Отговори
# 375
Говори Биг бейби има биг аки   Joy
Успяххххх с пълно попадение с гърнето!!!! И то две в едно!! Даже и пиш имаше  bowuu
Йоанче браво на мъжо ти - а така трябва малко да ги скастри човек, че да се сетят. Ама някои и тогава не се сещат да знаеш  Peace Хубаво да си изкарате.
Ох, гадно това с ушите бе ей!! И като не се виждат още по -гадно  ooooh!

# 376
  • Sofia
Ккалинче, да ти е жива и здрава Ния!   bouquet  Hug   bouquet Много е сладка с преждата, а за чука с обувките просто нямам думи. С мъжа ми и двамата се смяхме с глас  Laughing Laughing Laughing

Йоанна, ами аз я слагам по 4 пъти в деня на гърне. Сутрин, след обедното хранене, след следобедното хранене и вечер. Вече горе-долу я знам кога ака (след хранене на обяд, следобяд или вечер) и така уцелваме момоента.
Много хубава изненада ти е направил мъжа ти. А къде ще ходите?

Славена, я сподели какви са тези дражета и гелче за зъбките, от които си доволна.

Алегория, браво!   bouquet Честито ви първо попадение в гърнето! Аз така се радвах първия път, като малко дете, че София се е изакала в гърне  Joy Joy Joy

Госпожица Кобрети, много гадно ...  Sad И при вас ушенцата ... Ох, дано бързо да минават!

МХристова, много благодаря за комплимента към София!    Hug

Глупи, и Марти вече пълзи, така ли? Браво на момчето!   bouquet

Ние и днес се разходихме 3 часа в парка. Духа не духа, там сме, слагам й дъждобрана отгоре и хайде навън.
Забелязвам, че вече все повече бебенца започват да пълзят. При нас няма такива изгледи засега. Може и да го пропусне София този момент.

# 377
Благодаря ви, момичета за комплиментите.. истината е, че попрекалих малко с тая снимка.. позата е специфична, ама и детенце си е дундаво Simple Smile
Четох, четох и без записки се омешах... Кой питаше колко тежи не помня.. ама 9200гр./69см. беше на 7 месеца.. другиден сме на консултация.. дано не е чукнала десетака  Rolling Eyes
Пепеджийнс питаше за кандидати... ами, ако Павелчето харесва Мишелинчета, ей ни на! Simple Smile  Hug

Алегория, честито попадение.. на мен ми се струва рано за гърне.. ще опитам по-късно Simple Smile
Всички с болни ушета да оздравяват бързо!  Hug
Ето ги гънките днес Joy и тумбачето след хапване Simple Smile

И малко от играта преди сън Heart Eyes

# 378
  • Варна
Честити месечинки на Ния, Митко и Дарчо! smile3525

Оффф, писна ми от този вятър, аз зимата не съм ползвала дъждобран, а пък сега напролет детето увито отвсякъде, дано да спре скоро,  че да може да се разхождаме по цял ден навън.

Ссииллввии, браво на Алекс за ам-ам Grinning Ти к'во се моташ, че не качваш клипчето newsm66 Joy Hug

Пепеджийнс, дано нямате повече проблеми с ушите, че наистина много болят Praynig

Алегория, Теди ми прилича повече на тебе Grinning

Бубичка, вие сте по-по-най няма спор, да ти е жива и здрава малката сладурка Hug На третата снимка е много сладка Преслава.

Тинче, оправи ли се каката? Praynig

Магаре, и ние махаме за чао, доста нескопосано Grinning, но все пак е нещо, дава и боц, но си разперва цялата ръка, вместо да си подаде само пръста Joy

Хари, браво на Софи и на тебе за желанието, аз нямам такива мераци все още Simple Smile

Бърборанке, не можеш ме позна, щото не съм аз  Laughing  това беше първия сайт, за който се сетих да пробвам за "цък".  А това за сватбата не беше за теб, а за Биа Joy, но видях че не съм оставила интервал и затова си се объркала, ама съм голяма шматка Grinning

Глупи, бива ли да пускаш такива снимки, искам и аззззз, завидях ти сериозно Mr. Green Марти какъв слабичък е бил, колко се роди той?

Сосми, и Дарито както спи и още не се е събудила тръгва да се изправя да сяда, но не мисля че има някакъв проблем.

Аси, не ти ли писна от Софията? Laughing

Jijin, аз давам Храносмилателен чай на Хип.

Кобрети, бързо се оправяйте Praynig

Хари, при нас няма още признаци за стабилно сядане даже Joy

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 19:52 от Гануша

# 379
Браво бе Ганушке ти би всички рекорди!!  Peace Евала!
Преслава е страхотна красавица (да не чуе сватята  Mr. Green) на третата снимка ми разтопи сърцето направо!
и даааааа Честити месечинки на порасналите днес! Много да слушат и акат и папкат и спят цяла нощ!!!

# 380
Момичета, извинявам се, че не съм ви изчела, но много ми се иска да попитам нещо спешно. Ще поръчвам количка и искам да питам: Някой има ли мнение за Чико Симплисити? Някой ползвал ли я е?

# 381
Здравейтееее. Чета ви, но нямам какво да кажа. До нас наскоро откриха чистак бърсак нов фитнес и днес с мъжо ходихме да го пробваме. Е нЕма такъв кеф ви казвам. Яко се амбицирах  newsm39 с тази новичка обстановка, огромен избор на уреди, и ми е на 5мин от вкъщи.

Също така нещо много се замечтах за лятото и вече планирам лятната ни почивка. Ровя се из форума за препоръки за хотелчета Wink

Глупи: все пак не разбрах къде бяхте на почивка??  newsm78
Йоанче браво на мъжо ти!! Къде ще хойкате и вие? Simple Smile

Браво на акащите в гърнета бебета  Grinning Преслава е страшно сладка дундичка  Heart Eyes Честита месечинка на Ния   bouquet

Лека ви   bouquet

# 382

Айде привет пак...Наааааай-накрая ви из4етох ....ама кво запомних,я да видим...аз нали и сутринта писах и оня ден...и сега може и да се повторя ама.... newsm78
Ссииллввии , браво за ам-ам...И Ради понякога казвакато го храня..Аз като му давам пюре и кашаи винагиму викам Ам ,ама понякога той ме изпреварва....
Алегориа ,той твоя мъж златен  Mr. Green И аз от моя не мога да се опла4а.Браво за гърненцето.
Славен4е Hug  Я кажи какво е гел4ето за зъбки?
Йоан4е ,супер изненада .... А къде ще ходите,ако не е тайна?
Г-ца Кобрети ,много гадно с тия ушета.Бързо да се оправяте
Жижин , ние пием по 100 мл 4ай на Хип -храносмилателен и като го изпие, после му давам 100-150 мл вода
Ганушке...не ми е още писнало,а и в събота най-вероятно си замиаваме.Само да уто4ня,4е аз не живея в центъра в лудницата,,, и може би затова така оби4ам да си ходя на София,защото не сме в лудницата
Бърборанке, браво зафитнеса...е па като ти е на 5 мин., няма как да не ходиш...Супер.За къде се оглеждаш за лятото?Къде мислиш да плажуваш?
Трейси няямам идея за тая коли4ка
Хариелка браво за разходката....а това ,4е Софи не пълзи...хи4 не е задължително да пропълзи..може направода проходи Grinning

# 383
Отиваме на Малдивите newsm44 newsm44. Там е краят на сезона, но се надявам времето да е хубаво като за хора непочивали от 2 години Simple Smile

Yana-barborana завиждам ви за фитнеса. Срещу нас обновиха фитнеса и всичко е чисто ново, но не мога да навия нито бабате да гледат детето, нито мъжа ми да ми прави компания. Още имам коремче и без коремни едва ли би се оправило. Даже сега за почивката едвам се навиха, с хиляди уговорки.

Кобрети бързо да се оправяте!

Нещо щях да пиша , но забравих. Айде утре:)

# 384
определено, уте ще купя гърне!

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 8 нови отговора.  ooooh!

# 385
Леле тази Преси ми скри шапката , аз си мислех че моя е шиши ,ама на 7 м беше 7.520кг. Но да си призная пазя го да не ми напълнява , защото аз съм кинта и двайсет с вдигнати ръце и 55кг(от които трябва да се свлят 5) т.е. съм дребна и ако ми тежи повечко незнам как ще го мъкна по цял ден , а и съм сама(леле аз нямам кръст ,а за вас незнам)
Alegoria  ние вече 6 пъти сме акали в гърне, а за пишкането сме около 4-ри
Оф да се оплача вече незнам с какво да ги мажа нашите пъпчици. вече освен на лицето на бузките имаме и на дупето , а снощи след баня напипах и едно сухо лищейче над лакътя Sad , а нали ми изгърмя направлението от педиатърката за дерматолога сега нямам очи пак да и искам.
Моля да ми помогнете кое да въведа като месце първо пуйка или риба , че още се моткам. Дадах тук три  пъти жълтък и си мисля към 8-мия  месец да въведа месцето или много отлагам? newsm78

# 386
Jijin не се тревожи за количеството пюре ние изяждаме по 190 зеленчуково плюс 30-40 плодово а и бебетата на тази възраст четох, че имат съвместимост на коремчето до 300 гр.

Гануша днес вече разбрах, че е нормално да не се шашкам повечето бебета го правили.

А ето го и клипчето Надявам се до утре да е активно Чао и лека нощ

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 09:04 от sosmy

# 387

Браво на Анди,че маха с ръчичка.И аз се опитвам да го науча ама на него явно не му е интересно. Laughing
Честити 8 месеца на Ния Колко бързо мина това време Hug smile3525 newsm51
Браво на Ния от малка е работлива Laughing
Йоанче да си прекарате добре на почивката Peace newsm53
Ние днес си купихме столче за хранене.За сега е само за игра на него Joy

Хайде лека вечер и от мен smile3524

# 388
Привет от мен - нямах време да чета - днес се мотах доста!

Честити месечинки на всички бебчета!
На Ния специално - прочетох, че вече е  на 8 - браво - колко бързо наистина минава времето!

Ганушка, Магаренце - ми нямам кабел!  Sad Досега съм си гледала филмчетата директно от касетите на камерата, но специално за детето сега ще си купя Grinning. Ще ми се да мога да ги и обработвам по някакъв начи, ама кога ще намеря време да се уча и на това незнам изобщо!

Стискайте ми палци, моля Praynig - утре ще ни бият втората противохепатитна. След първата се отключи алергията ни. Според всички доктори било съвпадение, но аз вече незнам какво да си мисля - особено след днешните репортажи по телевизията! Crazy

# 389
skypetia - браво на вас бе! Ще видим само да не ни излезе през носа това с гърнето после. Нали всички се оплакват, че като го научиш рано и в едни момент яко отказва да ака в гърне. И така и на 2 години с памперс. Това бяха огромните ми опасения, ама се надявам да се разминем с това. Първо са пуйката, заепкото, пилешкото. Рибата е бая по-нататък  Peace
Силвииииии стискаме палци!
Да изкажа Глупи - в Долна Баня беше на почивка в едно много яко хотелче!  Mr. Green
Йоанче, вие пък ме върнахте в първи клас - Малдивитееееее ей божке от Где толкоз пара бе? Ама наистина колко ще ви струва удоволствието? Дай малко инфо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт