Отговори
# 435
Биа, Шош е страхотно сладък, браво на него и как си танцува само  Joy Joy Мале Биа, незнам какво им става на тия деца, и Дани от два дена много крив, обикновено е толкова спокойно бебе, а сега само рев, на ръце и .... незнам какво им става на бебоците  newsm78
Сосми, и Ники е много готин.
Госпожица Кобрети, дано се оправите по - бързичко.
Тина1801, и вие през големи неприятности сте минали Sad Важното е, че вече сте по-добре.
Хаха,да винаги като чуе музика и се поклаща,виж това от кака си го е научил (тя пък от мене  Joy) тя като чуе музика и веднага танцува,а пък той яко и се хили и почти винаги на музика си се друска. Laughing Не знам наистина какво им става,шош също е много спокоен,но 2 дни направо се разцепи от рев. ooooh! А иначе е започнал на крещи неистовоо,ама страшно крещене ви казвам,100 про ни чуват из целия вход и се чудят кво става...,ама да се чудят,сега какво да му запуша устата ли?!

Малеее каква яка (в буквалния смисъл) 2 часова разходка му спретнах, с една яка крачка... Майките се поизцъклиха, ама ми дреме, нали те ще са дебели  Joy Сега е ред за заслужена почивка  Party
...
hahaha Joy Joy Joy хахаха,искрено се разбих.Баси смеха му ударих. Joy
...

Бибита (Биа), ааа кво се оплакваш, че Шош бил назад.  Thinking  Малее как седи изправен не е истина  Heart Eyes Анди пък забележи - не се обръща от гръб по корем, не лази, не ползва гърне, не се изправя, не казва ни баба, ни мама, ни тата, даже това с махането на ръчичка още не е осъзнато  Joy Е поне седи супер стабилно от 7м, но това е. Ама аз хич не се притеснявам и не го мисля, защото за мен също най-важното е да е здрава!! Имам чувството, че за някои майки най-важното е детето им да прави всичко още с раждането  hahaha

...

Днес пак правим проба с царевицата, стискайте палци!  Praynig

Ние до Малдивите И ТАЗИ година няма да стигнем  Mr. Green но пък ще ходим ето тук http://www.hoteleskada.com/info-Eskada-Hotel-6-6.html Утре ще резервираме! Има супер оферта до средата на юни с безплата закуска и вечеря, но май все пак ще идем началото на юли, че да цопмен и бебка когато моренце вече ще е с нормална температурка.  Grinning Heart Eyes Малееее нямам търпение вечееееееее  Party Party Party

Хайде отивам да варя червено цвекло и целина  Sick  Joy
Пак с тебе мислиме еднакво. Party Наистина много майки се задълбочават прекалено много в това дечицата им да могат да правят всичко едва ли не още в първите месеци-няма как просто и хич не го и мисля.А иначе седи изправен,защото аз съм го изправила,той сам не може да стане,въпреки неистовите си усилия. Laughing и също не лази.Ааа и не може да седи стабилно-даже хич,само се лашка,като някоя матрьошка е.
Стискам палци да има успех с въвеждането на царевицата.
Разгледах хотела дето ще резервирате,много ми хареса.....може ли да дойда с вас? Mr. Green Joy Joy hahaha

# 436
tina1801 може да е от зъбиникнене

# 437
  • София
  Здравейте и от нас,
  Днес бяхме на консултация-8850 (+300 гр) и 69,5 см (само 0,5 см).Отдъхнах си малко,че с това качване по 700 гр на месец....Биха ни и хепатитната ваксина,засега няма реакция.Педито я похвали колко стабилно стои седнала и права колко дълго се задържа на крачетата си.много ми стана кеф,че обикновенно все назад си върви дебеланата(нали започна да си вдига главичката на 3 месеца).Накараха ми се едно хубаво ,че сме доникъде с това захранване.Трябвало вече попара да яде.Трянва ама като не иска какво да направя.И аз искам да яде и да й зместя поне 1 хранене,но не знам кои век ще е Sad
  Глупи,като те чета все,едно за Никол говориш.В началото захранването тръгна толкова добре и след тия пусти тиквички отказваше 1 месец всякакви други пюрета,дори и тиква.Сега изяжда по 60гр макс,изключение е единствено пащърнака.
А за А-дерма-изписва се и без рецепта.Аз в началото не бях очарована,защото не мирише на нищо и попива веднага,но е факт ,че кожата на Никол беше много зле,а сега си  е съвсем нормална бебешка кожа,само понякога започва да се лющи,но аз дори не я мажа всеки ден.
  Александра,моя съвет за гърнето е да изчакаш малко повече време ,да не бързаш пак утре.Аз след като Никол и тя ревна така,не съм я слагала повече от месец,но мисля скоро да опитам пак.
  Леле,Биа,като те четох чак се изнадах.Като ви чета майките с две деца,теб,Сънчо и т.н.,такова спокойствие лъха,имам чувството,че никога за нищо не могат да ви изнервят децата.Аз с едно едва се оправям,не смея да си представя какво ви е на вас.Дано е криза и скоро да им премине и на двамата.
  Силви,аз живея около Красно село,но кръв ни взеха при педито в 14 поликлиника.На вас защо не ви вземат при педито?!!!Сега видях,че и Захирати е отговорила.
  Г-ца Кобрети,много гадно,така да се струпа всичко накуп,дано бързо отмине.
  И още нещо да ви питам-днес педито ми вика,че е по-добре да не я давам на ясла,защото щяла да бъде много болнава.И то познайте защо:бялото на очииите й било по-синьо?!!!! newsm78Някой да е чувал нещо подобно,аз така се оцъклих като ми го каза това.Засега ,да чукна на дърво,нослето доти не й е потекло,а баща й изкара много тежък грип и беше все в нея наврян.Но това може да е и заради имуностимуланта.
  А за пюренцата на Хип- в магазина на Нишава са на 1,65лв  Laughing
  Това е засега от нас,лека и сънвила нощ  Grinning

# 438

Леле,Биа,като те четох чак се изнадах.Като ви чета майките с две деца,теб,Сънчо и т.н.,такова спокойствие лъха,имам чувството,че никога за нищо не могат да ви изнервят децата.Аз с едно едва се оправям,не смея да си представя какво ви е на вас.Дано е криза и скоро да им премине и на двамата.
хаха,да бе,няма такова нещо и няма такава майка дето да не се изнервя било то и рядко,дори да не го показва,на мен поне ми минава бързо,вече съм чук,пък и те сега са добри,разбираме се Laughing.Днес поне баща им цял ден ги гледа и ги извежда навън дори,та доста си починах.Иначе определено не се вталясвам за повечето неща и съм спокойна в отглеждането им,уверена съм,че се справям,но трябва да има и такива моменти как иначе ще разберем,че сме майки? Grinning
Това за бялото на окото да си призная за първи път го чувам,много странно ми звучи,ще потърся малко информация,стана ми интересно. Thinking

# 439
Здравейте мацки  Simple Smile
Днес се разходихме много добре за сметка на вчерашния престой у дома Wink
Анче Галче добре дошла и от мен-както е писала Янчето и аз съм от Казанлък и тъкмо щях да питам дали се намираш тук че на местожителство ти пише няколко дестинации и прочетох че си в Кипър Laughing. Доста се събрахме от тук ама само аз маи съм пуснала котвата тук а другите го карат на посещения  Laughing
Янче не си само ти пухкавелка дето не си е влязла в тялото и аз съм така. Като родих ми оставаха да смъкна още 3-4 кг (и те са лепнати по корема ми) за да си върна старите, но като сви големия студ и си стояхме повече в къщи и качих. Сега имам да свалям 5-6 и така искам да ходя на фитнес а няма кои да гледа бебка. Мислих си да почвам коремни преси ама мъжо ме обезкуражава че така нямало да стане Crossing Arms. За хотелчето-добро е, аз също се оглеждам вече, но търся предимно апартаменти под наем (последно гледах в Поморие, вървят към 60-80 лв).
Сосми аз нещо не успях да видя клипчето-снощи се пробвах но не ми се отвори newsm78
Захира много ме разсмя с това как се катери Анди по теб за да търси да суче Joy голяма картинка ще сте hahaha
Трейси, Биа как само ви стоят прави бебчовците, браво на тях, сладури. Нашата дебеланка и се подгъват крачетата като я изправя, явно и тежи дупарата Laughing

# 440
   Силви,аз живея около Красно село,но кръв ни взеха при педито в 14 поликлиника.На вас защо не ви вземат при педито?!!!Сега видях,че и Захирати е отговорила.

Ами на нас ни казаха, да отидем в лабораторията - явно не взимат в кабинета! Не съм ходила в тази поликлиника, но ми се щеше да не е в лаборатория на поликлиника - сигурно не е кой знае какво - за това попитах!

Захира - благодаря - ще потърся!

# 441
  • Sofia
Мариелка, бързо да се оправяте и двамата с Алекс, че хубавото време ви чака навън!  Hug

Биа, наистина понякога човек има нужда да остане сам и да ходи накъдето му видят очите. Така помислиш, поразтъпчеш се, вдишаш чист въздух, главата ти се проясни и се успокоиш. Добре си направила. Ама хич и не си помисляй чак пък хапчета да взимаш за нервите. Опитай се да се успокояваш с мисълта, че имаш две живи и здрави дечица, които колкото и да те ядосват, те обичат и имат нужда от теб повече, отколкото от всеки друг. Ти си тяхното Слънце!  Hug Иначе те разбирам за нервността, понякога и аз съм изпадала в такива състояния.  Hug
А Шош е страхотен! Наистина как хубаво си стои на крачетата ...  Grinning

Ккалина, гърнетата на Тиджекс са по-малки отгоре, аз ги сравнявах с обикновените. Просто търси тази марка. Ние имаме и от двете, та затова знам, че са по-малки.  Peace

Аси, знам къде е Казичене, да. Вие и там сте в къща, направо ти завиждам за къщите. Аз цял живот живея по апартаменти и мечтата ми е да си имаме къща, ама май в някой друг живот. Е имаме си къща на село, ама друго си е постоянно в къща да живееш.
Добре че си се събудила навреме, та Ради не е тупнал на Земята. Направо настръхнах, като си го представих ... и то с главата надолу е тръгнал  Shocked ...ужас ... Майчиния инстинкт го е спасил.
 За почивката сигурно в Китен ще бъдем това лято. Засега така се очертава. Но ние като ходим в Китен, винаги обикаляме и Несебър, така че може и да се видим и да се запознаем и ние и малките младоженци.  Laughing

Поли Зое, браво на Сончето, че всичко е изпапкала. Така трябва - да папкат, та да ни е кеф да им готвим.  Grinning

Анче Галче, дъщеря ти има необикновено име, но е и голяма сладурана. Много са сладки и двамата на снимката с Никола.  Hug

Госпожица Кобрети, съжалявам че са ви застигнали такива беди, но ще стискам палци скоро да оздравява бебенце. Душичка  Hug

Александра, много гадно, направо да полудее човек... А и като не могат да си кажат какво им е ... Сигурно доста кисели бебета ще има напоследък с тия зъби. Аз писах сутринта, че и Софи стана по-капризна, взе да проявява характер и тя, да се сърди, сякаш повече взе да разбира и затова ги прави тези неща. Ама ще си ги търпим, нали са си нашите дяволчета ...  Grinning
За плодовите пюрет и Софи не ги яде с кеф много, яде, ама не с удоволствие. Но като й го смесвам с каша или с кисел яде, та се къса  Grinning

Янче, стискам палци за царевицата. А хотелът изглежда доста примамлив   newsm03

Джема, това за цвета на очите и боледуването за първи път го чувам  Rolling Eyes И каква връзка има нещо не разбирам?!

# 442

Биа, наистина понякога човек има нужда да остане сам и да ходи накъдето му видят очите. Така помислиш, поразтъпчеш се, вдишаш чист въздух, главата ти се проясни и се успокоиш. Добре си направила. Ама хич и не си помисляй чак пък хапчета да взимаш за нервите. Опитай се да се успокояваш с мисълта, че имаш две живи и здрави дечица, които колкото и да те ядосват, те обичат и имат нужда от теб повече, отколкото от всеки друг. Ти си тяхното Слънце!  Hug Иначе те разбирам за нервността, понякога и аз съм изпадала в такива състояния.  Hug
А Шош е страхотен! Наистина как хубаво си стои на крачетата ...  Grinning

Е как като прочета поста ти да не се успокоя? Hug  Heart Eyes  Сега като чета назад когато съм го писала съм била много ефектирана и нервна,вече ми мина и даже сега докато пиша ми надуват главата-едното реве,другото ме дърпа да си играеме,но не ме дразнят Laughing,сега съм добре.Това беше явно някаква криза,временно явление,Слава Богу,че ми минава лесно и бързо,не мога да им се сърдя толкова са милички и чудесни,мамини мишлета. Heart Eyes
 Мерси много! Hug

