Отговори
# 555
Силвеее, да знаеш - аз те накарах да предложиш новия колаж... От онзи ден във всеки момент, в който погледна темата си мисля за нов колаж, в който да се включим... Отивам да слагам снимка! Simple Smile

# 556
Каква беше паролата?
Бубичке  Hug аман от тъпи доктори еййййййййй!!!!

# 557
Бубичка, на мен доколкото ми е иzвестно, дебело бебе от кърма няма, т.е. ако е на кърма, а иначе не яде повече отколкото е необходимо по грамажи от другите храни. Такива спомени имам де, но откъде го zнам, не помня. Пак по спомени, на 1 година децата тежат м/у 10 и 14 кила и са високи между 70 и 74 сантиметра, така че тя си е просто по височка, zаради това тежи повече, да си гледа работата тая докторка.

Хариелка, тя Соня не ги е прехвърлила решетките с мятане, ами ги напъхва играчките преz тях, моята кошара е дървена, то иначе zа дискохвърляч мога да я готвя  Simple Smile.

Лиде, да е жив и zдрав мъж ти!

Шайн, ми детето иска да му е шарено по стените Laughing.

Аz се прибрах оzверяла от глад от работа и нагънах две филии с пастет, една чаша с капучино и няколко бишкоти, къде го побрах всичко не zнам, сега ми се драйфа, ама аz ям толкова бърzо, че докато се усетя преяла и вече е късно  Embarassed.

# 558
Влизам само да се оплача, че сме с температура 37.2 втор и ден. Много кисели много мрънкащи за щяло и нещяло. Гризе всичко на ред. От тази нощ сме с лека хрема. А от тази сутрин 3 памперса с разстройство. Незнам какво да мисля дали е възможно всичко да е от зъбите.

# 559
Влизам само да се оплача, че сме с температура 37.2 втор и ден. Много кисели много мрънкащи за щяло и нещяло. Гризе всичко на ред. От тази нощ сме с лека хрема. А от тази сутрин 3 памперса с разстройство. Незнам какво да мисля дали е възможно всичко да е от зъбите.
АБСОЛЮТНО!!! Всичко както си изброила е все от зъбите  Peace
Ей дайте парола деееее  Confused

# 560
Буби,Преслава ще си го израсте това.С първото дете и бях така,непрекъснато слушах колко е дебела и голяма,бля,бля,ела да я видиш сега какъв пършинг е,кат манекенка  Laughing е,баш кат манекенка не е де,но си е чук детето,няма и следа от гънки,сланинки,бутчета и тем подобни,просто като бебе си вървеше по-едра.Децата прохождат и след едно известно време си се нормализират и си стават съразмерни.
Да  кажа и за цеденето,то аз и преди съм го писала де,че изцедените мл. не са мерна единица за това колко в действителност изяжда бебето,това е грешен метод и няма и смисъл да го правиш (ти и както разбрах не мислиш да го правиш,но аз да кажа),в действителност бебето изяжда доста повече от изцеденото в шишето,особено,ако гърдите ти са свикнали предимно на кърмене,а не на рутинно изцеждане.А и не знам защо много хора си мислят,че кърмените бебета били по-едри от тези на АМ-това изобщо не е така-точно обратното АМ е това,което "напомпва",но има си бебета от раждането на АМ,които никак,ама никак не са "дебели" или едри,тъй че всичко си е до структура,това е моето мнение де,аз не смятам,че кърмата (най-хубавото за детето ти и нещото,което е създадено специално за него и точно според нуждите му) може да напомпва едва ли не и децата да изглеждат по-пълни.
Пък и Преслава си е доста и височка,така,че споко с времето ще си се нормализира. Hug Heart Eyes

Цвети,в Дружба сме си пак.Вятъра отново тук си ни завея. Laughing

# 561
  • Кърджали
Днес тук духа някакъв гаден вятър и изглежда много студено. Та не излизахме днес.То на Кати няма да и е студено, ама мама не ще да мръзне.
Днес пробвах да оставя Кати без телевизор. Според лекарката нали това може да я превъзбужда изатова да е нервна. Дали е случайно съвпадение, не знам, то Кати денс е супер спокойна.Е имаше една - две нервни кризи, щото шкафа и пречил. Тя и сутринта се наспа много добре, събуди се към 8:30. Играе си с удоволствие и без даме търси на всеки две минути. Че и спи бре, това дете можело да спи през деня, пък аз да не знам. Преди обяд спа сигурно един час, и ето сега и двете ставаме от сън. Не знам следобед колко време е спала, но щом и аз съм успяла да заспя и да поспя, значи пак е било поне час. Ей това ме устройва.А не да ми спи по половин час, да се събужда с рев , защото не се  наспала и след половин час пак да и се спи.Ама нали е инат, и не иска да спи....
Сега вече пуснах телевизора, че то на тишина се не  търпи.
На мен пък лекарката все ми се е карала, че Кати наддава малко, все дохранвай, давай сокчета, дохранвай. Не пита, че това още като се научи да си движи краченца и ръчички не се е спряло. Миналия месец беше наддала 450 -500 гр. някъде изведнъж - ааааааааа много е, то диета може да потрябва.
Оф, нали сегасъм съненан, и ми е студено. Запалих си камината вече, като се постопли и Кати ще зашляпа босичка из вкъщи. Тя цялазима така изкара, ама сега без камина е хладно през деня и въпреки непоносимостта и, трябва да изтърпи чорапки.
Отивам да качвам снимка за новия колаж...
И забравих да похваля дребосъчка - днес такъв буламач, направен от мама изяде.Сварен ориз с тиква и морков. Изглеждаше отвратително. Пробвах да го пасирам, ама ориза не се пасира.Но тя вече няма затруднения, и май спокойно може да хапва непасирана храна .Кускуза го яде непасиран, ориза също..Снощи и от нашите пачени на фурна картофки си хапна.Баща и с такова удуволствие я гледаше кака яде, след като преди 5 минут исе опита да и даде да яде тиква и детето се дърпаше. 

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 16:47 от Aлекcандрa

# 562
Анче,мерси за отговора Hug  bouquet Peace

# 563
Пак по спомени, на 1 година децата тежат м/у 10 и 14 кила и са високи между 70 и 74 сантиметра, така че тя си е просто по височка, zаради това тежи повече, да си гледа работата тая докторка.
Мдам, по принцип е така, моята щерка беше 7700 на 1г, така, че хич не гледайте тия кила и см, децата са различни. Ако няма нещо което да ви тревожи друго, просто оставете детето да се развива и расте.

Пууу, аз днес успях да поразчистя, прахосмукирам, измия пода, чиниите, че и да изгладя. Колко ми е послушно детето, когато я няма как му да му говори, точно когато заспи. Що така му обръща внимание когато заспи, голяма маймунка е.

Ееее, Бибка явно там ви влече Simple Smile Но сте на квартира този път, нали?

# 564
Пак по спомени, на 1 година децата тежат м/у 10 и 14 кила и са високи между 70 и 74 сантиметра, така че тя си е просто по височка, zаради това тежи повече, да си гледа работата тая докторка.
Мдам, по принцип е така, моята щерка беше 7700 на 1г, така, че хич не гледайте тия кила и см, децата са различни. Ако няма нещо което да ви тревожи друго, просто оставете детето да се развива и расте.

Пууу, аз днес успях да поразчистя, прахосмукирам, измия пода, чиниите, че и да изгладя. Колко ми е послушно детето, когато я няма как му да му говори, точно когато заспи. Що така му обръща внимание когато заспи, голяма маймунка е.

Ееее, Бибка явно там ви влече Simple Smile Но сте на квартира този път, нали?
Да,под наем сме сега.Ох и ние сме така,точно когато заспи малкия и най-много и се играе и говори,и понеже знае,че и се карам и и казвам да мълчи днес той заспа,тя го видя,че задряма и му вика-Ееее сега ли намери да заспиш? Joy

# 565
  • Варна
Днес времето е много хубаво, нищо общо с вчера, много съм доволна, че вече се стопля и най-доволна съм от това, че моята пацоланка се научи да се вози в летния кош, вече няма истерични ревове че не ме вижда bowuu

Да,под наем сме сега.Ох и ние сме така,точно когато заспи малкия и най-много и се играе и говори,и понеже знае,че и се карам и и казвам да мълчи днес той заспа,тя го видя,че задряма и му вика-Ееее сега ли намери да заспиш? Joy

Joy Joy Joy Ще ме скъса тази Мери, явно е на кого се е метнала Grinning Heart Eyes.

Янче, нали беше питала за ленти за коса за Анди, аз днес и взех на моята от един магазин за фибички, ластици, ленти и т.н., явно имат и детски, съвсем различна и става физиономията като и сложа лента, друг е въпроса колко време си я задържа на главата Joy.

Бубичка, направо нямам думи за изказването на педи за агнето, то бива, то може, ама тези лекари се самозабравиха вече Naughty И аз бях на тоя хал със старото педи, сега новото не ми прави такива изречения, нея по скоро я притесняваше че не се върти от гръб по корем, но Дарито вече го прави, така че трябва да е доволна на следващата консултация Whistling.

# 566
Здравейте,
вече съм по-добре - дупката заздравя, но си остана дупкаSimple Smile
Да ви се похваля, макар че то не е за хвалене не сме спали от 2 месеца заради зъби - почти му избиха горните но от 2 дена, вече яде само по 2 пъти на нощ, а не 6-7, като още 1-2  му давам вода.

# 567
  • В друго измерение
Лиде - да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша!  Hug

Захира
  - аз също много си падам по здравословното хранене и съм на мнение, че попара и кисел не са от този род и затова ще ги пропусна. Каша с плод и т.н. ми се струват далеч по-добре. И аз засега съм се засилила да дупча ушите на Савана на 25, незнам как ще стане, че един път гледах как се прави и двамата родители държаха бебето, че мърда, а мъжа ми, първо сигурно няма да е тук и второ категорично отказа да е част от това ''мъчение''.  Rolling Eyes

Аз също знам, че дебели бебета от кърма няма, макар, че тук имах една позната, чието бебе се роди около 3 кг и на 3 месеца беше 9 кг Shocked Shocked Shocked! Това само на кърма, мисля, но може и да е добавила малко АМ, че тя не кърми много. Но все пак. След това детето спря да качва, сега е много слаб и жилав. По принцип бебетата на АМ е по-възможно да качват повече. Така че, Бубичка и Мариелка, бебчетата са ви страхотни, за момента са така, щом почнат да лазят, прохождат и т.н. ще се оправят. Аман от тия доктори.

Савана е обратно, яде, всичко, което и предложа, качила е около 300 гр за месец и половина.

Румик - сигурно Анче(Галче) е права, но според мен най-добре да се попита в някоя църква, там най-добре ще знаят.

Нашето кръщене засега остава да е тук, за съжаление на Бг роднините, но тук е момичето, което сме избрали за кръстница, а тя май няма да се прибира в Бг това лято. А и на мъжа ми кръщелното не е тук, а може би трябва, още не съм се обадила в църквата да питам.  Embarassed Ще го правим в гръцка православна църква, но най-вероятно ще е септември, след като се приберем от Бг.

Анче(Галче) - добре дошла и от мен! Извинявай, че те пропуснах вчера! На страхотно място живееш!

Малинче - искам да ти кажа, че всеки път като ти погледна снимката на аватара се изумявам колко добре изглеждаш! Направо си като момиче, с Александра ще ви мислят за сестри след някоя друга година.  Laughing

Мо- хайде, честити зъбчета! Бели и здрави и дано другите излизат по-леко!

# 568
Mersiiiiiii на всички които ми писаха. То и аз такава парола знам, ама бях сложила интервал между август и 2009  Peace Hug

Абе свате, аз пак да те питам....според тебе не си ли приличат Теди и Кати? Сега и гледах снимката за колажа..ами според мен разликата е, че единия е момче, а Кати е момиче и бузите ни са по-големки  Mr. Green Ама си е мое мнение това
Сега да прочета назад..........

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 18:02 от alegoria

# 569
Имам въпрос - на някой случвало ли му се е като вдига бебето си от седнало положение да пукат костичките на бебето все едно се наместват (дано ме разбрахте)? Нещо много се притесних, ако някой знае защо е така моля да пише.

Общи условия

Активация на акаунт