Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 599
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Еми има нужда от свеж мръвчок в сериала, че ми писна от старите карантии на Саадет ( която може би страда от "луда крава"), от Тюркян и нейната изпаткала главица, от вечно мрънкащият Джамил ( който никога незнае какво става в действителност ) , от Феяз ,който имам чувството ,че  всеки момент ще хвърли топа и не на последно място- от Хаят и набърчканата й физиономия на шарпей или мопс...
Малко свеж въздух и раздвижване на действието ще е добре ,защото зациклиха доста в последно време ... newsm78 newsm78 newsm78

Дами и господа , Бинзи ще пусне нова тема ,така че ще има къде да избухваме довечера !!! Laughing Laughing Laughing

smile3532  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532  newsm10

# 646
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Еми има нужда от свеж мръвчок в сериала, че ми писна от старите карантии на Саадет ( която може би страда от "луда крава"), от Тюркян и нейната изпаткала главица, от вечно мрънкащият Джамил ( който никога незнае какво става в действителност ) , от Феяз ,който имам чувството ,че  всеки момент ще хвърли топа и не на последно място- от Хаят и набръчканата й физиономия на шарпей или мопс...
Малко свеж въздух и раздвижване на действието ще е добре ,защото зациклиха доста в последно време ... newsm78 newsm78 newsm78

Дами и господа , Бинзи ще пусне нова тема ,така че ще има къде да избухваме довечера !!! Laughing Laughing Laughing

Ми не знам, форбс, струва ми се, че отиването на Еда в големия змиярник (т.е. в голямата къща) достатъчно ще раздвижи въздуха, почти до степен на ураган. Ама ще видим....

# 647
  • София
Te ти, булка, Спасовден или както казал Настрадин ходжа  "Боже, аз ли криво ти се молих, ти ли криво ме разбра?..."
Начи, вместо да вземат да понаредят и без друго тъй създалия се кадаиф, наште сценаристи, чумата да ги тръшне, ще вкарат една рота народ с единствената цел да ни създадат допълнителни тревоги. Тъъъъъкмо понаредим пъзела и вземе, че се пръкне някой нов, дето да обърка сичките сметки....
Не, това вече не нищо не прилича, баси!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

П.С. Бинзи, да не пропусна в яда си да ти благодаря за самоотверженото преводачество.... Hug Hug Hug Hug
[/quote]

Да бе - аз 3 пъти го прочетох това и се чудех дали добре го схващам. Хората искали да им стане по-забавно и как точно? Може би комедия да стане - тогава да следват нашия сценарий. Като вкарат нови мъжаги около Еда. Тя мъжки харем ли ще си прави. То в нашия заплетен случай май това само остана като решение - да променят турската конституция или съответния им там закон и да разрешат многоженството, но само за Еда. В никакъв случай и за Харун. Много маймуни  и мечки ще станат и накрая ще се строши клона, тоест ще рухнат светските устои на турската държава.

# 648
bganio, ти се уреди със снимки, а мойта душа плаче, изоставена во веки веков. За мен нито една снимчица, нито един свъсен поглед ..... newsm45 newsm45 newsm45
Е нидей рива.Един мъж да си имаме в темичката и вие му завидяхте за едни снимки.Довечера ще си получите дозата Харунчо в комплект със свъсените погледи smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
Ами подготвила съм се аз, мдаааа! newsm53

# 649
  • Sofia, Bulgaria
Можи да ме вземете за тъпа,но какво е ШЛ ,ако не е тайна разбира се."Любопитството умори котката"!

Това беше малък тест да разбера кои дами ще се сетят и кои не и съответно какво им е отношението към футбола. ШЛ е Шампионска лига. Аз пък реших, че ще ме питаш къде да държите отвлечения Харун.
Дано не се разсърдиш,но за мен футбола е.... да не казвам,затова изобщо не включих ,че това значи ШЛ.Извинявай! А за Харун няма какво да питам,то всичко е ясно"Да влезе убития".Аз съм толерантна и го оставям на младите мацки от форума да решат какво ще го правят,ако им падне.Харесвам го,но само дотук.....Хаха

# 650
Ами на твое място щях да изгледам първо ШЛ, а след това филма, нали го качват в ранните часове на деня.
Аз преди не знаех, че мога директно да го гледам.
Боже, за колко неща съм благодарна на хората, пишещи в този страхотен форум.Как ще ми липсвате като свърши филма.
Така и ще направя - мерси за ценния съвет, че иначе бях в положението на магарето пред двете купи сено (едната беше за коня, но той замина спешно за Турция да изтегли каруцата на Еда и Харун от поредния батак). А за след филма не му мисли. Ще си издействаме още няколко сезона, като примерно отвлечем Еда по време на нашата екскурзия. А може и Харун, за по-сигурно. Те част от Наглите вече ги прибраха на топло, но поне се разчу как стават тия работи, а и ние не пари, а още сериал ще поискаме като откуп. Аз се наемам да се погрижа за Еда в една колибка край София, а вие, дамите, мислете къде ще държите Харун.
[/quote]