# 443
Аси, знам къде е Казичене, да. Вие и там сте в къща, направо ти завиждам за къщите. Аз цял живот живея по апартаменти и мечтата ми е да си имаме къща, ама май в някой друг живот. Е имаме си къща на село, ама друго си е постоянно в къща да живееш.
Добре че си се събудила навреме, та Ради не е тупнал на Земята. Направо настръхнах, като си го представих ... и то с главата надолу е тръгнал  Shocked ...ужас ... Майчиния инстинкт го е спасил.
 За почивката сигурно в Китен ще бъдем това лято. Засега така се очертава. Но ние като ходим в Китен, винаги обикаляме и Несебър, така че може и да се видим и да се запознаем и ние и малките младоженци.  Laughing
Дааа , в къща сме.Аз от как съм на морето,само по апартаменти живея и толкова ми беше трудно в на4алото, като бях свикнала преди това в къща...много ми беше гадно, амагоре-долу посвикнах ве4е.
Пожелавам ти , да си купите къща и да си живеете в нея /да ударите Джакпота  Mr. Green примерно...,4е то ина4е е мнооого трудна работа/
А лятото ще ви 4акам тогава на Несебър да се запознаем задължително...

# 444
Биа и мен така ме стяга шапката от време на време, но при мен е от това, че 24 часа в денонощието съм с Анди, няма на кой за един час да я оставя. Някой път искам ей така да изляза и 1 час да съм самичка с мислите си и да не трябва да мисля за пюрета, памперси, спане, неспане, кърмене и пр. То предполагам, че и другите майчета са така, но все някой тати помага от време на време, а пък нашия както съм ви казвала излиза по тъмно и се прибира по тъмно.
Gemma и аз за бялото на окото не съм го чувала. Но едва ли ще ни приемат в ясла - като гледам примерно в нашето одз сме близо 80 дечица с 8т. Grinning

# 445
Биа и мен така ме стяга шапката от време на време, но при мен е от това, че 24 часа в денонощието съм с Анди, няма на кой за един час да я оставя. Някой път искам ей така да изляза и 1 час да съм самичка с мислите си и да не трябва да мисля за пюрета, памперси, спане, неспане, кърмене и пр. То предполагам, че и другите майчета са така, но все някой тати помага от време на време, а пък нашия както съм ви казвала излиза по тъмно и се прибира по тъмно.
Gemma и аз за бялото на окото не съм го чувала. Но едва ли ще ни приемат в ясла - като гледам примерно в нашето одз сме близо 80 дечица с 8т. Grinning

Разбирам те чудесно,защото аз съм по същият начин само,че умножено по две,през деня и аз няма на кого да ги оставя,днес беше просто инцидентно,понеже мъжа ми не отиде на работа,защото му беше лошо,иначе от сутрин до вечер съм сама с тях и всичко си върша сама,плюс това разбира се вкъщи да е чисто,подредено,измито,сготвено,изпрано и т.н.Абе...най-неблагодарната работа е домакинската каквото и да си говорим,лесно им е на другите-викат си Ти по цял ден си си у вас.Е-да у нас съм си,ама в пъти по-лесно щеше да ми бъде,ако ходех на работа,а някой друг дойде на мое място,защото на всички им се вижда лесно,но никак не е.Мъжа ми излиза в 07:00 часа и си идва вечер в 20:00 когато аз вече съм ги изкъпала,нахранила и приготвила за спане.Е,няма как,ще търпим. Simple Smile
А за ОДЗ не се настройвай отрицателно.Всички дечица,който имат еднакъв брой точки (в случая осем) попадат в т.нар. гранична група,демек на всички с равен брой точки им се тегли входящ номер,тези,които са с най-малки такива влизат-другите.....може би догодина,както се случи при Мери.
Въпрос на късмет най-общо казано,на принципа на лотарията.Тъй,че не се отказвай,може Андреа да е късметлииче. Simple Smile Пък и сега за първа ясла има доста свободни места,после е по-трудно.

# 446
Всяко бебе си е инвидиуално. Анди например изобщо не може да седи, нищо не говори освен едно ба-бу 2-3 пъти, но за сметка на това се търкаля където си иска  /не пълзене/. Даже вече 2 нощи като иска да суче се катери по мен и ме хапе през пижамата, направо умирам от смях. За гърне аз мисля, че е много рано - мое мнение Peace.  А махането с ръка на няколко пъти такъв номер ми изигра - хванала една пластмасова играчка сутринта /мъжа ми й дал за да подремна още малко понеже в 7 и 30 е кукуряк/ и като маха нашта така ми заби играчката в главата, че звездички ми излязоха. Ужасно силна е.
Йоаннче честито за Малдивите! Сигурна съм, че ще си изкарате добре!

