Бродирана красота - Гоблени 71

• 113 510
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за съветите, момичета!   bouquet
Писах на Милена, да видим какво ще отговорят. Аз ходих вече да сравнявам, но тукашните конци ми се сториха малко по-лъскави от моите. Ще се пробвам пак да направя сравнение, наистина най-лесно ще е да си докупя сама.

Иначе подозирам, че гоблена се шие с двоен конец, а аз го започнах с троен и това е причината да не ми стигнат. Иначе и на мен досега на Милена са ми оставали в изобилие.

# 406
  • Пловдив
D_ana, ако искаш кажи номерата на Ариадната и ще ти изпратя. Наистина те имат по малко блясък от другите мулинета.  
Прочетох, че нямаш номера, след като си им писала помоли ги да ти кажат №-та и ще ти ги изпратя. Аз този гоблен не съм го виждала и само така мога да помогна.

# 407
моми4ета,ПОМОЩ
ако някой има схеми на миди ,морско кон4е,морска звезда,рапани и изобщо всякакви раковини,трябват ми да си избродирам за новата ми баня,моля да ми изпрати на ли4ни.
Благодаря предварително

# 408
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте
това е което уших миналата седмица.  Peace

# 409
моми4ета,ПОМОЩ
ако някой има схеми на миди ,морско кон4е,морска звезда,рапани и изобщо всякакви раковини,трябват ми да си избродирам за новата ми баня,моля да ми изпрати на ли4ни.
Благодаря предварително

Изпратих ти едно морско конче на ЛС   bouquet

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 15:25 от bi_bi_to

# 410
Kordelia, браво, страхотно е станало. аз съм метнала мерак на цялата тая серия, но първо искам да позавърша поне няколко от всички гоблени, които съм започнала...  Crazy

между другото аз понапреднах с лебедите, остана ми фона:

# 411
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте. Някой дали е бродирал този модел на Maia? :

петли, кажи какво те вълнува, ще помагаме  Hug
точно този не съм, но шия друг на Майа Wink

Корделия,  Hug страхотни са тези йероглифи Hug
тарзанка, много е нежно. това с двойката в небето ли е? 

# 412
Тарзанка,може ли схемата на лебедите?Невероятно красиви са!

# 413
# 414
  • София
Ей, Goody, отдавна не си показвала мадамата с чадърчето. Моля те, покажи я! (И нея съм я сложила в "бъдещи планове" Grinning )

# 415
# 416
Корделия, Тарзанка, много красиви гоблени  Hug
ioana2309 , страхотен гоблен си започнала, браво  Hug
Да ви покажа първото ми димешънче
http://aynur.snimka.bg/tapestries/gobleni.413973.17925713

# 417
  • София
Корделия, много красиво! Доколкото разбирам, това е серия с различни йероглифи? А какво означава този?
Тарзанка, ще ти е трудно ли да покажеш как ще изглежда целият? До тук е невероятен!

# 418
  • Атлантис, Галактика Пегас
Корделия, много красиво! Доколкото разбирам, това е серия с различни йероглифи? А какво означава този?
Тарзанка, ще ти е трудно ли да покажеш как ще изглежда целият? До тук е невероятен!
този означава "изпълнението на желанията" ших го с тайна надежда дано да се сбъдне.  ooooh! Crazy Peace Praynig

смятам да ушия цялата серия, когато имам възможност, че ми писва Сикстинската от време на време, та тези йероглифи са добра алтернатива.  Mr. Green

# 419
  • в една мансарда точно под звездите ..........
aynur много е красив! Поздравления!
Kordelia дано с е сбъдне желанието ти! Аз от тази серия ших този за здраве.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт