КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Видин
Добро утрооо, Кивенца! Hug

Снощи до късно сте дърдорили, а аз съм изпуснала седянката.
Бях на родителска среща до късно, първо по класове, после обща.Пореваха учителите, пооплакаха се от калпазаните и се прибрахме.Нашият клас е пръв по успех, но пък с дисциплинатаа леле мале ooooh!
Ама то две добри неможе.Иначе в къщи четох малко конско за дисциплината и за стягане, че идва края на срока пък ще видим Flutter

Да се похваля, че довечера съм на банкет.Всяка година "Сдружението на жените" около 8 март се събираме на голям женски купон.Тази година малко закъсняхме, но това не е пречка.Така че довечера ще се купонясва Party

Оставям ви да поработя малко, но малко само, че е петък и си уважавам началниците Mr. Green

Джейда, привет! Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 10:06 от ღ Жаклин ღ

# 151
Ей, благодаря ви, Кивита! Оправяте ми настроението, вдигате ми тонуса и нерядко овесения нос. #Silly Всичките сте с чудно чувство за хумор и философски поглед към живота wavey rotfImbo
Има много още да се уча от вас, на таз преклонна възраст hahaha smile3529 Ама то какво - като аспирина ми е мозъкът, една гънка само ми е останала Crazy

# 152
Бонджорно, КИВИ-банда!

Аз съм тука, ама нещо сЪ пРТеснявам да пиша, 'щото не ги мога тия работи с кулинарстването....  Embarassed Ама хе само не ги мога, а не ги и обичам. Мога да изчистя къщата, да изпера, да простра, да измия чиниите, да нахраня/преобуя/изкъпя и т.н. децата и каквото дфруго се сетите, ама ако може да не готвя аз....  Embarassed Ма се налага, м..ма му стара!  Cry
Та.... рекох да не е въведено в Устава на КИВИ изискване за вкусотийкоправене.... Нали не е, а? Моля!  Praynig

Аз днес имам малко повече свободно време - понаписах, каквото имаше, друго не идва (уви!), мъж ми пак тръгна да обикаля за работа (нищичко не се задава, м...ма му - взе да ми се разклаща оптимизЪма). Та сега сме двете с Бебка (ако не броим баба, ама тя сега полегна малко, та все едно, че я няма). И рекох да ви понаобиколя, ама толкова сте писали, пардон - сервирали, че не мога да ви насмогна.

Много апетитно всичко и - хлъц - много напоително. 'Ареса ми. Мерсиме.

Аз пък да ви метна нещичко по моята част - вЕрвам да ви хареШЕ.
  Wink

# 153
...като аспирина ми е мозъкът, една гънка само ми е останала Crazy
Ей,напраУ мЪ умря! (както казва един мой ученик) Mr. Green smile3532 smile3534 Не го знаех тоз лаф...хи-хи-хи-х  Joy Joy Joy Joy

Аз съм тука, ама нещо сЪ пРТеснявам да пиша, 'щото не ги мога тия работи с кулинарстването....  Embarassed
кО речИ ?!  Shocked Че сЪ притесняваш ли??????? Малеееее как можа да го кажеш  Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug
мА ние просто си споделяме,кеф ни е.....Това не означава,че другите трябва и те да пишат за кулинарстване.....
Я виж ти какви красоти си сложила лелееее Crazy Crazy Crazy Crazy Напълни ми душата!!! Благодаря ти!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 154
оооо.....Фейке Mr. Green Mr. Green ми и други недолюбваме тая процедура с готвенето. Аз добре че има топли витрини в нЕкои магазини , че децата да ранообразяват яйцата , таратора и пицата Mr. Green Mr. Green

# 155
Здравейте момичета.
Джейда,добре дошла.  bouquetВзехме да си  се събираме/и аз съм отскоро в тази тема/ Grinning
Ние днеска  сме отново  на плуване не бяхме ходили от доста време.Че Боби беше болен/грипозен/

Трима мъже пред райските порти, чакащи от Свети Петър присъдата на къде ще се запътят - рая или ада.
Първият мъж отива при Св.Петър, той го пита:
- Младежо, женен ли беше?
Той отговаря - Не.
- Марш в ада тогава!
Вторият мъж отива и Св.Петър го пита същият въпрос:
- Женен ли беше?
Получил и отговор - Да, имах 1 жена.
- В рая ти е мястото - рекъл Св.Петър.
Третият мъж отишъл и получил същият въпрос, той му отговорил - "Да женен бях, имах 2 брака."
Св.Петър ядосано се провиква - Марш в ада!
Мъжът сърдито пита - "Защо аз в ада, а мъжът с единия брак в рая?!"
Св.Петър му отговаря:
- При 2 тъщи и ада ще ти се стори рай!      /шега  не искам да обидя никого/

# 156
  • Видин
Аз съм тука, ама нещо сЪ пРТеснявам да пиша, 'щото не ги мога тия работи с кулинарстването....  Embarassed Ама хе само не ги мога, а не ги и обичам. Мога да изчистя къщата, да изпера, да простра, да измия чиниите, да нахраня/преобуя/изкъпя и т.н. децата и каквото
друго се сетите, ама ако може да не готвя аз....  Embarassed Ма се налага, м..ма му стара!  Cry

Фейчеее, не си сама, душко Mr. GreenИ аз съм в тази категория.Готвя чат-пат, ама да ми е жива и здрава мама, че това определно на нея и се отдава.  chef
Иначе, когато се налага да реагирам бързо и за като Юлето - топлите витрини са насреща Wink

Здравче-Мравче, аспирина викаш, а? Joy

Мастерче,  smile3534  love001

# 157
  • Пловдив
КИВИНЦА КАК СТЕ МИЛИЧКИ Hug Hug Hug
МОНИ ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ ДА НИ СЛАГАШ ЗАКУСКАТА   Mr. Green Hug Hug

МАСТЕРЧЕ ама и аз всяка сутрин в 06:30ч ставам Mr. Green Mr. Green ама не смогвам да седна на компа  Mr. Green Mr. GreenДокато събудя поспаланките над мен коя за работа коя за училище  ooooh!Медун докато го дотътря в къщи спящ ръцете ми се откъснаха направо ooooh! ooooh!Вече е 22кг. Shocked Mr. Green

ДЖЕЙДА добре си ни заварила Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Тука си имаме пристан на приятелството и то не какво виртуалното Hug Hug Hug

ЖАКИ и Мими довечера е на банкет с колежките за осми март  Mr. GreenТъй че се повеселете добре двечките  Hug Hug
А аз 24ч с малчовците и дедко ще съм  Mr. Green bowuu
А добре че си имате майчици да ви готвим и вие на готово като принцески ,ама нека сега ви се е паднало  Mr. Green Mr. Green

ФЕЙЧЕ ама не се втелясвай толкоз кой какво пуска ти си пускай това което ти харесва...Пък когато на някого му трябва някаква помощ за каквото и да е всички приятели от темата ще са насреща да помогнат сигурна съм Peace Peace Peace Hug HugИначе и при нас положението с работата на дедко е обсайт стои в къщи и не се знае до кога нито да напусне нито да стои няма частно никакво абе щу се оправим някак си винаги сме го правили дано  Praynig Praynig Praynig

СВЕТЛЕ и Вики не е ходила вече два месеца на плуване с този синузит дето лекувахме .Сега от понеделник ще тръгва вече. Peace

АДАШЧЕ ти да не мислиш че моя мозък е по хубав от твоя ааааа smile3534 hahaha hahaha

# 158
  • Видин
[А аз 24ч с малчовците и дедко ще съм  Mr. Green bowuu
А добре че си имате майчици да ви готвим и вие на готово като принцески ,ама нека сега ви се е паднало  Mr. Green Mr. Green

Мдаа, глезите си ни вие, и зетьовете също, пък за внуците да не говорим Peace
Ти си същата като мама PeaceЩом нещо ни трябва земята ще обърне да ни помогне Hug

# 159

Петък е искам да съм тук.
Има ли други желаещи правя списак Joy Joy Joy

# 160
Мони...и аз съм в кюпа...пИши ме.... Tired

Божкеее....как искам почивка не е истина просто....

# 161
Урааа вече сме две откачалки. hahaha hahaha hahaha
Други моляяяяяяяяяя.
Зиче ще я вземем да ни прави гевречета и питки.  chef Hug
Мастерче аз вече имам и капела както виждаш за там.
А тииииииии????

# 162
Урааа вече сме две откачалки. hahaha hahaha hahaha
Други моляяяяяяяяяя.
Зиче ще я вземем да ни прави гевречета и питки.  chef Hug
Мастерче аз вече имам и капела както виждаш за там.
А тииииииии????

Ей ми я шапката..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 163
  • Видин
И аз и аз искам почиваааа
Даже и в клуба членувам активно

# 164
  • Пловдив
ААААААААА ООД-ета  newsm78  и мен пишете при откачалките как така без най откачената Mr. Green Mr. Green

ЖАКИ дано сме живи и здрави още та да ви е лесно и да си поживеете без да мислите за готвене Hug ,че то това е най важната  задача за едно домакинство.
Вие какво с тези шапки се пернахте брееееее мале  ooooh! и аз отивам да си търся  Mr. Green Mr. Green

ХАЙДЕ НАМЕРИХ СИ И АЗ ТОВА Е МОЯ МОДЕЛ  Sick

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 18:04 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт