КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Зиче, Кивинца, много съм щастлива защото "заран-рано" боядисах яйцата. Това винаги си ми е от задължителните щастливи ритуали. Ама взех от Кюсетндил някакви чисто бели, със щемпел, дето май имат черупки като цигарени хартийки. Изпопукаха се на 50% демек. Ама карай. Шарих, Писах, Радвах се като да съм на 10 годинки. Пък аз съм баре с 0 отгоре... hahaha
Пордължавам да питам за козунаците. София - Халите?
2-3 пъти се мъчих сама да меся - беше такава катастрофа, че се заклех повече да не опитвам. Първият път бях бременна - цях да пометна като видях сутринта тестото да се разхожда из цялата баня. Вторият път щях да се бия с мъжо щото не мога само аз да бухам до откат. Третият път вече решихме да се разведем - след месенето - на връх Велика събота  Joy bowuu
СЕГА ЦЯЛАТА КЪЩА Е ПЪЛНА С КРАСИВИ ПАНЕРЧЕТА С КРАСИВИ ПИСАНИ ЯЙЦА!!!! easter easter easter

# 586
  • Пловдив
МОМИЧЕТА ИЗТРЕПАХ СЕ ДНЕСКА  ooooh! ТОВА НЕ Е ЖИВОТ  Naughty
От сутринта сега сядам чак  #Cussing out Захванах се с едни сиропирани мидички и понеже съм лаком задник направих две дози та 4 часа правих и пекох мидички  Mr. GreenПо между другото сложих фасул в гърне с пушени ребра,правих и хляб,и яйцата боядисах ..като ми остане време ще ви ги покажа...
АДАШЧЕ аз обичам пък само като са готови да си гледам великденското кътче  Mr. Green
Иначе за козунаците и аз за първи път тази година ще си правя но машината ще меси не аз Mr. Green Mr. Green А за развод дали ще има и при нас то ще се чуе в събота след месенето  bowuu Mr. Green Joy Joy Joy bowuu bowuu

ЮЛЕ  установих ,че дъщеря ти прилича на тебе  Peace CrazyСега от близо като я видях точно твое копие е PeaceСамо не разбрах тука на тази снимка тази русата защо има само глава и една ръка  Mr. Green Mr. GreenТяло нЕма Joy hahahaили аз съм кьорчо кьорчев Crazy Crazy
ей тука на тази снимка  newsm78 Joy Joy

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25401_131 … 545_5541112_n.jpg

# 587

ЮЛЕ  установих ,че дъщеря ти прилича на тебе  Peace CrazyСега от близо като я видях точно твое копие е PeaceСамо не разбрах тука на тази снимка тази русата защо има само глава и една ръка  Mr. Green Mr. GreenТяло нЕма Joy hahahaили аз съм кьорчо кьорчев Crazy Crazy
ей тука на тази снимка  newsm78 Joy Joy [/color][/b][/i]
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25401_131 … 545_5541112_n.jpg

Защото ЗИЧЕ Joy Маги е тЕнка като вейка.. а Преславка е като Мирелка...поналяли кокала.... Mr. Green Mr. Green А има още да растат...де са тръгнали с това заобляне и аз незнам!!!!

# 588

Добро утро дружина.
Гледам вчера сте се вихрили из кухнята браво на вас.
Аз започвам от днес.
Юле много ти е хубаво момиченцето да ти е живо и здраво.
Лек ден дами.

# 589
Доброто утрооооо!  bouquet
Вие сте голяма работа ,бе момичета! Направо ми взехте акъла... То яйца,то козунаци,то боб с ребра и домашен хляб... А бе,вие почивате ли си понякога...
Е,аз както ви е известно,не съм от най-работните невести...  Whistling Не мога да меся козунаци и от тези вашите специалитети,ама съм мнооооооооооо добра в една дисциплина.... ШОПИНГА Mr. Green Или по нашенски казано-ПАЗАРУВАНЕТО... Mr. Green
Та вчера пак се вихрих и спокойно мога медал да взема ,за добри... какви добри бе,ОТЛИЧНИ постижения... Mr. Green
Тръгнахме на изложение на уж български производители,че са дошли в града ни. И тъй като нищо българско не видях сред цялата турска и китайска стока там,си направих една добра обиколка по нашите си магазини .Е,децата ми вече са добре оборудвани за пролетния сезон...
После ,уж трябваше да си купя пътечка за стълбището,че старата вече е на почти три години и нещо не я харесвам... Та по път за магазина реших да вляза в един салон за плочки и обзавеждане за бани.И... Вместо пътечка за стълбите си тръгнах с... ами с нови плочки за стълбите... Blush Е, какво сега... Ами с тези плочки дето ги купих ,сега няма нужда от пътечка... Mr. Green
После свърнах в едно магазинче за обувки .Купих си само два чифта... Mr. Green Ама съм набалязала още поне два,та не се знае ,кога пак ще си пообщувам с продавачката ... Mr. Green
И накрая,минах през куриерската служба,за да си взема дългоочакваната пратка-люлка за децата.
И след този тур,уморена и с празна карта, ама довооооолна,се прибрах у дома... Mr. Green
Ами това е!
Днес е ден за почивка и няма да правя нищо,освен да се разшетаме по чаршията с бандата ми!
Усмихнат и успешен ден на всички!  bouquet

Опс...Забравих... Да покажа поне това,което успях вчера да снимам...
Ето я люлката
http://storage4.album.bg/eb1/010420101398_26ca8_22495106.jpg
Ето ги и обувките...
http://storage4.album.bg/60c/020420101399_46d22_22495045.jpg
http://storage4.album.bg/721/020420101400_f7c33_22495044.jpg

Днеска ще нащракам и останалите неща и ще ви се изфукам... Blush

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 09:05 от Сис

# 590
  • Видин
Добро утро, Кивенца! Hug

Мони, мерси за кафенцето и закусчицата! Hug

Сис, браво на теб!И аз спадам към твоята група, по-добра съм в пазаруването, отколкото в готвенето Mr. GreenОбувките са многог готини! PeaceЛюлката също! Peace
Ето аз какви обувки си бях купила от aukro.bg. С платформа и с велур около глезена:

http://s05.radikal.ru/i178/1004/7c/024002935414.jpg

Снимката не е много хубава, защото е с телефона, че Данчо взе апарата и излезе да снима едни коли в автокъщата.

Юле, много ти е хубаво момичето, но на мен пък ми прилича на Галин Flutter

Зиче, ти голямо готвене си му турнала вчера PeaceМедунчо успя ли хубаво да се намаже с боите Wink

Пийвам кафето и отпрашваме на село...
Купихме си агънце от на една колежка свекър и.Сега ще минем да си го вземем готово за готвене вече...

Хубав ден на всички!  bouquet

# 591
Добро утро, хайде и аз с кафето при вас

Сис, честито ти покупки! Със здраве да си ги ползвате! И скоро и другите 2 чифта обувки да ни покажеш  Wink

Пък да ви се оплача, голям провал с яйцата, бабо Мравче, сигурно са били от същата партида като твоите - малей от 54 яйца и 20 здрави нямаше, та боядисахме и 10-ина пукнати.

Козунак сигурно няма да меся - то като сме само тримата, няма да има кой да наблегне на козунака, тъй че ще купя за традицията. И иначе ще се готвят много ястия - нали на мама детето ще си е тук, да си го поохраня през почивните дни  Joy

Приятен почивен ден!

# 592
ДобрЮтро.....
дОБЧЕЕЕЕ Hug Hug Hug Hug Hug
Сис-че,честити ти покупки! Със здраве да си ги ползваш! Hug
Зиче....ти си се утрепала бе! Малеееее.....
Мравче,браво за боядисването на яйчицата Hug

И аз вчера успях да боядисам.....От 30 броя само едно имах пукнато,ама си ги варих по специалния начин(кат заврят и изключвам котлона и ги остявям за 25-30 мин.),та затова нямаше жертви....
Нацапах ги едноцветни набързо и им лепнах едни лепенки и...толкоз.Не ми се занимаваше повече,а и нали трябваше да бъде до залез слънце,та няма много време.....и тъй.....
http://media.snimka.bg/5897/018048768.jpg

Утре мятам козунаците Mr. Green
П.П.Вчера като си тръгвах от работа и последния ученик ми пожелава Приятни празници и т.н. и ме застреля със следното пожелание:
-И да станете най-големите чукАчи!
Аз в първият момент ... Shocked Rolling Eyes ooooh! Whistling Mr. Green  
мА после загрях....Биячи искало да каже човечето hahaha hahaha hahaha    
Та тва ни е новият лаф сега за празниците Joy Joy Joy Joy Joy      

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 10:59 от TheNMaster

# 593
Мили приятелки аз изчезвам по празниците за това искам да ви пожелая.
Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни!

Весело изкарване на празника.

# 594
Добрутро, Кивита!
И аз като Зичето си се радвам на великденските кътчета. И на Великденската украса от Цветница. baloni
Обааааче, нещо в последните часове заплашително нараства броят на милите, които заявиха присъствие на великденската софра Thinking Този път съм взела героическо решение: БЕЗ АГНЕ! Дъщеря ми има алегрия от агнешко, баща й твърди, че му е все едно. Грях ли е? Само аз си бленувам за агънцето... другите ще трябва да се примирят с едни съвсеееем специални пържоли food002 За първи път ще ги правя - ще докладвам. За ордьовъра да не говорим: сушени сливи пълнени със синьо сирене и орехи, запечени с пармезан и бекон! Трепач!
Хайде, залявам се най-грешно на Разпети петък за  newsm79 hang newsm71
Безобразие, ама какво да се прави... Confused Rolling Eyes
Нали си слушам Jesus Christ Superstar ....

# 595
Времето е страхотно и във въздуха се носи празнично настроение!
Хайде и аз да ви покажа моите яйца,дето вчера рано призори съм шарила,че да не ме помислите за съвсем кьопава и мързелива... Mr. Green
http://storage4.album.bg/454/s6004264_66892_22498918.jpg
Тези са с някаква боя,дето се разтваря не във вода ,а в... алкохол Crazy МъжО като разбра щеше да ме изпосикери,че съм направила зян ракийката... Mr. Green
Ама станаха много хубави-блестящи!
Тези пък са по желание на щерката,че тя все на Барбита и принцеси налита...
http://storage4.album.bg/c1c/s6004266_af7cc_22498923.jpg

И като съм запоказвала това онова,ето ви и малко пролетна красота от моята гордост-тераската ми...
http://storage4.album.bg/f0f/s6004250_eeb4e_22498929.jpg

Това е ходжово лале,или по-извесно в нашия край като НЕВЕСТА . Поднасям го на всички оправни невести от темата!

# 596
  • София
Сис, нали не беше оправна моме  newsm78
Това дето прочетох и видях... ами взе ми акъла - и шопинга и яйцата, и мерака  Hug

