КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
МАСТЕР ученика го глобяваш и готово амаха .. Mr. Green
АДАШЧЕ ама да ги арестуват бре прокурорите като са виновни да ги опандизят даже  #Cussing out #Cussing out То всичко от тях зависи вкарват кокошкарите в затвора а истинските вратковци си веят задниците на бял кон.... #2gunfire
За козунаците  Софиянки да казват ..аз ще си пека тази година да видим   newsm78

# 571
Сисе честита ти пенсиониране и от мен.
С здраве и дълги години да си я харчиш.

Зиче какво е това аватарче от теб пак изби рибите.
Мастерче нали е от мързеливите че се мота из фор. hahaha hahaha hahaha
Баба Здравка не си само ти аз съм цяла седмица така .
Преди велик ден ако не утрепа някой пак хубаво.
За това и не пиша много тук тези дни.

# 572
  • Пловдив
МОНИ нали виждаш колко съм съсредоточена и замислена ..каква щуротия да направя  Mr. Green
За това и аватарчето ми си е на място май  Mr. Green Joy
Хем и скрита съм нЪл съм лимонка ....... Joy Joy hahaha hahaha
Ако ни съберат трите аз ,ти и адашчето никой няма да остане читав около нас аааааа  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 573
ХА ДАЛ ВИ БОГ ДОБРО  Hug
Ц-Ц-Ц-Ц-Ц  Crossing Arms изпуснала съм снощи биричката в крушчицата пък и шишченцата Mr. Green
Кой с искра в окото кой със стакло в петата абе ощавихте се бе момичетааааа  Sick Sick Joy Joy hahahaJoy JoyМАСТЕРЧЕ ,ИРЕН ... Дано вече сте добре и двете. Hug Hug

И аз изпуснах бирата снощи . Пу язък. Зиче - аз съм добре, надявам се и Мастерчето да е тъй. Сега съм малко при мама да помогна туй онуй и после изчезвам на театър.
Тъй че - приятна ви вечер от мен. Бирата ще я пропусна - няма да мириша на кръчма в тИатрОтУ все пак Laughing

# 574

Тази вечер сме на винце хайде банда.

И мезенце а след една чашка ще видим кой кой ще трепим. hahaha hahaha hahaha
и сладичко за десерт.

# 575
Охооооо......мдааам..... То явно всеки трябва да си признава без бой к'во му тежи,че иначе си мислим к'во ли не.....таковата(аз да си кажа де....) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green (ей сЯ гом рабраФ тва нЯщУ... Laughing )
Зиче,Мони  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мравче,бачкане,бачкане м,А и ти си 'Ора нали тъЙ? Mr. Green Hug Hug Hug Hug

п.п. Ма за Юлето няма любимото питие и после ще не пишела....Ми как да пише..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 576
Юлето прави меню smile3515 едни ракии...едни салати...едни бири и мезерлъци...що ще ще тук  а???? Mr. Green

# 577
Юле казвай ще помага ме за менюто.
Това да искаш от нас силни се. hahaha hahaha hahaha

# 578

Добро утро поспаланки.
Баба е помислила за вас хайде на закуска.

# 579
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН КИВИНЦА Hug Hug
Спокойно ми е сутрин че има кой да поднесе закуската тука  Hug Joy Joy
МОНИ нали си в бранша та рано рано ни поднася все хубави закуски... Hug Hug
Мина ли ти нервата щото при мен още не е  Mr. Green Mr. GreenОколо празниците винаги ми е такова едно напрегнато и не ги обичам тези празници бееее ooooh!Що така ама никой нито Коледа нито Великден   33uu  33uuедно ми е тягаво едно мий никакво.. Thinking

ИРЕНКА как мина театрото  Hug Hug
МАСТЕРОНКИ ти пак ли си на тръстиката оффффффф ooooh! ти си мързел забравих Mr. Green Mr. Green
ЮЛЕ кО направи с менюто  newsm78 newsm78 Thinking
Аз отивам да варя яйцата и да ги боядисваме с децата и си представете какво ще е мазало в нас особенно Медун си го представям как ще се изпоцапа с боите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  ЩЕ НАПРАВЯ И КУРАБИИТЕ ДНЕС А В СЪБОТА ЩЕ Е ДЕН ЗА КОЗУНАЦИТЕ

# 580

МАСТЕРОНКИ ти пак ли си на тръстиката оффффффф ooooh! ти си мързел забравих Mr. Green Mr. Green
Хахахахаха  Joy hahaha Joy hahaha......Разсмя ме рано,рано  Hug Hug Hug Hug Hug

И яйца ще купувам днес....А Козунаците ще меся в събота,че с тоз "моя мързел" време не ми остава  Mr. Green
Да видим докъде ще я докарам днес и дали ще си изпълня плана....

# 581
Зиче на добри и искрени приятели закуската я поднасям с удоволствие.
А за мързеланка няма да говорим. hahaha hahaha hahaha
Знаете че и двете ви  Hug Hug Hug Hug

# 582
  • Пловдив
АДАШЧЕ айде рипай от черешата и кажи какво направи с козунаците намери ли от къде да си купиш..

МАСТЕРОНКИ те мързелите викат  неволята  Mr. Greenтъй че и ти ще се оправиш  Mr. Green Joy Joy

МОНИ наистина тука в темичката сме такива искрени  и си го заслужихме  Hug Hug

# 583
  • Видин
Ехооо, най после да стигна при вас! Party

Тези дни при нас е лудница и несмогвам с нищо Crazy
Липсвате ми всички! Hug

Иренче, златни ти ръце! PeaceМоделите са страхотни! Hug

Зиче, Мастерче, Мони,Юле, Бабче-Мравче, Сис,Луси....ииии всички останали, прегръщам ви Hug Hug Hug

# 584
ооооооооооо.....стопли се.... фанахте яйцата.... и хич не мислите за тия дето сме още на работа - нали???? smile3516
Сдобих се с нови снимки от концерта- а да си поФФаля гарджето! Mr. Green Mr. Green

Щерката както вече знаете е в лилаво с очила на първата  и втората снимка най в ляво
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs448.ash1/24712_401 … 807_3850705_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs448.ash1/24712_400 … 216_1941811_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs408.snc3/24712_401 … 808_5398692_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25401_131 … 545_5541112_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт