Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 642
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Така е и аз това не мога да си го обясня. Аз примерно снощи реших да приложа малко СРС-та, за да разбера дали сина ми не е избягал от училище, а то се оказа, че с негов съученик вече момичета обсъждат (досега говореха пренебрежително за този вид същества като за "женки"). Не се гордея с постъпката си, но не издържах. А трябваше може би да изчакам някой ден той сам или някое негово гадже да ми даде дневника му....

Аз те разбирам. Като пубер най-големият ми страх беше родителското тяло да не ми прочете дневника, ама сега като майка се чудя как са се въздържали да не го прибарат  newsm78

Проблемът е, че сина ми няма дневник. Толкова го мързи понякога горкия, че ми иде аз да почна да му го водя...Това е то изкривеното родителско чувство, за което и тук от време на време си говорим. Трудно се намира мярката и вече съм на път да вдигна бяло знаме като възпитател.

Спокойно,всичко си идва на мястото в един момент.Това е част от растежа.Просто нито един родител не трябва да забравя своите младежки години,първата любов,грешкити,които е допускал а и продължава да допуска  и тогава по-лесно ще разбира детето си и няма да се държи като ментор с нега, а като с приятел.Така мисля аз....

Тук си много права. Аз от личен опит ще споделя, че майка ми успя да постигне с мен това точно по начина по който сподели aterg2 да ми бъде най-добрата приятелка. И вече след като отдавна не съм пубер, винаги когато нещо ме мъчи или имам проблем или просто нещо хубаво да споделям първо търся нея. независимо за какво става въпрос. Винаги ме е разбирала, не ме е съдила и ми е давала най-добрия съвет, но не налага мнение.

# 586
Хиляди благодарности за превода !Изгледах сериите на един дъх ,чака 22,20часа!!!  bouquet

# 587
  • София
Благодаря за превода на 30 епизод! За мен Харун е много виновен . Той е по-нерешителен и от Толга. Тюркян се скара и на него, но той като отиде при Еда й каза защо прави така, а оня страхливо си мълчеше и даже я закара пред къщата на Толга. Че той въобще не прави нищо решително като баща.

Не ми се иска вменявам вини на никого, но днес например Харун ме подразни, когато дотича в колибката след неуспешния атентат и пак не каза нищо на Еда. Само й нареди да си стяга багажа и да тръгват. Добре, че тя се сети и го заразпитва. Иначе сигурно чак в 50-ти епизод щеше да й каже. Понякога трябва думите с ченгел да им ги вадят от устата. Това обаче и за Еда се отнася, която продължава да си трае за брака си с Толга, макар Харун да й подхвърли за него като за игра. Това пропуск на сценаристите ли е или Еда някъде му е намекнала, а ние сме го проуснали? Обсъждахме го вече, но пак се сетих сега.
Той не знае, че не са мъж и жена, но от нея знае, че нямат никаква интимност, неконсумиран брак с една дума.
Много ме дразни с тази нерешителност Харун и затова са и притесненията ми, че Толга може да го измести.

Да, така беше, но сега като каза да приключат с тази игра, пак се замислих. Да се приключи с един, дори и формален брак, понякога не е чак толкова просто и лесно, особено с човек като Толга. А при Харун прозвуча все едно, че само трябва да разсеят заблудата, че са женени. Но явно не е така - тук още ще има какво да видим.

# 588
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Привет на всички!
Аз имам да отхвърлям плана за петилетката - 28,29 и 30 еп, плюс 34 (който не гледах), и това, преди да стане 22.20.
Ако не съм убила междувременно мама (й ) Тюркян, може и да драсна някой ред.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 589
Харун ме дразни с нерешителност, но снощи в сериите Толга пак жестоко ме издразни.
Тръгва да се бие с кого ли не , загуби поредната си работа, ако не е татко Феяз, от този никакъв съпруг и баща не става.
Кви са тия нерви, избухливост, да не говорим за обвързването му с кофти хора предните серии, което говори и за слаба преценка на нещата. Заради него, Еда за малко за изгуби детето си. Може би съм несправедлива и не оценявам добротата му и жертвоготовността му, но определено не е мъжът, в който да се влюбиш.

# 590
  • София
Привет на всички!
Аз имам да отхвърлям плана за петилетката - 28,29 и 30 еп, плюс 34 (който не гледах), и това, преди да стане 22.20.
Ако не съм убила междувременно мама (й ) Тюркян, може и да драсна някой ред.... ooooh! ooooh! ooooh!

