Радвам се,че сте си искарали добре на 8ми март.Всички ви познах на снимките,само русата мадама нещо ми е непозната
и двете майчета който не са от нашия форум.И така,ние скоро ще имаме второ зъбче,почти се вижда,но сме леко хремави и с разтройство.От едната към другата крайност
Звъннах и на педи да я питам какво да му дам и за разтройств ми каза да му дам ентерол и виброцил за хремата.Някой давал ли е ентерол,дали съм я разбрала правилно 
За кашата,аз му правя една на Хип,200 мл вода,8л мляко и 4 л каша.Хапва я с охота и още иска.Правя му и кисел и него го хареса,но да ви питам.
Как прибавяте мякото към кисела?Аз слагам направо вътре,но става на бучки и трябва много да го бъркам за да стане гладка сместа.
И на новата мама
и от мен,дано ти хареса при нас.И на бързо само да ви кажа,как ме ядоса моя свекър рано сутринта.Незнам защо той си е направил някакъв режим и всяка сутрин идва към 9 часа да види Митко,а ние дали сме станали е друг въпрос.И така,държи малкия,но не както му е удобно и съорветно Митко се криви и гледа към мен.При което свекарът ми му вика"Ооооо аз ще те от уча от тоя номер да търсиш все майка си!Само да стане топло,ще те взимам да те гледам,майкати да си ходи където иска и много бързо ще я забравиш!'"Леле подивях ви казвам,как така ще говори.Много ми стана криво почувствах се ужасно.По този повод,аз искам да съм част от детството на моето дете и не искам да ми го гледат бабите и още повече дядовците.офф мн задълбочих......Хайде лек ден!

Благодаря ви 

само не знам, как като е седнала, успява да си свърши работата,определено и се раздвижват червата и освобождава местенце за новата порция! 

ориз се яде за отслабване!!! как тъй яде ориз?
"