балчи-Варна
аз имам белия вариант-доволна съм-естествена кожа са  Peace

# 24
  • Пловдив
Благодаря  Hug  bouquet

Аз не смятам да пробвам несигурната опция за БД...

# 25
И аз днеска поръчах с безплатна доставка за 13 лири. Вече доста от вас си получиха нещицата, пък да вида какъв ще е моя късмет  Rolling Eyes

# 26
И аз тук, алексова1 мерси за темичката   bouquet

Както ми писаха вчера че ми отказват цялата поръчка, днес ми писаха за същата поръчка че ми пращат част от нещата , а другите чакат изпращане. Е нещо тотално са се побъркали тези хора  ooooh!

И така като прочетох, добре че вчера не повторих сторнираната УЖ поръчка, че така като чета сега доста хора са с дублирана поръчка, а ако бях пуснала наново поръчка от 300 и няколко лири, аз щях да имам магазин във Варна  Mr. Green
дано не си направила като мен-упорито да си пускаш пак същите или подобни неща-да не направим общ магазин по средата-Бургас-Варна Joy

п.с хихи-докъто те цитирам и гледам,4е и ти обмисляш варианта с магазина))))

# 27
  • София
Привет и от мен  bouquet

мойта минимум е 10 лири Peace
sun flower  ако не се лъжа беше с 3 лири.
  Мой та най-ниската е 8 лири  Peace Това ми е първата с БД от 01.03 - трябва да е в София вече -  в Петък е излезнала от Унгария.
Втората такава е излезнала от Австрия newsm78 не трябваше ли да е минала  през Холандия.

# 28
МЕРЕЛИН добре че бях почти убедена че е грешка и след като им писах изчаках отговора им ( не че ми отговориха, просто си действат по поръчката ), иначе... верно можеше да си спретнем едно магазинче  Mr. Green Laughing

И момичета не го наричайте БД защото вие си пускате поръчките с ясното съзнание, че трябва да си ги вземете от дадения аутлет и поради тази причина не се плаща доставка защото доставка не трябва да има, а вие да отидете да си ги вземете. Това в момента каквото и е да е си е риск, не се знае в кой момент ще си спретнете обща екскурзия до Шиърбрук за да си приберете напоръчаните артикули  Peace

# 29
Айде софианци ще си вземете нещата, ам` ние от т нар дълбока провинция, какво правим, иначе намерих аз опцията на границата на Натисни бутона за финал съм  Joy
Всъщност като ми откажат поръчката си ми връщат парите, тъй де стоят си блокирани спрямо изискването от моята банка 45 дни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт