Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
да ви призная мили дами Simple Smile съкровената ми мечта е да пламне любов между Мелда и Толгааааа    охххххххххххххх ахахахахаахаха затва питах за опция в анкетата

Ех, това би било чудесно.
Хайде , поне между Толга и Едже да пламне.

# 61
да ви призная мили дами Simple Smile съкровената ми мечта е да пламне любов между Мелда и Толгааааа    охххххххххххххх ахахахахаахаха затва питах за опция в анкетата
Аууу, отиде ни момчето!!! #Crazy Кака ще го смачка, не му мислете злото, все пак е симпатично. Praynig

# 62
добре де, ако не са сестри, това какво променя? Деянията и на двете са когато са мислели, че са сестри. Няма как да получат оневнинение сега, щото тогава те така, ама те сега не са сестри
оффффффффффф и аз не се разбрах кво исках да напиша ..........
Оооо, недей да се тормозиш! Пиши това, което ти се иска да стане! Peace

Simple Smile) благодаря:)
искам Бату и Ниса да се обичат и да са заедно. Бату да се освободи от омразата.
Искам Еда, Харун и Ямур, щастливи, на някъв остров, далече от всякакви родителски тела!
Искам (щото Мелда и Толга не е реално, въпреки че, според мен, са си баш един за друг: той ще й вика: Как си? Тя: Къде си?) та Мелда да е с Бурак
Сестрата на Харун не знам кво да я правя - може да стане лесбийка :рррр
Толга - той загуби майка си, но и намери доста ново. Не знам, да намери себе си. Жената после

ей тва искам Simple Smile))))
аааааа Керим - и с двете

# 63
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ех, това би било чудесно.
Хайде , поне между Толга и Едже да пламне.

Междудругото и аз си го мислех това. До някъде би се разплел кадайфа и като имаме и това,че Мелда започна да я гложди съвестта и да осъзнава,че няма да е щастлива, може би щастливият финал ще е факт Hug Hug Hug Hug Hug

# 64
Мелда и Толга си подхождат в харакерите, биха си напаснали иедално. Но тва ще остане само някво абсурдно предположение Simple Smile

# 65
Simple Smile) благодаря:)
искам Бату и Ниса да се обичат и да са заедно. Бату да се освободи от омразата.
Искам Еда, Харун и Ямур, щастливи, на някъв остров, далече от всякакви родителски тела!
Искам (щото Мелда и Толга не е реално, въпреки че, според мен, са си баш един за друг: той ще й вика: Как си? Тя: Къде си?) та Мелда да е с Бурак
Сестрата на Харун не знам кво да я правя - може да стане лесбийка :рррр
Толга - той загуби майка си, но и намери доста ново. Не знам, да намери себе си. Жената после
ей тва искам Simple Smile))))
аааааа Керим - и с двете

Joy Joy Joy Хахаха истински се позабавлявах.Напълно те подкрепям в исканията ти. Дано да станат реалност. Praynig

# 66
  • София
Джемил обясняваше на Толга и Харун колко малка се родила Еда.Било го страх да я вземе.

Сигурно е искал да каже, че го е било страх да я удари, че може да не я уцели. Но като е поотраснала малко тези му страхове са отпаднали, както сами се убедихме.

# 67
Торнадото-Зизу,
прочетох в предната тема отговора за подписа ти Simple Smile Благодаря.
За мен тая мисъл е тотално грешна и неправилна, затова полюбопитствах. Напротив, признак на добро здраве (духовно, психично, физическо и квот се сетиш) е да си добре адаптиран, приспособен към околните, дори и да не ти харесва нещо или някой. Просто защото, щеш-не щеш - си член на това общество. Човекът е социално същество.

# 68
Джемил обясняваше на Толга и Харун колко малка се родила Еда.Било го страх да я вземе.

Сигурно е искал да каже, че го е било страх да я удари, че може да не я уцели. Но като е поотраснала малко тези му страхове са отпаднали, както сами се убедихме.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 69
bganio
именно твойте голи ценности и разпределението на подовото пространство в стаята на Еда ме разсмяха Simple Smile
Благодаря ти!!

# 70
  • София
добре де, ако не са сестри, това какво променя? Деянията и на двете са когато са мислели, че са сестри. Няма как да получат оневнинение сега, щото тогава те така, ама те сега не са сестри

Не, не става дума за оневиняване, а за обяснение поведението на семейството към Еда.
Помня как въздишаха като казваха : Пак Еда.
Тя наистина е била като грозното патенце в това семейство, писах го още в първия си постинг, в който предположих, че тя не е от това семейство.
Опитвали са се да я превърнат в пате, ама тя е лебед ....
И цял живот е имала чувството за вина, че не е като останалите и че трябва да заслужи вниманието и обичта им.
Мелда така ли постъпва ? Не я ли вижда как страда ?
И много добре е наясно с истината, че Еда не е знаела, че това е нейният годеник.

Съжалявам, че се налага да дописвам тази вечер....нейният годеник, който въобще не й беше никакъв годеник.

# 71
То както е тръгнало Харун ще се пренесе в градината да шпионира какво става в семейното ложе на Еда и Толга  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Може да се опъне да спи на някой шезлонг да не изпусне нещо и без това има гледка от градината  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 72
  • Sofia, Bulgaria
Ама те в какво са се провинили,че трябва да ги съдим като някакви престъпнички-просто обичат един и същи мъж.Аз продължавам да смятам,че вината е на Харун.Не може да искаш да се жениш за някого,после като си полегнеш с друга да размислиш,че си сгрешил,пък после пак да размислиш и така до безкрай.Още когато разбра ,че са сестри трябваше да постъпи по мъжки-ееее ама нямаше да има филм!

# 73
Като се замислим Мелда не беше приела предложението за брак, когато Еда и Харун си направиха бебето, така че за какъв годеник говорим. Прав е bganio...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 74
То както е тръгнало Харун ще се пренесе в градината да шпионира какво става в семейното ложе на Еда и Толга  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Може да се опъне да спи на някой шезлонг да не изпусне нещо и без това има гледка от градината  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ареееееееее от пода в стаята  - завзехме градината хихихихиххи

Общи условия

Активация на акаунт