* SportsDirect - 11 *

• 53 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
мацки-след Унгария какво следва по пътя на доставките???

и някой от Бургас прави ли поръ4ка,4е съм поела ангажимент за 2 чифта обувки ???

# 421
След Унгария-София

# 422
Онзи ден им звънях да проверят по име, дали има пратка за мен. Отговорът на госпожата беше - НЕ, няма пратка за това лице. Е, лицето си получи пратката на следващия ден наобед......  Peace  Mr. Green
И на мен така една госпожа ми отговори, пък си получих нещата.

# 423
  • София
Онзи ден им звънях да проверят по име, дали има пратка за мен. Отговорът на госпожата беше - НЕ, няма пратка за това лице. Е, лицето си получи пратката на следващия ден наобед......  Peace  Mr. Green

Значи продължавам да чакам.

# 424
Момичета, случвало ли ви си е да нямате получен е-mail за отказани неща, пък в същото време да получите тракинг номер и в пратката да са включени само половината неща? Проверих в сайта, нещата, които не са включени, ги има още. Възможно ли е да ги пратят като втора пратка?

# 425
  • Пловдив
Възможно е. При мен са разделяли поръчка на няколко пакета.

# 426
Някой има ли няблюдения този модел дали си отговаря на номера:
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-can-low-lds-94-276055

И моля ако някой прави обща поръчка за Сф скоро, да ми пише  Peace

# 427
  • София
Някой поръчвал ми е мъжка блуза XXL http://www.sportsdirect.com/umbro-tipped-polo-544006, дали си отговаря и ако може да ми каже ширината на раменете, че моя мъж там е най-широк.

Размери на XXL:

Рамене от ръб до ръб - 62 см.
Ширина под мишниците - 69 см.
Дължина - 80 см.

# 428
Според вас за момче което май месец прави 4 години,кой размер летни дрехи да поръчам 3-4 или 5-6  newsm78
Благодаря  bouquet

# 429
  • София
tedichka07, благодаря!  newsm10

# 430
И аз нямам тракинг номер на поръчката си от вчера, но силно се надявам да съм от тези, които са си получили поръчките и без номера  newsm20

# 431
Самоцитирам се, защото силно се надявам, че все някой ще ми помогне  Praynig  Praynig  Praynig

Имам голям проблем, моля за помощ. След злополучният ми опит с БД от вчера, сега в банката ми седи блокирана, не малка сума пари, които на всичкото отгоре не са само мои, тъй като реших да направя "услуга" на  едни приятели, която сега ми излиза през носа. Звънях в банката, да видя какво може да се направи, за да се разблокират парите, от там ми заявиха, че или трябва да изчакам срок от 45дни, за да се разблокират автоматично.Или другият вариант е да пиша на сайта, да заявят на обслужващата си банка, да изпрати факс на моята банка, че нямат претенции към сумата. Попитах ги дали не може аз да им изпратя имейлите от спортсдирект потвърдителния и след това и този с отказа в който ясно си пише, че поръчката ми е отказана и срещу нея пише 0.00 паунда.Отговорът  им беше, че не ставало така, а трябвало да стане по начина по който вече описах.Реших да се пробвам на друг телефон с надеждата да попадна на по-сговорчив служител, но уви и там получих същия отговор.Сега незнам какво да правя и на кого и какво да пиша в спортсдиректа. Ако някой е имал същия проблем като моя, горещо моля да ми помогне PraynigВ момента съм толкова бясна и притеснена, че направо мозъкът ми блокира и не мога да мисля.

П.П Сега разбирате ли защо  на някои от момичетата тук не им се рискува с големи суми и аз сега ужасно съжалявам, че го направих.
Извинявам се за дългия пост.

# 432
Еми, слава богу не ми се е случвала твоята ситуация, ама я виж в първия пост на Алексова1:
Цитат
При проблеми ето как можете да се свържете с :
- SportsDirect Customer Services :+44 845 129 9230.  +44 870 042 3870 , +44 870 042 3879  ,  cs@sportsdirect.com
- това е мейл, там се пише. вероятно трябва да спретнеш писмо, в което да кажеш, това, което искат от банката.
Пък и в крайна сметка всеки си поема отговорността, приятелите ти трябва да са били на ясно, че може и така да се получи фал и да си вземат парите след месец и отгоре...ти не си виновна, не стига, че и услуга си се наела да им правиш.
И пак бъди благодарна, че банката ти дава този вариант, моите блокирани от ЛаРедута и неизтеглени пари си отлежаваха 45 дни, че на никого не му се занимаваше с моите писма и разблокирване на суми.

Успокой се, поне е ясно, че няма да ти вземат парите и да те завлекат Wink

# 433
Ето какво ми дойде преди малко..... Unfortunately the items listed below are no longer in stock. As a result we have had to cancel these items from your order. You will not be charged for any of these items. Please accept our apologies for the inconvenience caused by this matter.
Please note that if your order has personalisation, your despatch will delayed by 24 hours from when you receive this email whilst the personalisation is applied). Please note that DHL tracking references may not be active with DHL until a couple of hours after despatch.
 SportsDirect.com, Unit A, Brook Park, Meadow Lane, Shirebrook, NG20 8RY

Защо са ми я отказа ли ? Някой по в час с езика им да каже, това си беше ясно де.  #2gunfire

# 434
Само да кажа, че моята пътува към мен, но още не са си изтеглили парите, което не е новост при тях де.

Общи условия

Активация на акаунт