Аз гърнето го прибрах...Ще я пробвам по - нататък..Нещо не серазбраха с него...
Редактирам се....спа нямаи 10 минти и се събуди с рев... Сега поне се успокои.В момента е застанала пред телевизора и се чуди как хората са влезли в тази кутия.

толкова много болешки ви се събраха,бързо да се оправяте 

Мале Биа, незнам какво им става на тия деца, и Дани от два дена много крив, обикновено е толкова спокойно бебе, а сега само рев, на ръце и .... незнам какво им става на бебоците 
Важното е, че вече сте по-добре.
Сега е ред за заслужена почивка 
Малее как седи изправен не е истина
Анди пък забележи - не се обръща от гръб по корем, не лази, не ползва гърне, не се изправя, не казва ни баба, ни мама, ни тата, даже това с махането на ръчичка още не е осъзнато
Е поне седи супер стабилно от 7м, но това е. Ама аз хич не се притеснявам и не го мисля, защото за мен също най-важното е да е здрава!! Имам чувството, че за някои майки най-важното е детето им да прави всичко още с раждането 

Малееее нямам търпение вечееееееее

. А махането с ръка на няколко пъти такъв номер ми изигра - хванала една пластмасова играчка сутринта /мъжа ми й дал за да подремна още малко понеже в 7 и 30 е кукуряк/ и като маха нашта така ми заби играчката в главата, че звездички ми излязоха. Ужасно силна е.

Добре,че мъжа ми си беше в къщи и му връчих бебето и излязох.Почувствах се по-добре.

Аз още не съм му правила на Вал, но мисля утре да го пробвам дали ще го хареса.