Ако ще убиваш някого, виж сметката й на Гюляй. И гледай с един куршум и двете, да не хабим патроните напразно. Не го заслужават. А Мелда засега я пазим за храна на тигрите. Надявам се да се справиш със стрелбата, а не като онзи некадърен килър, дето цяла нощ дебна Харун. Ама то добре стана, че такъв изпратиха.

# 591
# 592
Като каза килър, та се сетих за охраната на Харун. Егати некадърниците са ги показали във филма.
Добре, че Господ си го пази Харун. И добре, че се усети за бату, това не бях разбрала като гледах без превод.
Значи той наистина започва да го подозира.

# 593
  • София
Харун ме дразни с нерешителност, но снощи в сериите Толга пак жестоко ме издразни.
Тръгва да се бие с кого ли не , загуби поредната си работа, ако не е татко Феяз, от този никакъв съпруг и баща не става.
Кви са тия нерви, избухливост, да не говорим за обвързването му с кофти хора предните серии, което говори и за слаба преценка на нещата. Заради него, Еда за малко за изгуби детето си. Може би съм несправедлива и не оценявам добротата му и жертвоготовността му, но определено не е мъжът, в който да се влюбиш.

Аз със сигурност не бих се влюбил в него, но виждам, че и е женската гледна точка е същата. Толга за мен е неуравновесен, избива го на агресивност, а "любовта" му към Еда е по-скоро стремеж да се хване за нещо в този живот, който не е бил справедлив към него. И се хваща и държи с някакъв ужасен фанатизъм. Точно тези му прояви още от самото начало ми пречеха да го възприемам като добър и положителен герой. В крайна сметка един мъж трябва да има силата да чуе и преживее "Не"-то от жената, в която е влюбен. Не е лесно наистина, но иначе всичко се изражда точно в това, което сега наблюдаваме при Толга.

# 594
Привет на всички!

Ако ще убиваш някого, виж сметката й на Гюляй. И гледай с един куршум и двете, да не хабим патроните напразно. Не го заслужават. А Мелда засега я пазим за храна на тигрите. Надявам се да се справиш със стрелбата, а не като онзи некадърен килър, дето цяла нощ дебна Харун. Ама то добре стана, че такъв изпратиха.

Тамън тъй мислех да сторя, щото съм си взела пушката за грозни вещици и блатен дивеч.
Ще докладвам за изпълнението на мисията съвсем скоро #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 595

Аз със сигурност не бих се влюбил в него, но виждам, че и е женската гледна точка е същата. Толга за мен е неуравновесен, избива го на агресивност, а "любовта" му към Еда е по-скоро стремеж да се хване за нещо в този живот, който не е бил справедлив към него. И се хваща и държи с някакъв ужасен фанатизъм. Точно тези му прояви още от самото начало ми пречеха да го възприемам като добър и положителен герой. В крайна сметка един мъж трябва да има силата да чуе и преживее "Не"-то от жената, в която е влюбен. Не е лесно наистина, но иначе всичко се изражда точно в това, което сега наблюдаваме при Толга.

От досадни лепки като Толга е най - трудно се отървеш. Също като репеи са. Вкопчват се здраво и те карат на всяка крачка да съжаляваш, ако си помислиш да ги премахнеш от живота си.
Не й стига на Еда всичкото друго, ми и Толга на главата й. ooooh! ooooh! ooooh!

# 596
  • София
Като каза килър, та се сетих за охраната на Харун. Егати некадърниците са ги показали във филма.
Добре, че Господ си го пази Харун. И добре, че се усети за бату, това не бях разбрала като гледах без превод.
Значи той наистина започва да го подозира.

Да, тия са по-некадърни и от килъра. Ама може като у нас да е - да са били всички из службите за сигурност и после след поредната чистка и реорганизация да са останали без работа и да се преориентирали към охранителен бизнес и мокри поръчки.  

# 597
Браво! Абсолютно съгласна с теб!

# 598
  • София

Така е. И от личен опит го знам. Така преследвах навремето едно маце, в което се влюбих за има-няма 5 минути, ама истински (не беше прословутото привличане или харесване). После доста време й досаждах и измолвах по някоя срещичка или кинце, докато накрая не ме отряза и то веднага след едно поредно кинце (добре, че не го направи по време на филма, та успях да си го догледам). А аз като Толга тръгнах да й диря сметка - ами тогава защо въобще излизаше с мен? Сега отстрани виждам какво е било.

От досадни лепки като Толга е най - трудно се отървеш. Също като репеи са. Вкопчват се здраво и те карат на всяка крачка да съжаляваш, ако си помислиш да ги премахнеш от живота си.
Не й стига на Еда всичкото друго, ми и Толга на главата й. ooooh! ooooh! ooooh!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт