Баба марта бързала, мартенички на Януарчетата вързала- 3

• 33 570
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Дърпането на зърното и моето бебе го прави, според мен е от напъване, заради въздушните мехурчета
При кърмене не се образуват мехурчета.  Да нямаш предвид газове?

# 556
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Дърпането на зърното и моето бебе го прави, според мен е от напъване, заради въздушните мехурчета
При кърмене не се образуват мехурчета.  Да нямаш предвид газове?

Газовете , да, просто я мразя тази дума  Laughing ... все едно за балон си говорим

иначе той поглъща въздух при кърмене, особено сега, когато е с леко запушено носле

# 557
Не е желателно да сменяш гърдите, докато детето не се е изсукало добре първата. Рискуваш да се наяде с предно мляко и да не достигне до задното.
[/quote]

Уфффф това го знам, ама иначе какъв е рев - кърменето в 8.30 се превръща в събитие за целия вход!
А така като смени позицията и след като е оригнала кротва малко - и мама й брои "5 мин. на лявата, рев, 5 мин. на дясната, рев иииии пак - 5 мин. налява, рев...." (нататък е ясно  Mr. Green)

# 558

За баткото имах някаква рекламна книжка на ПАНАДОЛ...ама сега нямам и незнам от къде да си взема, а е хубаво да се записва - кога колко е наддала, ваксините..
В книжарниците и в магазините за канцеларски материали продават достатъчно хубави тетрадки-тефтери /на спирала, с картинки и т.н./ които биха ти свършили чудесна работа. Нужно ли е да панадолска?
ilindi4ka, не залагам на информация само от форума. Уважавам момичетата с голям опит и желание да го споделят, но все пак търся инфо и от други места. И, да, намира се, но е нищожна в сравнение с безбройните книжки, статийки, съвети и прочие за кърменето. Както и да е...

# 559
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
тези данни не ги  ли нанасят в картона... ние още нямаме нито една ваксина, а и картон не съм купила... Embarassed

мн ме е страх и все ги отлагам тия ваксини, не ща да ходя на консултации..

# 560
viroglavka ,
по-добре се въздръж от миди и ракообразни - те са алергизиращи храни. Отложи ги за след кърмаческия период.
За кърменето, по-добре изчакай да поотминат коликите и пак опитай на същата гърда. Иначе - рева е ясен, при повечето е така.

Зуи,
разбрах. Laughing

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 17:07 от _Hope_

# 561
  • София
Тони,ами просто не се получи при мен,бебето все ревеше на гърдата ми,вече психически не издържах,от което кърмата ми намаля и накрая спря...
Между другото се сетих коя си,да не би да си с коса на черта,тъмна,а бебето ти беше доста гласовито още в болницата,и то с тъмна косица?Вчера обеща снимки...

# 562
  • София
Здравейте! Ние преди малко се прибрахме от парка. Аз малко измръзнах, нещо ми беше студено, но на Аничка и беше много добре.
Много интересно станало в темата, добре че чета редовно та да не изпускам такива моменти.
И при нас го има момента с тегленето на зърното, но не винаги. Сега на мода е захапване, смукване и обръщане на другата страна, при което захапва и дърпа по сто пъти в минута. Зърната ми стават на мекички направо. Но при нас става, когато вече се е наяла и и е интересно да си играе. А има случаи, в които се е наяла, но иска още да суче обаче цицата пък пуска още мляко и тя много се ядосва.
Ооооххх, Little Miss, как ти завидях за цигарата да знаеш. Така ми се пуши на моменти.....
viroglavka, в коя част на Южния парк си?
Хайде, момичета, обаждайте се за разходки, че и на мен ми е скучно сама.

# 563
Зуи,
амбулаторен картон и аз не съм купувала, направиха й го в ДК и си стои там, дори не съм го разглеждала. Но може вашето педи да иска вие да си го купите. За ваксините отделно има имунизационен паспорт, който се издава още в родилното – нали там са първите ваксини. А Тони М мисля,че говори за нещо като дневник, в който ние да си водим някаква статистика, т.е. не нещо официално. Или греша?

# 564
# 565
  • Стара Загора
Блазе ви за слънцето, тук цял ден е намръщено и аха-аха да завали.
Разходка нямаше, но с Ники му дръпнахме един сън на спалнята двамата.
Много добре ми се отрази Laughing

На мен такъв бебешки дневник ми дадоха от консултацията, но още не съм почнала да пиша. Като се сетя за каката само се каних и до ден днешен нищо нямам написано.  Tired

Забелязвам, че на моя Ники много му се повдига. Като му давам биберон, като му гледат гърлото на консултацията, като вече не иска да яде, а аз пробвам да му дам още ... явно ще си е такъв, ама ми е интересно има ли други такива бебчета ? Не вярвам да е проблем, но ми направи впечатление. Май "градската легенда", че момчетата се гледали по-трудно ще излезе вярна хихихихи : Joy

Little Miss напълно те разбирам, защото и аз пропуших Rolling Eyes Знаех си, че няма да устискам Crossing Arms

# 566
Ха, здравейте!

Днес се разходихме хубаво из парка, Дара спа през цялото време. Много ми е добре така, тя спи, аз слушам музика и наваксвам (че последните месеци само свалях разни неща, а така и не ми стигна времето да ги прослушам), а в същото време топя килца.  Mr. Green

За пропушването... ами, вдигнаха цените на цигарите и аз хоп - пак се върнах към този вреден навик. Но казвам на мъжа ми "Цигарите все още са по-евтини от антидепресанти"  Mr. Green

Извинете, няма да питам за сокчета и хапане на юмруци, но все пак се надявам да дадете мнения Wink
В чуденка съм каква количка да си взема за по-топлите месеци. Гледам, че повечето летни колички ги дават след 6-месечна възраст, а Дара ще ги направи чак август. Дотогава в какво да я возя? Че Маг Ингланд-а не е за лятото. Идеи?

# 567
Хехе, Зуи, ти си като мен  newsm53 И мене толкова ме е страх от тея ваксини, че досега успешно намирам извинения да не й слагаме - първо отложихме заради запушения нос, после пропуснахме консултация, че беше точно в деня, когато лекарите стачкуваха, после реших, че е много студено да я извеждам и така.... Но скоро ща не ща ще трябва да се прежалим Confused

# 568
Здравейте мили маминки  Hug Hug
Може ли да кача снимки на моето джудже ?
Целувки на всички малки сладкишчета  Heart Eyes

# 569
И ние да се включим с - лудо дърпане на зърната, извиване и сърдене...
Иначе - като е гладен е мн смешен: надушва подаденото зърно и започва настървено да го търси с устенца, а като го намери го захапва с замах:D По повод започнахме да се шегуваме като го наричаме Акулатa Grinning

Общи условия

Активация на акаунт