КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 25 799
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
От трън та на Глог...че на още по висок!!!!
Благодаря ти душо... че се грижиш за душевният ми упадък...
то като нема работа... дай да се пропием с пошла музика и пиратски ритми... smile3508 smile3521

Ами ти тъй и тъй си започнала да се СЪБЛИЧАШ,поне да имаш оправдание,че си била пияна и не си знаела какво правиш... Нали Ябучке-Съблечена... Joy Joy

Тъй, Тъй...наглъси я ти.... smile3515

# 676
  • София
Къв Биг бр..., кви пет лева, ква гара бееееееее Joy Joy Joy
Или беше обратното, малеееееее объркана съм  hahaha
Ама нема упадък, я мислете позитивно Peace
Аз няма да се събличам, щото ще ви стресирам, ама пък си мисля, че достатъчно сте стресирани от ежедневието, че едва ли ще ви направя впечатление  Joy Joy Joy
ГУДЗИЛА, имаше един такъв филм, ако си го спомнят някои newsm78

# 677
  • Видин
Оп са!!! Mr. Green

Момичета, тук пиене и мезе разхвръляте, усетих аз Wink

Бате ви Данчо е на работа и тази вечер съм сама, така че няма да се извинявам на никого, Mr. Green ще си легна и ще спя като пън/след водката де/

Хайде лека от мен, хлъц, и да спите сладко, хлъц...

# 678
Е, и пиене и хапване сте сложили!!!! Супер!!!!
Ето тук се качихме

тук хапнахме

ето и гъбки снимахме

А утре освен , че имам още доста да поработя, трябва да сложа и 50 коренчета незабравка. Днес както си вечеряхме и звъни голямата щерка . Казва - идвам след малко , за малко .  И ми носи разсад - незабравки. Rolling Eyes Ама са много сладки, ще трябва да ги снимам утре.
Хайде лека нощ от мен! newsm46

# 679
  • Пловдив
Списъка с червените именца на пригрешилите няма да го махам даже ще го тургам все по често да ви всява смут и пийЕнЕ Mr. Green Mr. Green Видяхте ли че ви има аааа Party Party Party Трябва само да ви ръчкат да сЪ покажете от дупките като на ДИЛ оФлЮвЪ  ЕЙ ТОЯ
Бирички ,водки ,сальотки музика ей това е то живот здравей ,здравей  Mr. Green Mr. Green
Иренката пък се качила на тъзЪ скала от кеф ,и черни гъби ни снимала даже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иренка НЕЗАБРАВКИТЕ са моите любими цветя. От дете много ги харесвам и ходех по ливадите да си търся диви незабравки и си берях букети  Peace Peace

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 23:53 от ЗИЧЕ

# 680

Добро утро кивинцаааааааааа.
Днес ви поднасям кафе с полъх на море.

Да сте свежи и усмихнати като тези маргаритки.

# 681
Добро утро,мацки!  bouquet
Дано не ви мъчи махмурлук след снощния запой и лудите кючеци... Joy Joy
Ето Моничка е сервирала кафенце,за избистряне на главите и мислите в тях...

Иренче, взе ми акъла със снимките ... Crazy  Как обичам планински походи и пикници,и хижички,и гъбки , и... Crazy Crazy Размечтах се... Blush
Цяло лято и ние не се спираме-през уикендите сме по балканите... Там е РАЯТ...
А незабравките са приказни цветя-толкова нежни...
Аз тази пролет си поръчах от един разсадник ,по интернет,да ми донесат разсад незабравки. Донесоха ги,ама много рано... Още беше студено-началото на март... Държах ги в зимната градина,но нещо се развалиха... И сега си нямам незабравки... Догодина ще пробвам пак... Mr. Green

А вчера,нали ви казах,че ще се извинявам на мъж ми... Та прибира се той,а аз ... кой е като мен чист и пременен и... напарфюмиран... Mr. Green Ама НЪЦКИ... Толкова ми се ядосал,че не щя дори един път да му се извиня... Crossing Arms Е па много му здраве... Той губи... Mr. Green
Проблемът е,че днес трябва да пътувам за София,и трябва той да ме закара,че аз там не се наемам да шофирам... И сега ,въобще незнам как ще стане номера... Само дано не ме отреже като вчера... Praynig
Хайде,оставайте със здраве!  bouquet

# 682
  • Пловдив
ДОБРО УТРО КИВИТА..
СТАНАХ В 5:45 ИЗПРАТИХ МЪЖО НА РАБОТА ПОСЛЕ СЪБУДИХ ДЕЦАТА ЧЕ вИКИ БЕ ОТ 8Ч НА ТРЕНИРОВКА ..ама майка и от този банкет снощи не може да отвори очото та аз се стегнах и я заведох ..в 14ч пак ще я водя ...само че със Медун ще съм и ще се прибера пребита пак  Mr. Green Mr. Green
МОНИ замириса ми на море и калкан  Mr. Green Mr. Green
СИС ееее как така мъжо не видя че си изкъпана срЯсана пърфюмирана и те е отсвирил .. ThinkingТой не знае какво е изпуснал както му се беше надървила Mr. Green Mr. Green
Дано поне те е закарал до София помоли му се мноооооого.. Hug
Хайде останете си със здраве ще видя кога ще мога да пиша днес  Hug Hug
И ако ви няма още ще изкарам червения списък  Mr. Green Naughty Crazy

# 683
  • Пловдив
Я си проверете какво ви определя съдбата  Party
на мен ми се падна -с двама разходка с лодка  Party Mr. Green Joy hahaha bowuu

http://www.ivanbelchev.com/destiny/

# 684
Да се явя и аз на отчет  Mr. Green . Чудя се как така сте изписали 3 стр. от вчера, а то сте пиянствали. Трябваше да се сетя  Joy !
И аз май само ви чета и се чудя какво да напиша. Да се оплаквам мога много, ама за хвалене-доста ще трябва да мисля/само да не почне от много умствена дейност да ми пуши главата  Mr. Green/.
От вчера съм със сини лещи. Махнах очилата. Миналата седмица ходих и на фризьор, а после майка ми ме боядиса в червено. Сега се правя на мацка  Rolling Eyes .
Марти от 4 дена най-накрая е на ясла след продължителни кашлица, хрема, конюнктивит и какво ли още не. Да видим докога ще устискаме.
Сестричката ми си е тук тази седмица-тя живее в Пловдив и си идва два пъти в годината.  Сега с мама изведоха големите на разходка извън Търново.
Айде похвалих се, другата седмица пак  Mr. Green .
ЗИЧЕ, аз ще се завръщам в Родината  Joy . Нещо ми се е сбъркал късметът.

# 685
Валеее...Да не видиш нещо.... и аз съм червенка тия дни...само сини лещи нямам!!!! Thinking

# 686
  • Пловдив
Абе момичета ама как така да няма какво да пишете ние дъртите какво да кажем с гайдите бреее Mr. Green Mr. GreenВие на младини ако няма какво да кажете като станете като нас дъртофели кО шЪ стане трябва лепенки да имате повечко  Joy Joy Mr. Green
ВАЛЧЕ виж колко неща си имала да казваш а викаш че няма аааа newsm78 Най важното е че си се разкрасила и сега с тез сини очи и червенокоса МАЛЕ МАЛЕЕЕЕЕЕЕ ooooh!Ама само така трябва да е ... и пак пиши кви са тези други седмици Naughty Mr. Green Mr. Green
Като бях млада закон божи беше сутрин ставам бягам в банята изкъпвам се изсушавам си косата гримирам се и така цял ден си стоя в къщи нагримирана даже и в майчинство като бях ...Тъй че уважавам много хората които макар и домакини се подържат и са красиви и в къщи.Макар че на последък при мен не се получава май  newsm78 с този моя Медунчо Mr. Green Mr. Green

# 687
аз се ненаучих да се гримирам. Ръцете ми пречат в тази процедура!
Имам 1 червило...и често си го губа...та... Blush Blush

# 688
И аз не съм по гримирането.Рядко си слагам спирала и червило. Само че сега с тези лещи ще трябва малко да си засилвам миглите и бузите, че все едно ги няма.
Юлееееее, кажи сега какви са ми готини лещите  Mr. Green .

# 689
Язе пА съм си ДЖиздава по рождение така-натурална... Mr. Green
Едно време се гримиросвах и червиросвах,ама вече сА Усъзнах и ...
Само се БАНЯМ всеки ден... Mr. Green Абим вОда,като че ли съм Одила да копам... Така вика свекърва ми... Mr. Green
А най-любимо ми е да си пия сутрин кафето пред компа и по пижама... А това пиене на кафе понякога продължава до обяд...  Mr. Green
На късметчето ми се падна "Таз година булка... догодина 2" Shocked
Май ще трябва да сменям пижамата страстоубийка с някоя Тантелена нощничка,че да не си опатя... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт