то добър вечер ще стане докато изчета 
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДАНИ И АЛЕКС И ЧЕСТТ ИМЕН ДЕН НА БУЗАНКА-СЛАДУРАНКА. МНОГО ДА СА ЗДРАВИ, ПОСЛУШНИ И ОБИЧЛИВИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА

Благодаря за пожеланията към мъж ми, всчики ви съм цитирала да ме слуша

Силви. Д- страхотна си с тия колажи, благодаря ти. Да видим тоя път дали ще се оправя с каването, а изобщо с вилизането дали ще успея ...

Мариелка - сега захапах, защо козметиките за атопичните кожи не са точно за бебенца, а по-скоро за дечица предназначени. Аз тука се чудех оня ден кое мазило да взема от аптеката, защото е едно и също нещо в да речем поне 4-5 варианта и всичките все за атопична кожа и съм ги ползвала, но немога да кажа с то1ност кое най-много ми допада, та нали самата суха кожа е на приливи и отливи и накрая тая в аптеката ми каза, че е по-добре да взема това за деица, тъй като според нея е по-силно и на бебе би действало още повече, а това че все пак е за деца може да ми е успокоение и няма да му навредя. Така и направих де
Защото едно е суха бебешка кожа, а друго атопична суха бебешка кожа, все пак. Така и направих де 
Поли - съчувствам ти за количката. Аз все чакам да се постопли и да я изпера моята цялата, ама ти без да искаш си я свършила вече тая
Магаре, Гануша - много са ви сладурски мацките с тия лентички. Аз колко исках момиченце да си го глася, ама сега ще си играя с автмати и камиончета

Деси - пукат си ставичките, не се притеснявай. С времето ще става по-добре
а за агенцията не се притеснявай и реклама да е какво пък, нали и ние все на някой трябва да се обадим за почивки. И аз като се започивам ще се свържа, но кога ли ще е с толкова много запланувани други ангажименти тук... 
За обувчиите - аз защо си мисля, че за прохождане трябва да са с по-твърда подметка и да са по-твърди, за да не се гъне крачето и да стъпва я навътре, я навън
Нашата леля едната живее в Италия и тя ни прати вече 3 чифта за прохождане специални с флекс зони и нам кви щуротии. Ако искате ще ви ги снимам да ги видите, но тя е разпитвала в магазина и тия са и предложили, а и от сестра ми знам да гледам това - твърда подметка и твърдо на петичката и отстрани да не се изкривява крачето. Тия буйчици може би са по-скоро засега, а не за първи стабилни крачки, знам ли 
Алегория - ще те схрускат
И да ти кажа и за мен Кати и Теди си приличат 
Биа - много хубаво, че имаш с кой да си говориш. Я виж Мери какви смешки ти хвърля по цял ден, а аз като говоря на Макс, кой знае какво си мислят хората по улиците
Ама дреме ми ... Яна_вд - ти пък как го каза с това разрешение, я да не се излагаш и да слагаш на детенце снимката, аааа
))))) Сигурно изтървах сума ти и народ, но е така като не отварям текстов файл и да нареждам за всеки по нещо. Много се извинявам
Ако стигне ще кажа, че Макс се буди вече цяла седмица към 6 и мрънкааа, пеее, дере се, като отида той насран, докато сменя пампата той чисто буден и айде при нас в леглото и пак мрън, мрън до 8 докато трябва да му дам да яде и после заспива, ама аз нали съм кукуряк вече

изобщо, все гледаме да бързаме, закъде и аз незнам 
, та си е тревопасно още.
.Ти нали спря царевицата, да не се е обринала Анди от козметиката.За олиото- то като храна много рядко може да предизвика някаква реакция, за това ти писах, че може да опиташ с царевично, но все пак много внимателно.Повечето готови пюрета са с царевично олио или рапично, та Анди ако дава все така реакция, ще минавате май на домашна кухня.
.За сега ги ползвам само за красота.
тежък ден е бил вчера,но ти си яка кака,знам,че продължаваш напред,нямаш и избор де.