Отговори
# 615
Добро утро момичета   bouquet то добър вечер ще стане докато изчета  Joy
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДАНИ И АЛЕКС И ЧЕСТТ ИМЕН ДЕН НА БУЗАНКА-СЛАДУРАНКА. МНОГО ДА СА ЗДРАВИ, ПОСЛУШНИ И ОБИЧЛИВИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА  Hug
Благодаря за пожеланията към мъж ми, всчики ви съм цитирала да ме слуша  Mr. Green  Joy
Силви. Д- страхотна си с тия колажи, благодаря ти. Да видим тоя път дали ще се оправя с каването, а изобщо с вилизането дали ще успея ...  hahaha
Мариелка - сега захапах, защо козметиките за атопичните кожи не са точно за бебенца, а по-скоро за дечица предназначени. Аз тука се чудех оня ден кое мазило да взема от аптеката, защото е едно и също нещо в да речем поне 4-5 варианта и всичките все за атопична кожа и съм ги ползвала, но немога да кажа с то1ност кое най-много ми допада, та нали самата суха кожа е на приливи и отливи и накрая тая в аптеката ми каза, че е по-добре да взема това за деица, тъй като според нея е по-силно и на бебе би действало още повече, а това че все пак е за деца може да ми е успокоение и няма да му навредя. Така и направих де  Peace Защото едно е суха бебешка кожа, а друго атопична суха бебешка кожа, все пак. Така и направих де  Peace
Поли - съчувствам ти за количката. Аз все чакам да се постопли и да я изпера моята цялата, ама ти без да искаш си я свършила вече тая  Mr. Green
Магаре, Гануша - много са ви сладурски мацките с тия лентички. Аз колко исках момиченце да си го глася, ама сега ще си играя с автмати и камиончета  Joy
Деси - пукат си ставичките, не се притеснявай. С времето ще става по-добре  Heart Eyes а за агенцията не се притеснявай и реклама да е какво пък, нали и ние все на някой трябва да се обадим за почивки. И аз като се започивам ще  се свържа, но кога ли ще е с толкова много запланувани други ангажименти тук...  ooooh!
За обувчиите - аз защо си мисля, че за прохождане трябва да са с по-твърда подметка и да са по-твърди, за да не се гъне крачето и да стъпва я навътре, я навън  newsm78 Нашата леля едната живее в Италия и тя ни прати вече 3 чифта за прохождане специални с флекс зони и нам кви щуротии. Ако искате ще ви ги снимам да ги видите, но тя е разпитвала в магазина и тия са и предложили, а и от сестра ми знам да гледам това - твърда подметка и твърдо на петичката и отстрани да не се изкривява крачето. Тия буйчици може би са по-скоро засега, а не за първи стабилни крачки, знам ли  newsm78
Алегория - ще те схрускат  hahaha И да ти кажа и за мен Кати и Теди си приличат Heart Eyes
Биа - много хубаво, че имаш с кой да си говориш. Я виж Мери какви смешки ти хвърля по цял ден, а аз като говоря на Макс, кой знае какво си мислят хората по улиците  hahaha  Joy Ама дреме ми ...  Mr. Green
Яна_вд - ти пък как го каза с това разрешение, я да не се излагаш и да слагаш на детенце снимката, аааа Simple Smile)))))
Сигурно изтървах сума ти и народ, но е така като не отварям текстов файл и да нареждам за всеки по нещо. Много се извинявам  Blush Ако стигне ще кажа, че Макс се буди вече цяла седмица към 6 и мрънкааа, пеее, дере се, като отида той насран, докато сменя пампата той чисто буден и айде при нас в леглото и пак мрън, мрън до 8 докато трябва да му дам да яде и после заспива, ама аз нали съм кукуряк вече  Tired

# 616
  • Варна
Това е за имения ден - според православния календар днес празнуват Дария, Дарин, Дарина и Найден.Всъщност днес е ден на св. мъченици Хрисант и Дария, които били жестоко измъчвани и пребити с камъни заради Христовата вяра. Но тъй като по нашите земи името Хрисант не е разпространено, остава само Дария и нейните производни: Дарин, Дарина.Странно защо са решили, че и Найден има имен ден днес. Най-вероятно се свързва с факта, че навремето най-често Найден са били наричани подхвърлените пред вратата или случайно намерените деца.

Лиде, аз пък знам обратното, че в началото обувките трябва да са с мека подметка, да може да се формира гънката на стъпалото  newsm78, не че много разбирам де Laughing, като отида на място да купувам ще ме посъветват.

Поли, ето една таблица за ръст спрямо килограми на СЗО
цък Grinning , доколкото разбрах 50 е средата, за Дарито излиза че при ръст 72см средата е 8.6кг, а максимума е 10.7кг, така че сме си в нормата отвсякъде Laughing, е малко над средното, но важното е че сме в нормата Wink

# 617
Честити месечинки на порасналите днес   bouquet
Честит имен ден и на Дарито   bouquet
Янче спокойно ще мине обрива  Hug
Алекс си има едни обувчици ама май ще си взимаме нови,че тези нещо са му малки.И аз се чудя кви newsm78
Нещо щях да пиша ама какво... newsm78 Забравих.
Хайде до после.Дано времето и днес да е хубаво  bouquet

# 618
Ганушка - да бе миличка, нали и аз тва казах - засега мекички, но за първите стъпки сериозно ходене трябва да са стабилни и твърди. Ама понеже нашата леля все купува за напред...та ни се наложи да поразровим и за прохождане инфо. Дори размерите са ... непитай. Опитвахме се да пробнозираме колко ще е голям крака на лято и според температурите какво ще му е най-подходящо  Whistling изобщо, все гледаме да бързаме, закъде и аз незнам  Crazy
ето намерих модели за прохождане - първи стъпки и за сега 'инфант' явно са букйки Simple Smile
http://www.aladinobaby.com/english/first-steps.html

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 11:09 от Lidiya_81

# 619
  • София
Много ви благодаря за поздравленията за 7-мия месец на моето бандитче!

Трейси, честито и на вас! Дани да расте все такъв невероятен бонбон, да е послушен, да папка и да спинка повечко нощем Simple Smile

Ганушка, честит имен ден на сладката малка Дари- да расте щастлива, здрава и усмихната куклата!

Тези сладки малки момиченца, като ги накиприте така и направо ви завиждам (ама с хубаво ви завиждам,де)- имате си живи кукли, на които да обличате кокетни малки роклички, да правите прически- пълен кеф! На момчетата няма какво толкова да им киприм, а на мен ми се иска. Ама може би следващия път...

Ние сме общо взето добре, на малкото му сложихме и последните дози Пентаксим и Синфлорикс, които много забавихме. Той ги прие добре, без много мрънкане, без температури. Вече се е нашишкал доста- станал е 8,500 и 71 см., точно колкото едно 8-месечно бебе. Ама мисля, че като проходи всичко ще си дойде на мястото.
Побърква ни,защото много иска да е прав, а не може сам да се изправя и без ръце сме останали. Той не може и да сяда още сам, но пък, ако го сложа си седи чудесно и стабилно. Сложихме му кошара за игра, там доста време си играе и имам малко спокойствие.
С храните сме много назад, педиатърът ни каза, че още било рано да даваме месо Thinking, та си е тревопасно още.
Общо взето това е при нас...

Анче Галче, добре дошла и от мен!

Поли
, ако имаш сушилня лесно ще я изсушиш. Всъщност зависи дали ти се свалят платнените части от количката, де. Аз моята я пера в пералнята и после бързо изсъхва в сушилнята. Успех!

Яна, детската серия- Педиатрил- не щипе на очите. Ако ползваш от нея, значи Анди е плакала от нещо друго. Аз съм пробвала на моите очи, които са ужасно чувствителни и нямам проблеми. Иначе главата я мия с пяна Авен Педиатрил- много е нежна.

Желая ви приятен и усмихнат ден!

# 620
Трейси, честита месечинка на Дани Hug.Да расте здрав и послушен Hug.
Гануша, честита ти именичка Hug.
Наистина са големи сладурки девойките с тези ленти , ще се разтърся и аз за такива.
Янче, големи премеждия си имла вчера Sad.Ти нали спря царевицата, да не се е обринала Анди от козметиката.За олиото- то като храна много рядко може да предизвика някаква реакция, за това ти писах, че може да опиташ с царевично, но все пак много внимателно.Повечето готови пюрета са с царевично олио или рапично, та Анди ако дава все така реакция, ще минавате май на домашна кухня.
За буйки- единият ортопед каза твърда подметка, тук чета , че купувате с мека.... newsm78.А 18 лв ми се вижда супер цена за буйки.Аз накупих по 19-20 лв от Фокс, но бяха намелени от 30-38 #Crazy.За сега ги ползвам само за красота.
Анче, аз каквито и буйки да сложа, на втората минута са свалени и са в устата Laughing.Та постоянно един чифт се суши под климатика hahaha.
Поли, супер си е Сончето.На нас педи ни казва , че сме много слаби, а неонатоложката, че е много едра и да внимавам да не я прехранвам. Wink.А кажи сега кой да слушам Laughing.

За зеленчуци от пазара- не смея нищо да купувам за малката- само замразени.

Ау, загорих пюрето ooooh! ooooh!.Изчезвам да слагам ново, че детето ще остане гладно ooooh!

# 621
Иеее знаех си, че К и К съм виждала в мол София, сега видях на сайта, че спомените ми са варни.

Терпсихора: не, не взех Педиатрил, а тази, която е И за бебета, но и за деца и въздрастни - за атопична кожа - по препоръка на лекарката и на Мариелка.

Ганушке: я колко интересно това за името Найден - не знаех!  Laughing

Шайнче (май и Алегория вчера пита) - да разбира се, че спрях царевицата - онзи ден, но я давах 2 дни за да съм абсолютно сигурна, че от нея се обрина. А вчера за пръв път ползвах новата козметика, но СЛЕД като се беше обринала ужасно, та със сигурност е от царевицата. Явно от преднияв ден се е насложила в организма. Sad А за царевичните олио и масло- ох мани, в голяяяма чуденка съм сега дали да й дам купешкото заешко, в което има такова масло Sad Ама май друг избор нямам, много избор със заешко за тази възраст няма. (май съм взела на Хип което е)

# 622
  • София
Честити месечинки на Дани и Александър !
Честит имен ден на Дария!

Да са живи и здрави, весели, усмихнати и послушни дечица Simple Smile

Янче, магазин на К и К има и в мола на Стамболийски.

# 623
  • Варна
Терпсихора, тук е таблицата на СЗО за момченца, доколкото виждам при 71см средното е 8.6кг, така че много си е добре Александър спрямо ръста си Hug на нашите педиатри таблиците, както и всичко останало им е от преди 20 години, затова така се получава...

# 624
  • Бургас
Деси: мисля, че си абсолютно права за колелата. Сега си го представих, ми то ако всичко се върти тя ще се пречука в първата стена  ooooh!

Янче , искам да ти кажа , че на моята динозавърска проходилка и се въртят всички колела и нямаме абсолютно никакво произшествие....напротив, от първият път в който я сложих вътре започна да се предвижва......е, ествествено първо на заден ход  Mr. Green

Лидия , имаш време за втори опит относно пола на бебче Simple Smile пожелавам ти едно момиченце за второ, когато му дойде времето естествено Wink  ама и ти я виж как го киприш твоят хубавец, ризки-мризки , туй-онуй, голям сладур е Максито  Hug

Момичета, естествено за прохождане няма да са тези чорапи/ботушки с "пъпчици" на подметката , тези ги слагам просто в проходилката..... за прохождане естествено ще са с по-твърда подметка и подсилена петичка - всъщност както са буйките  Peace

Тези таблици за килограмите и ръста нещо немога да ги схвана  newsm78

# 625
Здравейте момичета! Hug
Ганушо,честит имен ден на малката кокона,да е жива и здрава и много,много красива и чаровна като сега. Hug С лентата е страхотна направо,трепач. Grinning
Магаре и Деската е чудесна,изглежда действително по-големичка,малки госпожици. Heart Eyes
Честита месечинка и на адаша Дани,да е все така усмихнат и добричък! Hug

Ох и ние сме така,точно когато заспи малкия и най-много и се играе и говори,и понеже знае,че и се карам и и казвам да мълчи днес той заспа,тя го видя,че задряма и му вика-Ееее сега ли намери да заспиш? Joy[/i][/b]

Joy hahaha Joy hahaha  Joy Ще ме умори бееееее. Ама познай на кой се е метнала в устата  Hug Hug Hug

Laughing Хихи,ми нека по нещо и на майкЯ си да прилича де,аааа,не стига,че съм я носила 9 месеца,раждала съм я пък и на баща си да прилича на края. ooooh! Hug

Янче,миличката  spoko тежък ден е бил вчера,но ти си яка кака,знам,че продължаваш напред,нямаш и  избор де. Hug Много кофти за тази уж толкова скъпа и хубава козметика.Е,тя си е хубава де,просто не си знаела,нищо вече ще си имаш винаги едно наум.Пък и с тези обривиии,тая царевица направо я разби милата Андреа,надявам се всичко да е наред вече. Heart Eyes   всичко ще е чук,ще видиш Mr. Green

Искам само да ви попитам /сигурно 1200 пъти вече сте го коментирали /  Кога въведохте жълтъка -преди или след месото ?
Аз първо веведох месото,жълтък все още не съм,нещо тези яйца от магазините не ми вдъхват доверие,пък няма от къде да си намеря домашни.То има де,селото на мъжа,но пък чак в Пловдивско кой ще ти ходи до там за 10 яйца. Confused

Биа - много хубаво, че имаш с кой да си говориш. Я виж Мери какви смешки ти хвърля по цял ден, а аз като говоря на Макс, кой знае какво си мислят хората по улиците  hahaha  Joy Ама дреме ми ...  Mr. Green
хаха,ти мислиш,че аз на Дани не му говоря по улицата ли? Crazy И аз съм малко крейзи,хич не ми дреме кой какво си мисли. Laughing Иначе-да забавно ми е да си говоркаме с Мери,но като започне с въпросите "И щооо,и щооо" и като замълча и се уморя да обяснявам пак "Кажи де,моля ти се,щооо,айде де мамо,бърни ми мание (внимание) Laughing .Абе не мога да се оплача,забавно ми е с нея вкъщи,пък и тя много го обича шош,днес от сутринта от както сме станали голям смях,станахме ние и тя вика "Айде да танцуваш с Дани",демек да пусна музика и да се правя,че той ми е китарата на една рок енд рол песен  Crazy (това е един мой луд номер с бебето,дето на нея и е много забавен).И викам-Айде добре,пускам песента и почвам да се правя на цирков артист,при което от друскането (понеже нали ми е китара) Дани повърна мъничко на земята и Мери вика-"Може ли да стъпна?",викам Къде бе? и тя-"Ми тука на повръщаното,спокойно вика мен не ме е гнус" Joy Joy абе спуквам се от смях просто,не знам що така ме развесели това дете тази сутрин.Ух пак се заплеснах,извинете ме. Blush

Аа Янче,забравих да ти кажа магазин на К и К има и в мола на Стамболииски на първия етаж,както и в Sky City също на първия.

Оххх улях се... ooooh!

# 626
  • София
Ганушка, благодаря! Hug  Явно си е ок момчето Simple Smile Наистина таблиците на нашите лекари са от преди 100 години! А по-странното е, че една позната лекарка каза, че на 6 месеца детето трябва да си удвои теглото, а 8 кг били за 1-годишно дете нормата... Всъщност важното е да са здрави и жизнени, а нормите са нещо много субективно!   Grinning

Яна,за тази серия нищо не знам ( и по-добре, де). Оправяйте се бързо! Simple Smile

# 627
Божеее,много сте активни днес,какво става,вместо да сме навън-ние пишеме  Laughing,последните 6 отговора не съм ги чела,е гати работата.Аз ще оправям дечурлиги да излизаме,лек и слънчев ден на всички.Целувки! Heart Eyes

# 628
Я не се мъчете с тия таблици. По нея трябва да сме на сегашните кг. 65,5 см, а ние 66 бяхме преди 2 месеца, преди месец бяхме 69, а сега идея нямам колко сме, защото не ни мерят  Joy
Децата са добре, не се втилявайте с тия килца, ще се оправят като проходят, а сега им се е паднало да папкат наволя   chef
Магаре - стараем се  Mr. Green Аз за себе си време нямам да наглася, но той е винаги 6, а сега леля му какви глезотийки и гъзарийки е напращала...думи нямам  Crazy

# 629
Не си спомням дали благодарих на мамите, които ме посъветваха да дам заешко Hug.На мен ми мирише ужасно, но Белослава си облизва пръстите bowuu

Общи условия

Активация на акаунт