Е точно същото нещо с играчкат ами се случи и на мен  #Crazy
Александра, Дани не обича много да яде плодово пюре. Аз всъщност съм му дала засега само ябълка, но никак не му хареса, едни физиономийки прави, умирам да се смея  hahaha
Силви.Д, ами аз Дани не съм го насилвала, ядеше по малко в началото, не съм го мъчила, като не му харесваше нещо, спирах да му го давам и пробвах след няколко дена. Опитай така, ако искаш

# 447
Свате и зетя ти не ще плодови пюрета! Само в кашата ги приема и то не всички. Викам си - той като хапне бабан ще се отприщи - ми нееееее. Иначе абсолютно нищо не ми отказва милия. И тях яде ама чак го втриса. Тръска главата и преглъща с 300 зора. Аз затова не му и давам само в кашата - пльос  Mr. Green

Ох това, че мъжете ги няма...кво да се прави. Най-трудната професия е да си майка. Ама го разбираме само ние - майките (и татковците ако имат възможност да останат насаме за 30 минути с бебо).
Знаете всички, че и аз съм така. Ама няма да се оплаквам. Здраве да е  Peace  Praynig Но всеки има моменти в които му идва да се хвърли от някъде. Аз бях така (може би родилна депресеия) в началото. Ама много гадно ми беше ви казвам. И то с детето ок, ама мразех света около себе си. И все ми се струваше, че никой не ме разбира и всеки си живее живота по старо му освен мен (не че не е така де)
Особенно първия месец свекъра и вещицата бяха тук за цял месец. Освен, че ми идеше да спя и да не се събуждам, друго не направиха. Ох, отплеснах се  Rolling Eyes
Тогава ми подейства една хубава прическа - Биа можеш да пробваш. При мен лошото беше, че за първи път оставих Теди сам, а те (вещицата и свекъра) ми загубиха кчето тогава...Щях удар да получа, мъжото беше бесен, претърси целия град 4 пъти. Накрая я бяха прибрали някакви деца. Та така ми мина единия час самота  Joy
Я да ви я покажа мойта Юбавица, да я видитеееееее

# 448
Ккалина  и shain, благодаря, поласкани сме от вниманието!!!

И Диманка голям рев му удря тиа дни...Първо снощи от 3.30 до 05.30ч !!! Ама накрая и се разсърдих!!  Какво ли не правя за да и е добре и нищо не помага! По едно време се завих през глава и и обърнах гръб, а тя млъкна, учудена и после наново подхвана, ама дърпайки ми юргана! Добре че накрая се измори, наяде се и заспа за 3 часа..Следобед ги оставих с баща и да се гледат за 3 часа.Като се прибрах и татито беше луднал, много плакала. Като ме види ми се радва,но я съм се скрила от погледа и рееееев! Решено е, почвам да давам нещо за зъби, не издържам вече, особено с тия серенади нощем. Нашата педи препоръчва Седатив (хомеопатично) и Камомила(също). От утре почвам системно за няколко дена да видим ще има ли ефект.

Трейси т,спокойно с водичка може кашите. А за цеденето - аз като замених едното хранене с пюре продължих да се цедя известно време в момента на замененото ядене. Така напълних фризера и си изцеждах доста- 150-180. Сега имаме 2 заменени хранения. Като я накърмя последно в 11.30 сутринта чак до 20.30ч не кърмя. Тялото ми се адаптира перфектно- направо магия!

# 449
  • Кърджали
Хубавица ти е хубавицата.Аз кучета не обичам, че имам лоши спомени. На село пък имаме едно грамадно... Мъжа ми се смее, че ме е страх да мина и на метър ппокрай него....
Банан, ябълка, сливи, круши май тези плодове съм пробвала с Кати...Ич не е очарована. Бях се учудила, нали казват че децата предпочитат повече плодовете пюрета, защото са по - сладки. Тя и тиквата не я уважава, яде япросто защото не и предлагат избор.Ама тиквичките... ще ги омете за секунди....
Цялото домочадие спи, само моя милост виси. Дано Кати ме остави да се понаспя. Трябва да спи като пън, цял ден не е спала.

Общи условия

Активация на акаунт