КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 142
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Стана тъмно...светнахме лампите.... време е за една студена и пенлива бира!!!!! Mr. Green

и понеже предният път на концерта на щерката доказах какъв супер апарат имам ...дето снима от последните редове...и с очила и без очила...все тая ooooh!
та!
сдобих се с оферна снимка на концерта.
мирела е първата в ляво Mr. Green
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs448.ash1/24712_40 … 216_1941811_n.jpg

# 556
Аааа,Юле...ти мноУ тематично си сипала бирата днес....В крушка hahaha hahaha hahaha hahaha
Тва шЪ да е в моя чест  Joy Joy Joy Joy
Щерка ти е много сладка бе! Пу-пу-пу....Да ти е жива и здрава! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Иренче,само седя тука и въздишам по тез хубавини....Малеееее.....Взе ми сЪ акъла!Честно!!! Брях! Ся ше ги сънувам.... Останаха ми очите!!!

# 557
Мастерче - разкри ме.... само трябваше да добавя шишчетата на ирен...и трапезата е супер!!!! Mr. Green Mr. Green
Ма рекох да не прекалявам и се задоволих с крушката само!!! Mr. Green

# 558
Ето мезето бе..... Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 559
Иренка сега ще ни нафута - да знаеш!!!!Както я боли окото...само и е до меце на клечка Mr. Green Mr. Green

# 560
А аз докат си извадя стъклото от петата....Бая зор видях.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Майтапа настрани,ама това с жарта е опасно...Добре,че Иренка се е отървала леко Tired

Пък Иренка,ако реши да ни "нафута"(не я знаех таз дума) както викаш....Да подавам гъзенцето а?

# 561
нафута...сега ме озадачи да търся синоним Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтук си е много използвана думичка - може би насмотае е най-точният и синоним!
Де са другите бре???кво са се скатали?????

Листопад ли гледат , кво???
и като казах листопад се сетих...Взех книката за книжарницата и продадох 2 книги за 3 дена. И цяла седмица идат да я търсят...разчуло се. Днес заредих с 10бр. - да видим сега -  Mr. Green

Край отивам си!
Стига бира.
Леща съм наготвила - шъ вървя да ги приканвам да ядат...не че като чуят за постно ще ми се зарадват...ама пости е бре - да се мъчат!!! Mr. Green

# 562

Гутен сабахлен кивинца.
Лек ден на всички.

# 563
Айде,доброто утроооооо!
Днеска кафето ще е от мен,че съм в почерпушка... От вчера вече съм пълноправен член на пенсионерските редици... bowuu То на тази ми преклонна възраст нямаше как да е иначе... Mr. Green Но аз винаги гледам от добрата страна на нещата и сега не е по-различно... А бе,друго си е бат Бойко да мисли за теб... Mr. Green Пък и заплата да ми дава... Mr. Green
Така ,че пийнете кафенце за мое здраве ...

# 564
  • Пловдив
ХА ДАЛ ВИ БОГ ДОБРО  Hug
Ц-Ц-Ц-Ц-Ц  Crossing Arms изпуснала съм снощи биричката в крушчицата пък и шишченцата Mr. Green
Кой с искра в окото кой със стакло в петата абе ощавихте се бе момичетааааа  Sick Sick Joy Joy hahahaJoy JoyМАСТЕРЧЕ ,ИРЕН ... Дано вече сте добре и двете. Hug Hug

Юлето най сетне ни показа снимка на сладурка щерка ,ЧЕ АЗ ОТ ПРЕДИШНИТЕ СНИМКИ  НИЩО НЕ ВИДЯФ Mr. Green Joy

БАБА ЗДРАВКА и тя се смили над нас да драсне някой ред ама ИРЕНКА я подмами със красотите си  Hug

СИС каква пенсионерка бре  Shocked Rolling Eyes  Ти с този тинейджерски  дух де се тургаш там дето не ти е мястото аааа Sick Mr. Green Mr. Green
Ама щом си рекла айде да си ползваш със здраве пенсийката поне още 100 години.
Чакай и букет да ти поднеса да не кажеш че не мисля за пенсионерите... Mr. Green Joy Joy Joy

# 565
Зиче, е пА ЯзЕ съм си тийнейджърка,ама пустият ми бивш съквартирант Рачо Осмокрачо,дето сА беше заселил в цицето ми,не си плащаше наем и сега,за компенсация  ми уреди пенЦийка... Joy Joy Та и аз попаднах у компенсаторките... hahaha hahaha
Та следващите 100години ще си харча пенЦийката със здраве,пък после ще му мислим как да я караме... hahaha hahaha
Мерси за букета-мноооо красив!

# 566
Сис-че и от мене честито!
Със здраве да си я ползваш и НИКОГА повече да нямаш проблеми!  Hug Hug Hug

# 567
  • Пловдив
аааааа  това ли newsm78  Рачо осмокрачо вече е илиминиран тотално тъй че си харчи пенсийката със здраве и това е Hug Hug
 ЗНАМ че си силна ... всичко ще е наред 100 години още Peace Hug Hug
За това и ти го напомням ...  Mr. GreenHug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МАСТЕРЧЕ  какво правиш бряяяяяяя  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Пак търсих аватара и не мога да го намеря  и ще се пукна от яд ...Twisted Evil Не мога да се примиря като не мога нещо да направя  smile3512 smile3514

# 568
KО праЯ....На работа съм,ма ми закъснява ученика дето е от 10:00 и аз съм тука у форумО hahaha
нЕ СЕ ЯДОСВАЙ ТОЛКОЗ ДЕ....То аз съм си виновна сама,че не го запазих линка.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 569
Ехооо, здравейте, ГотиниHug
Сори, Зиче-Адашче, бях по командировки, скъсах се от бачкане  comp03 #Sniper
Малеее, арестуват нови прокурори, общинари и пр...  #2gunfire
Днес нещо съм войнствено настроена Joy
Да знае някой къде в събота-неделя у София могат да се купят хубави топли козуначени рула, и с ядчицииии, ммммм newsm64

Общи условия

Активация на акаунт