# 597
 Здравейте, красавици   bouquet Честит празник на всички, четящи детски книжки!   bouquet
Не се сдържах... Embarassed Надничам всеки ден, но ми е много натопорчено и сдухано и не съм приятна компания... Много се натоварих напоследък .... НО "конските" лалета /така казва на мъжо баба му/ на Сис- чето направо ме възхитиха! Много харесвам тези цветя  Simple Smile За пръв път, обаче, виждам жълти - прекрасни са! Аз с нетърпение чакам моите да цъфнат. При нас е по-студено... или пролетта закъснява.... моите още едва са се показали от пръстта... Прекрасна ти е градинката Сис-че  Heart Eyes Със здраве да си ползвате придобивките! Скоро наличността по картата да се удесетори поне и да се похвалиш с нови покупки! Много ви се радвам, че умеете тази дисциплина - пазаруване  Simple Smile Аз не се справям с нея по една причина - мразя магазини ... Само книжарници и цветарски магазини ми дай на мен   Grinning
Браво за красивите яйца и козунаци! Невероятни сте!
Аз също боядисах яйцата....
Добрата новина е, че излизам ваканция! Удрям кепенците и забягвам с децата малко на въздух! Цяла седмица ще почивам  Simple Smile На пук на криза и безпаричие!
От сърце ви желая весели великденски празници!
Ще се включа отпочинала и заредена  Simple Smile Тържествено обещавам и снимков материал от ваканцията и от моите градинки!
Голямо  Hug

# 598
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ КИВИТА МИЛИ И СЛАДКИ....
Ей за това не обичам празниците не мога да седна даже да ви прочета... Crazy
МОНИ приятно ти празнуване на теб и цялото ти семейство  Hug Hug
СИС СТРАХОТНИ НЕЩА СИ КУПИЛА ДА СИ ГИ НОСИШ И ПОЛЗВАШ СЪС МНООООООООГО ЗДРАВЕ HugЧипичките са страхотийка да си тропкаш със здраве  Hug Hug
Яйцата ти са красиви и стиго само се втелясвай само като ти видях красивата тераса и разбрах колко си "мързелива"Това там красивото терасче не е направено от мързел еййй smile3508 smile3534

ЖАКИ и на тебе да са ти честити обувките  Hug много елегантно стоят виждала съм ги обути ..Тъй че няма да те карам да се снимаш с тях  Mr. Green Joy

ХУЛИ здравей  Hug

АДАШЧЕ и аз май няма да правя агнешко даже още не съм и намислила какво ще е за ядене ...Обичаме всички агнешко и то пълнено но ще видим утре като отида в магазина ще реша Mr. Green Дай рецептата за сините сливи с синьото сирене  newsm78 Praynig

МАСТЕРЧЕ
 много са ти хубави яйчицата аз харесвам едноцветните но тази година боята ми беше отвратителна и червеното яйце стоя два часа във боята да се боядиса и като видях че не се боядисва хвърлих и другите ...та със седефени бои Вики се плеска тя ги прави  Peace

ДИЛ АБЕ ДОМЪЧНЯ МИ ЗА ТЕБЕ БРЕЕЕЕЕЕ Почини си и се зареди с позитивна енергия и ще те чакаме след празниците  Hug Hug Hug

И ФЕЙЧЕТО И ТО ИЗЧЕЗНА АБЕ МНОГО ХОРА ЛИПСВАТ И МИ Е МЪЧНО ЗА ТЯХ ../няма да ги изброявам те си знаят кои са/ Hug Ето и моите яйца

# 599
Сис, направо изтрепа рибата с градинката! Ама вярно това с мързел и неможене не става. Аз едни мушката не се наканям да разсадя...
Изтрепа рибата - както Ирен5 с дрешките.
Адашче, Сини сливи+синьо сирене:
Броиш на човек по 3-4 обез"космени" сухи сини сливи, накиснати няколко часа във вода. Намачкваш с вилицата грубо синьото сирене и ги пълниш. Запушваш отвора с орехова ядка. Овалваш в стърган пармезан. При добро желание - около всяко сливка навиваш лентичка бекон и забождаш с клечка за зъби. Аз правя половината само половината с бекон. Преди сервиране, след ракията и салатата - тикваш непохлупената тавичка в гореща фурна точно за 5 мин. Сервираш. И тук идва фойерверкът: консуматорите са длъжни да познаят какво ядат, иначе манджата им се отнема. Панаир! Никой не може да познае!  doh wavey rotfImao rotfImbo #Silly

Общи условия

Активация на акаунт