Отговори
# 60
Здравейте момичета!
Радвам се,че сте си искарали добре на 8ми март.Всички ви познах на снимките,само русата мадама нещо ми е непозната Thinking и двете майчета който не са от нашия форум.
И така,ние скоро ще имаме второ зъбче,почти се вижда,но сме леко хремави и с разтройство.От едната към другата крайност ooooh!Звъннах и на педи да я питам какво да му дам и за разтройств ми каза да му дам ентерол и виброцил за хремата.Някой давал ли е ентерол,дали съм я разбрала правилно newsm78
За кашата,аз му правя една на Хип,200 мл вода,8л мляко и 4 л каша.Хапва я с охота и още иска.Правя му и кисел и него го хареса,но да ви питам.
Как прибавяте мякото към кисела?Аз слагам направо вътре,но става на бучки и трябва много да го бъркам за да стане гладка сместа.
И на новата мама  welcome и от мен,дано ти хареса при нас.
И на бързо само да ви кажа,как ме ядоса моя свекър рано сутринта.Незнам  защо той си е направил някакъв режим и всяка сутрин идва към 9 часа да види Митко,а ние дали сме станали е друг въпрос.И така,държи малкия,но не както му е удобно и съорветно Митко се криви и гледа към мен.При което свекарът ми му вика"Ооооо аз ще те от уча от тоя номер да търсиш все майка си!Само да стане топло,ще те взимам да те гледам,майкати да си ходи където иска и много бързо ще я забравиш!'"Леле подивях ви казвам,как така ще говори.Много ми стана криво почувствах се ужасно.По този повод,аз искам да съм част от детството на моето дете и не искам да ми го гледат бабите и още повече дядовците.офф мн задълбочих......Хайде лек ден!

# 61
Рибката - аз съм давала ентерол и то, когато бяхме съвсем малки! Али го пиеше без проблем! Помня обаче, че не й го давах наведнъж ами май на 2-3 пъти през деня! Само да ти кажа, че от него дъха ще стане много странен - като на бъчва - все едно бебето си е пийнало порядъчно! Crazy

# 62
  • Sofia
Здравейте, момичета!   bouquet

Еее, много хвалебствия по мой адрес  Laughing Изчервих се  Blush Благодаря ви Захирка, Янче, Шайни (тя го беше писала това за постовете), Глупи!  Hug

МХристова, браво на твоето момченце, как е зарадвало мама само ...! Я виж, от малък е джентълмен!  Grinning

Тинче, според мен изчакай малко с глутена.  Peace

Лиде, аз давам с една лъжица каша по-малко от написаното на кутията, съответно и по-малко вода, изчислявам си точно колко трябва да бъде и добавям към кашичката 4-5 л. плодово пюре. Горе-долу става около 140-160г. Но ние бавно ги изразходваме кашите, защото аз не й давам всеки ден, че много качва.

Захирка, защо не й дадеш същата комбинация морков с картоф, но на друга марка? Да видиш ще има ли рекация.

Скайпетя, честито ви порастване и пропълзяване!   bouquet

Александра, че какво е полезното в зрънчовците според майка ти и сестра ти?  Rolling Eyes За полезно за първи път чувам.

Яна вд, супер че изследванията ви са наред!  Simple Smile

Рибке, разтваряй млякото в малко водичка и няма да става на бучки.

# 63
Здравейте и от мен. Да се запиша преди да е изписана темата.
Може ли и аз да разгледам снимките?
За сухата кожа аз ползвам козметика само на sebamed за Венцислава и съм много доволна. А баткото го мажа с Atoderm на Bioderma, защото той е АД от бебе и до сега още е с проблеми.

# 64
  • София
ribkata 87 ние имахме разтройство и да, пихме ентерол: половин прахче 1 ви ден, другата половина 2рия ден. Хидрасек 10млг два пъти на ден разтворено по половин прахче във вода 2 дни и минахме на лечебното мляко на Хумана. За ден стомахчето се затегна,но бяхме на млякото 3.4 дни, докато го изпихме и променихме режима на хранене,затягащи пюрета-картофи,ориз... по половин на ден с АМ дохранване и кашата следобед,никакви сокове,не че аз давам,след като тя или не ги пие или се подрисква от тях. При нас причината се оказа зъбче! Много е тъжно като са болнички дечицата! Sad  
Пък за свекъра ти ,хич не му обръщай внимание,мойте само чакат да дойдем на гости в Пловдив и веднага: О, вече е станала за игра! Че аз да не съм им родила кукла да ми я подмятат, режеш на място и хич да не ти мигва окото! Или пък: вие ни я оставата да ви я гледаме,пък вие си вървете в София! Ха-ХА-Ха! ОТговор: Това дете си има 2ма живи и здрави родители и няма да бъде отглеждано от баби! А през ум ми минава: че да ми я направите лигла ,дебелана,да гледа сериали и да не знае от къде се пуска компютъра,че е опасно,да не я хване ток! Айде....  дълго е за разправяне,че сега сме им и на гости ... newsm78 няма да се даваш Peace
За любимото ни акане на стола и то по време на хранене Laughing И Силви прави така Joy само не знам, как като е седнала, успява да си свърши работата,определено и се раздвижват червата и освобождава местенце за новата порция!

# 65
Здравейте и за днес!

Стела, аз слагам по 2 сухара, масло колкото лешник и сиренце , колкото половин кибритена кутийка и това му е цялата дажба...не се дояжда с мляко или друго..

Янче, незнам защо, но никъде не се споменава за хляб, дори и супичките по-нататък се правят пак със сухари...Знам, че се интересуваш много повече от мен и все ще намериш причината за този факт..Да ви питам, вече в столчетата ли ги храните, понеже гледам не само ти , ами и другите момичета споделят..Дарчо не е от най-стабилните седящи и не смея, а столчето ми няма 1284963 положения за гръбчето, а само 1... newsm78..Да взема и аз да почна  newsm78

Хариелче, благодарско душа...изплакнах окото с тея картофи..ама наистина сте мадами всичките..и не разбрах кои 2 мами не са от нашата тема.. newsm78на мен всички са ми познати

Йоана87, браво на Ема...то е ясно, че жените се развиват по-бързо...ние от вчера сме едва на заченки на задно лазене.. Embarassed

Г-ца Кобрети, досега бях при бабите, а вече сме си вкъщи, та за туй!

Мо, много ми харесва новата ти прическа и много ти отива..

Това от мен, подули сме едни венцииии и почна да се буди вечер към 12-1 и аз му давам мляко без притеснения, че нали трябвало да поемат по 500-600 мл дневно, може и затова да си го наваксва детето..Иначе от няколко дни спи много леко..при всяко влизане в стаята си отваря очичките, усмихва се и пак заспива...Та аз клякам през 2 минути на нисък старт да вървя за мляко, ама йок!

Хубав ден и Яна да си стои днес вкъщи, че аман от простаци!

# 66
ribkata смях се с твоя пост  Joy свекър ти го е казал за да те подразни и с ирония според мен. Ха да го видим дали ще успее а? То ако беше толкова лесно, децата нямаше да реват, че не искат на градина а при мамааааааааа   #Cussing out
Знам, че ще те ядосам, ама ще дойде време в което, ще ти се иска да може някой да го вземе за малко и да те забрави поне за 30 минути, ама няма да става за жалост!
Не, че аз не побеснявам, ако някой каже нещо такова (ако е от на мъжо страната, на нашите не  Mr. Green), но не се ядосвай, радвай се, че все пак идва някой да види детето (на мъж ми дядо му идва веднъж в седмицата в 8  Shocked) ама му кажи право в очите, че е рано.
Моите свекър и свекърва са в Италия и Испания! Майка и татко са в Казанлък и вярвай ми няма кой да ме преплюе (извинявам се) тук. Дали има сняг, дали има ток, хляб...никой не му пука и сама трябва да се оправям (мъжо работи в София)
Олях се, иначе съм си супер  Mr. Green

ООООООО Ивушке мара ба!!!! Ние от 2 дни ядем в стола, а го имаме от 1 месец. И моето е с 1 положение. Какво те притеснява, вече е голям   bouquet

# 67
  • София
ОТговор: Това дете си има 2ма живи и здрави родители и няма да бъде отглеждано от баби! А през ум ми минава: че да ми я направите лигла ,дебелана,да гледа сериали и да не знае от къде се пуска компютъра,че е опасно,да не я хване ток!

rotfImbo newsm62 smile3532 rotfImao
това много ми хареса Simple Smile и важи и за нашите баби и дядовци. Детето ми вечно е гладно горкото, все му е студено, не е добре облечено, не е добре завито .... добре че се виждаме веднъж месечно.

Последното изказване на моето свеки: "Детето какво яде освен пюре?", Аз: "ми оризова каша яде следобед.", тя: "Ориз ли? #Shocked ориз се яде за отслабване!!! как тъй яде ориз?  newsm09"
Аз си помислих: "Ми да, целия китайски народ е на диета явно", пък свекъра й каза да вземе тогава тя да яде ориз, та да поотслабне  smile3521

Рибка, не им се връзвай, и аз всеки път се заричам да не обръщам внимание на глупостите им, не само на свекърите, ами и на майка ми. тя нонстоп ме критикува - туй голо пюре от слива, туй зеленчуковото не било вкусно, как го ядял; не бил добре завит, не можело да спи с ръцете отвън (е аз не мога да му завия ръцете и тва е); таз гола кърмица до никъде не стигала ..... то няма нещо дето е наред според нея ... само критикува. последния път след 24 часа избухнах и тя малко ми се поразсърди, ама кво да правя, и аз съм човек.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:11 от Elyah

# 68
Алигория,на теб ти е смешно,но аз много се ядосах.То е ясно,че това което каза няма да стане ама аз се вързах.Явно трябва да свикна да си слагам такива коментари в задния джоб. Peace
Мерси ,че ми отговорихте за ентерола,мъжо ще купи тая вечер Hug

# 69
Алигория,на теб ти е смешно,но аз много се ядосах.То е ясно,че това което каза няма да стане ама аз се вързах.Явно трябва да свикна да си слагам такива коментари в задния джоб. Peace
Именно, това имах впредвид. Аз също побеснявам от тъпите коментари. Но понякога се опитвам да видя от смешната страна, дано не съм те ядосала де  Peace

# 70
Именно, това имах впредвид. Аз също побеснявам от тъпите коментари. Но понякога се опитвам да видя от смешната страна, дано не съм те ядосала де  Peace
Как що ме ядосаш,напротив помогнами и аз да видя смешната страна на такива коментари Heart Eyes

# 71
Галче , хи4 не им се ядосвай на тия приказки...пускай си ги покрай ушите.Знам,4е на думи е мнооооого лесно,ама няма как.Дразнители има .За мое щастие, моите свекър и свекърва, както и майка ми и баща ми...не ми се мешат  не ми налагат мнение.Питат ме ,кое как и т.н..... ,понякога ми дават съвет, но нищо не ми налагат.И добре,4е е така...4е аз как полудявам някой ина4е....

# 72
Аси,така като гледам времето колко е криво ,с теб и Ради ще се видим когато малките  станат на по годинка Wear Umbrella Joy Joy Joy

# 73
Аси,така като гледам времето колко е криво ,с теб и Ради ще се видим когато малките  станат на по годинка Wear Umbrella Joy Joy Joy
Освен ако нямате скиииииииии  Joy

# 74
  • Кърджали
Рибке, не им се връзвай хич. Нека си приказва свекър ти.
Иначе и моите свекъри имат мерак да я гледат малката след като навърши годинка две, пък аз да си почна работа. Споменаха ми го една вечер, е така, аз ако съм съгласна. Отговора ми беше, че все някога може да се наложи някой да я гледа за известно време.Но това е още далече. Повече тази тема не се е повдигала, знам че и няма да се повдигне.Аз си искам детето до мен, а и знам,че мъжа ми никога няма да позволи малката да живее дълго време на село, камо ли някой ад я гледа там за година примерно. Но ако трябва да бъда честна, в някои отношения свекърите ми се видат по - разумни..или поне по - слушащи... Майка ми като си науми нещо, хич не слуша друго мнение.
Хариелка, ако ги питаш и тях, и те няма да могат да ти кажат какво им е полезно на зрънчовците./не искам да повдигам дискусия  на тема/.Просто те са на мнение, че детето трябва да яде от тях, хем и да се занимава.Нали се топяли в устата, нямало как да се задави. Пък и вкусни..И така. Аз лично нямам нищо против д и купя един пакет...някъде в далечното бъдеще. Но...тук идва едно голямо но... Аз много обичам сладки неща, и ми се иска да науча Кати да предпочита да хапва повече плодове и зеленчуци. Така че тези глезотийки съм ги изместила за по - далечно време. Ама бас ловя, че майка ми като дойде да види Кати, ще домъкне и такива царевични пръчици, нали аз не ги искам...

Общи условия

Активация на акаунт