Добре дошла и от мен на новата мама, станахме повече по-късно включилите се

Ние с Алекс сме болни и двамата.Вече пия и антибиотик. Първо аз хванах някакъв вирус и въпреки, че ходих с маска и гледах да не се навъртам много, много около него този път не му се размина. От вчера е със силна хрема, водихме го на лекар, слава богу е само хремата и ни изписаха засега само капки. Такава борба пада докато ги сложим, че направо......само като ме види, че приближавам с тях или с физ.разтвор и започва да плаче. Снощи се събуди към 22.30 и до 02.00 е плакал, така му се беше запушил носа. Днес е по-добре, но пък не иска да яде . Не дава и никакви признаци на глад. Не знам как да го излъжа.
Виждам, че вече обсъждате почивки, Янче, ако намериш нещо интересно давай линк и насам

Времето днес е само за разходки как хубаво грее, а ние трябва да стоим в къщи

,шегувам се разбира се,пожелавам ви приятно изкарване и мнооого снимки.
Ето да го видите:
Дивак.Иначе кака му на неговата възраст обикаляше права из креватчето и седеше права в количката,абе изобщо като цяло нямат почти нищо общо,тя се развиваше къде,къде по-бързо и сега си е така

Май ще рискувам,че вкъщи ми писна.Хайде лек ден от мен.
. Да ама дупката е голяма за дупето на КАКА НИЯ и тя цялата пропада вътре!@!!!
...Лошото е, 4е казах,4е ги пазели до 20 днии ги връщяли,а нашата отпуска е по4ти месец....Уж и казах на тая ,като пристигнат да не ги връща ,4е ще сме отпуск,ама айде да видим...Щом го полу4а ще ти пиша
(защото днес попаднах съвсем случайно на вас..прочетох една публикация от миналата година
много хитър татко,ти пък какво се впрягаш за едно гърне
Нашите перипетии продължават. След херпангината и ушичките, дето ги установиха вчера, имаме нов проблем. Вечерта като се изприщи това ми ти дете, цялото е на червени пъпки или петна... Направо ми писна вече , пък то как трае горкото, не знам. Днес бяхме пак на болницата, не са сигурни дали е инфекциозен обрив или алергична реакция /давах й вчера нурофен и осцилококцинум/. И тъй, гледаме си се с най киселото и петнисто бебче на света у дома