Аз ще се погрижа за Харун. Ще го подслоня в мойта колиба и пижамка ще му дам, да не му стане студено, пък и огън ще му спретна .... пък и волна програмка за десерт..... smile3508 smile3508 smile3508

# 651
  • София
Здравейте и от мен днес!
Доста време ми отне да ви изчета коментарите. Не е останал незасегнат и най-малкия детайл.
Та и аз да се изкажа - наистина прекалиха сценаристите - то бива разтъкаване, бива, ама чак пък толкова.
Не им стигат бъркотийте до тук, ами и нови персонажи ще вкарват и то, както разрбах с ключови роли - че, за кога?
Тя Яамур ще тръгне на училище, докато се решат как да раплетат случа

# 652
Защо ли подозирам, че Мелда може би ще наеме "новия" за осеменител?
А довечера ще станем свидетели на бурни страсти - къде любовни, къде пиромански...... af
Определено ще е много горещо! Twisted Evil

# 653
Можи да ме вземете за тъпа,но какво е ШЛ ,ако не е тайна разбира се."Любопитството умори котката"!

Това беше малък тест да разбера кои дами ще се сетят и кои не и съответно какво им е отношението към футбола. ШЛ е Шампионска лига. Аз пък реших, че ще ме питаш къде да държите отвлечения Харун.
Дано не се разсърдиш,но за мен футбола е.... да не казвам,затова изобщо не включих ,че това значи ШЛ.Извинявай! А за Харун няма какво да питам,то всичко е ясно"Да влезе убития".Аз съм толерантна и го оставям на младите мацки от форума да решат какво ще го правят,ако им падне.Харесвам го,но само дотук.....Хаха

Ние имаме подробен план - схема по анатомични области какво ще му се случи на главния герой, ако ни падне. Ама де тоз късмет.... smile3508 smile3508 smile3508

# 654
Еми има нужда от свеж мръвчок в сериала, че ми писна от старите карантии на Саадет ( която може би страда от "луда крава"), от Тюркян и нейната изпаткала главица, от вечно мрънкащият Джамил ( който никога незнае какво става в действителност ) , от Феяз ,който имам чувството ,че  всеки момент ще хвърли топа и не на последно място- от Хаят и набръчканата й физиономия на шарпей или мопс...

Еееее, крайно време е вече да видим СЕКС!

# 655
Здравейте и от мен днес!
Доста време ми отне да ви изчета коментарите. Не е останал незасегнат и най-малкия детайл.
Та и аз да се изкажа - наистина прекалиха сценаристите - то бива разтъкаване, бива, ама чак пък толкова.
Не им стигат бъркотийте до тук, ами и нови персонажи ще вкарват и то, както разрбах с ключови роли - че, за кога?
Тя Яамур ще тръгне на училище, докато се решат как да раплетат случа

Междувременно ние се отдаваме на забавления зад кулисите!

# 656
  • Sofia, Bulgaria
Не се "оплаквайте",че идват нови герои,ами така ще стане още по-завързано и ние още ще си пишем и ще създаваме шедьоври.Възможно е и заради нас да става така,четат ни ,снемат идеи и ги вкарват във филма/случая с палатките/,така че нека се радваме на новото попълнение.Той идва,защото липсваха парченца от пъзела и сега ще може да бъде нареден.Аз не смятам ,че идва за нашата Еда,но ще е ключов фактор,иначе щяха да го пуснат още в началото.Може би той ще отключи много неща с действията си.Ще поживеем и ще видим!

# 657

Еееее, крайно време е вече да видим СЕКС!

Кометке, секса в тоя сериал ще е максимум една дискретна реклама на нощната програма на ТиВи1000.
Докато не си изкоренят навиците да спят навлечени като ескимоси на експедиция, надали ще видим плът в действие.
А и ако офертата е Мелда да ни въвежда в тайните на древото изкуство, по - добре да умра ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 658
# 659

Ми не знам, форбс, струва ми се, че отиването на Еда в големия змиярник (т.е. в голямата къща) достатъчно ще раздвижи въздуха, почти до степен на ураган. Ама ще видим....

Незнам ... може би ,но до някаква степен...Видяхме на предните епизоди какво се случи ...Сумати неща и пак нищо.
Сега най-много Мелдата да загрее ,че Хару дори да не е със сестра й ,все ще има върти опашки около него. #Crazy #Crazy #Crazy
Едже ще сваля Харун ,Мелда ще беснее ,Саадет ще изпатка още повече ,а Толга ще продължи да се прави на луд . newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт