Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 616
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Една вечна песен и от мен, много подходяща за темата "Незабравим/о/а"....

Много се радвам, че има субтитри, така посланието е още по - силно за неразбиращите най - красивия език.

http://www.youtube.com/watch?v=b4hWQ8QmHLk

# 601
Брей, мислех си, че Харун никога няма да се досети за намеренията на "приятеля" си! Ако можеше да се сеща така и за други неща.....

# 602
Дали ще доживеем да видим нещо по-така до края на сериала? Любопитно ми е с каква цел сценаристите внедряват този новия дон жуан (изглежда ми много сладникав). Дали пък Мелда няма да го наеме като осеменител?  action032

# 603
  • Sofia, Bulgaria
Една вечна песен и от мен, много подходяща за темата "Незабравим/о/а"....

Много се радвам, че има субтитри, така посланието е още по - силно за неразбиращите най - красивия език.

http://www.youtube.com/watch?v=b4hWQ8QmHLk
Ооох нямате настигане.Изведох любимата дакелка за малко и вие сте изписали цял"ферман".Благодаря на Queen MD  за поздрава!Радвам се ,че има и други любители на френските шансони,защото знаем какви любовчии са ,но братята турци май ще ги надминат

# 604
  • Sofia, Bulgaria
Дали ще доживеем да видим нещо по-така до края на сериала? Любопитно ми е с каква цел сценаристите внедряват този новия дон жуан (изглежда ми много сладникав). Дали пък Мелда няма да го наеме като осеменител?  action032
Наистина се чудя на тези сценаристи,защо не си развихрят малко въображението и не дадат някоя по-пикантна сцена ,от целувка по бузата и челото,стискане на ръце и ооох ще ме уморят -спането с анцузи.Нали вече са глобили сериала-ами хайде по смело де! АДИ,АДИ!

# 605
  • София
Наистина се чудя на тези сценаристи,защо не си развихрят малко въображението и не дадат някоя по-пикантна сцена ,от целувка по бузата и челото,стискане на ръце и ооох ще ме уморят -спането с анцузи.Нали вече са глобили сериала-ами хайде по смело де! АДИ,АДИ!

За целувките между Еда и Харун (другите не са интересни) вече се изяснихме къде може да е проблема, а за спането с анцузи - не знам. може би ги е страх, че след наказанието следва спиране на сериала. И за да го избегнат да не решат до края да се спи не само с анцузи, но и с ямурлуци отгоре. Тия дни се усетих, че това ямурлук идва от турското ямур (дъжд) и би трябвало да означава буквално нещо като дъждобран. Доста турски или с турски корен думи използваме в българския, но не стигат за разбиране на сериала без превод.

# 606
ако ямур е дъжд то тогава бебето как ще излезне че се казва??????????????

# 607
ако ямур е дъжд то тогава бебето как ще излезне че се казва??????????????
Еми Ямур се казва , няма да й променят българите името. Ямур си е Ямур. Така е кръстена, защото нали Харун и Еда се срещнаха в дъжда, като я изпръска с водата от локвата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 608
Здравейте , дано Бинзи да е подготвила новата темичка , че вие нямате спиране!:)
И едно въпросче , това ,че ще влиза нов актьор , сигурна информация ли е ? и ако , да някой знае ли кои е?

# 609
Предлагам да купим и изпратим на Еда малка червена секси нощничка без шев, така или иначе е в устата на вълка. Пък дано вече да станем свидетели на нещо по-пикантно - и ние сме хора! Крайно време е Харун да се излезе от тази летаргия!  Naughty

# 610
Специално за Петко!!!!

http://vbox7.com/play:e4cc47c3

# 611
Наистина Толга е досаден, но  и Еда трябва да си е на мястото - да му даде да разбере докъде се простират границите му, след като има силни чувства към Харун. А тя си слага халката; мълчи, когато публично Толга се обявява за баща, с една дума  подхранва надеждите му. Искаме от Харун категоричност, а пропускаме Еда.
Тюркян също мълчаливо наблюдава, а знае истината - когато й изнася заявява пред Харун, че ще убие Еда. А не може да забрани на Мелда да се ожени за Харун.

# 612
  • София
Предлагам да купим и изпратим на Еда малка червена секси нощничка без шев, така или иначе е в устата на вълка. Пък дано вече да станем свидетели на нещо по-пикантно - и ние сме хора! Крайно време е Харун да се излезе от тази летаргия!  Naughty

Ау, ама ти от емоции май забрави, че аз за 8 март й изпратих по Харун нощница с цвят пепел от рози барабар с рози и пепелник (едвам успях да измисля пред жената за какво съм похарчил толкова пари - е, вече се понаучих да лъжа убедително покрай сериала). Освен ако не искаш за всеки вълк по една нощница, но като имам предвид вълците, явно ще са за еднократна употреба тези дрешки. Чакай сега да видя какво ми пращат само на мен.

# 613
  • И тук,и там
Гледах преведените серии.Толга не е в час.Преди били щастливи.Еда винаги е била нещастна.Не е добре милия. ooooh!

# 614
  • София
Наистина Толга е досаден, но  и Еда трябва да си е на мястото - да му даде да разбере докъде се простират границите му, след като има силни чувства към Харун. А тя си слага халката; мълчи, когато публично Толга се обявява за баща, с една дума  подхранва надеждите му. Искаме от Харун категоричност, а пропускаме Еда.
Тюркян също мълчаливо наблюдава, а знае истината - когато й изнася заявява пред Харун, че ще убие Еда. А не може да забрани на Мелда да се ожени за Харун.

И това е вярно, но днес съвсем се потресох, когато Тюркян и пред Хаят заяви, че е по-добре да погребе Еда със собствените си ръце. Как може майчини устни да изрекат такова нещо? Това, ако някой го каже или дори си го помисли само като вариант, трябва моментално нещо да му изсъхне. Та, Тюркян трябваше начаса да онемее, но завинаги, а не на ужким като Мелда. Това на Тюркян главата не знам от какво е - от чугун ли или от някаква извънземна сплав за космически кораби?

Общи условия

Активация на акаунт