Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 609
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
А на мен много ми харесва песента на Незбравима.
А за певеца дето я изпълнява още повече ми харесва.
Много сладък, младичук и готин мммммм.

# 616
  • София

Еееее, благодаря ти от сърце! Нямам думи! Това ми напълни, сърцето, душата, ушите и всичко, каквото може да се напълни у мен... Невероятно излъчване има тази жена. но вече й дадох възможно най-високата оценка по моята система (в състояние е да побърка всеки мъж, ако поиска) и вече няма накъде повече. Но наистина притежава някаква изключителна смесица от ориенталска и европейска хубост. Не е съвършена, идеална или сладникава хубавица (има ги такива под път и над път), а жена-огън (на всеки може да подпали фитила респективно цялата черга).
Аз така мога да си пиша до края на темата, но само да ти кажа още, че направих леки корекции в някои от снимките. Изтрих с гумичка Толга и още един, който май й бил старо гадже и сега го гласят за новия в нашия сериал. Новото й гадже-певеца не съм го трил - все пак щом се обичат, няма аз да им преча на любовта. Не съм пипал и снимките, където беше с разни сценаристи според мен. Какво да ги трия тях, мога само да ги съжалявам - какво друго им остава, освен по една снимчица с тази, която им прави филмите толкова гледаеми, въпреки издишащия на места сценарий.

# 617
  • София
Гледах преведените серии.Толга не е в час.Преди били щастливи.Еда винаги е била нещастна.Не е добре милия. ooooh!

Е, ти какво очакваш - той си живее в неговия измислен свят. Въображението на влюбения човек, дори и най-бедния духом, може да стигне невъобразими размери. И да реши, че неговият въображем свят е истинската материя, а всичко останало - анти-материя. Опасна работа. Не знам дали ще има място в турските лудници за всички от този сериал.

# 618
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм жена ,но и на мен Еда много ми харесва.Съгласна съм с определението като микст на красотата и или по-скоро излъчването направено от bqanio .Изключително рядко е една плачеща жена да остане красива,а при Йозлем се получава,тя е просто невероятна-Харун не случайно се заплени от нея,предполагам че и много други мъже въздишат по нея и дано това не и донесе проблеми в живота,защото красотата в повечето случаи носи нещастия.Не и го пожелавам!

# 619
  • И тук,и там
Гледах преведените серии.Толга не е в час.Преди били щастливи.Еда винаги е била нещастна.Не е добре милия. ooooh!

Е, ти какво очакваш - той си живее в неговия измислен свят. Въображението на влюбения човек, дори и най-бедния духом, може да стигне невъобразими размери. И да реши, че неговият въображем свят е истинската материя, а всичко останало - анти-материя. Опасна работа. Не знам дали ще има място в турските лудници за всички от този сериал.
Дразни ме какъв е лицемер.Той не мисли за щастието на Еда,а за себе си!Знам,че е влюбен. newsm78 newsm78 Даже няма смелостта да признае на Еда любовта си.

# 620
Момичета, опитах да открия в темичките ви отговора на въпроса, който ме вълнува, но не успях. Кажете ми, моля, до момента колко серии са излъчени по Нова тв? Питам, защото свалих 57 и искам да знам има ли още преди прекъсването за новите серии?

# 621
bganio, ти се уреди със снимки, а мойта душа плаче, изоставена во веки веков. За мен нито една снимчица, нито един свъсен поглед ..... newsm45 newsm45 newsm45

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:43 от kometka76

# 622
Ау, ама ти от емоции май забрави, че аз за 8 март й изпратих по Харун нощница с цвят пепел от рози барабар с рози и пепелник (едвам успях да измисля пред жената за какво съм похарчил толкова пари - е, вече се понаучих да лъжа убедително покрай сериала). Освен ако не искаш за всеки вълк по една нощница, но като имам предвид вълците, явно ще са за еднократна употреба тези дрешки. Чакай сега да видя какво ми пращат само на мен.
Аааа, да! Извинявай, съвсем се отнесох, ама нали е сряда и ми се появяват халюцинациите. Прости ми! smile3502

# 623
Толга вече взе много да ме дразни (не , че и Харун и Еда  не ме дразнят с тяхната нерешителност).
Какъв й е той на Еда , че да й държи сметка?
Той сам реши да играе в този театър - доброволно.
Не може да търсиш сметка от човек, който не ти е никакъв, нито е бил , нито ще бъде.
Само парадира с това , че Еда му е жена - къде, къде, къде , че искам да видя брачното свидетелство.
Това момче май не разбира , че на сила хубост не става.

# 624
  • И тук,и там
Толга вече взе много да ме дразни (не , че и Харун и Еда  не ме дразнят с тяхната нерешителност).
Какъв й е той на Еда , че да й държи сметка?
Той сам реши да играе в този театър - доброволно.
Не може да търсиш сметка от човек, който не ти е никакъв, нито е бил , нито ще бъде.
Само парадира с това , че Еда му е жена - къде, къде, къде , че искам да видя брачното свидетелство.
Това момче май не разбира , че на сила хубост не става.

newsm10 newsm10 И мен много ме дразни!

# 625
  • И тук,и там
Момичета, опитах да открия в темичките ви отговора на въпроса, който ме вълнува, но не успях. Кажете ми, моля, до момента колко серии са излъчени по Нова тв? Питам, защото свалих 57 и искам да знам има ли още преди прекъсването за новите серии?
Знам,че последно излъчиха 25-ти турски епизод,но за номерацията на Нова тв нямам представа. Hug

# 626
bganio, ти се уреди със снимки, а мойта душа плаче, изоставена во веки веков. За мен нито една снимчица, нито един свъсен поглед ..... newsm45 newsm45 newsm45

Кометке, не плачи ето и за тебе има

http://vbox7.com/play:81215ee7

# 627
Кометке, не плачи ето и за тебе има
http://vbox7.com/play:81215ee7

Аууу, мила, благодаря ти! Значи все пак има някой, който мисли за мен! Hug Hug Hug

# 628
  • София
Е нидей рива.Един мъж да си имаме в темичката и вие му завидяхте за едни снимки.Довечера ще си получите дозата Харунчо в комплект със свъсените погледи smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 629
Цитат
  Гледах преведените серии.Толга не е в час.Преди били щастливи.Еда винаги е била нещастна.Не е добре милия.

и аз гледах преведените, ами не в час Толга, че занапред вместо да се оправя той по зле става ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт