Толкова ли е важно да си чел книги?

• 9 988
  • 130
  •   1
Отговори
Толкова ли е важно да си чел книги? Питам не за друго, а защото напоследък вечеряме поне веднъж в седмицата с един приятел на мъжа ми и неговата жена, която е, като ходеща етажерка! Непрекъснато цитира някакви автори, коментира някакви ретро творби, които ние нормалните хора даже не сме ги и чували, изобщо много е дразнещо. От друга страна, никога не е гримирана, облича се все в едни есенни цветове, ноктите и за одрязани до живеца, а формата на косата и е толкова неопределена, че направо няма до къде. Абе, прилича на някаква тетка, дето работи в общината на село. Излишно е да споменавам, че аз съм пълната и противоположност Слава Богу! Хубаво обаче, мойчкия, като я зяпне имам чувството, че се хипнотизира....Двамата си коментират като някакви книжни плъхове, нейния също се включва от време на време, а аз само си ровя в чинията и няма как да се включа...Умирам от тъпотия! Sad.
Сега се обадих на съпругът си да го питам дали не иска довечера да отидем да гледаме някоя романтична комедия в мола, а той моля ви се ми обяви,че довечера ще вечеряме със семейство Х /при положение, че в неделя вечеряхме с тях/ #2gunfire Аз, естественно се възпротивих, а на него вместо да му стане гузно, започна да ме напада, как вместо да се уча от хората и да попивам, вместо да взема пример от Г-жа Х и да стана по-начетена, аз съм знаела само да ходя по салони и да харча! Представяте ли си? Най-много ме подразни факта, че той говори за тази жена, едва ли не, като за богиня без абсолютно никакво основание! Аз съм много интелигентен човек и никога няма без причина да обиждам някоя качествена персона, но просто нямате идея за каква шмихоза става въпрос #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Но това не е всичко. Пишат си някакви смс-и под формата на поезия (луда работа), примерно vij kak vurha celuva sinevata vulna vulnata goni i pregrushtaq a ti ste priemesh li pokana da vecheryash v moiata kushta. Все едно не е по-лесно да си вдигнат телефоните и да кажат "Заповядайте вкъщи на вечеря, ама видите ли голяма геройство е да се измислят разни коплети Whistling
Аз не съм ревнива. Не ме интересува, ако щат и с  народни песни да комуникират, просто се дразня, че се е прехласнал по един невзрач, без да си дава сметка какви усилия полага собствената му съпруга, за да изглежда добре.
Моля, дайте съвет как да отблъсна въпросното "приятелско" семейство!

# 1
  • Варна
 Party Култово!

# 2
Тъй като въпросът не е "как да отблъсна ....",отговарям на заглавието :
За мен е изключително важно  да се чете!Няма по-голямо удоволствие от хубавата книга!Не всичко е нет!

# 3
Забавна си, но не и реалистична!

# 4
хахахах,ти си оная със силикона,нали....
АМА МОЛЯ ТИ СЕ,стегни се малко жено. Изобщо не правиш впечатление на интелигентна жена. Поне най-накрая разбра,че мъжете не се захласват само по изкуствени цици и устни,ами и по интелект. Като си пропуснала четенето на книжки,скуби си са косите от яд....
Толкова е жалка цялата картинка Joy

# 5

Не, тази авторка наскоро обяви маите за секта и беше тръгнала по света с раница и без интимен гел. Тъй като, темата е поредната пързалка и в най скоро време ще отшуми в небитието, само се записвам да следя кой ще се хване на въдицата Peace

# 6
 rotfImbo; Миме, уникум си  еййййй.
Любовникът  не е ли по простоват ?

# 7
Иди си сложи още 200 кубика силикон и от въодушевление няма да забелязваш как мъжа ти зяпа като хипнотизиран книжния плъх. Или си измисли някакъв ангажимент и прекарай няколко часа не на вечеря със семейство Х, ами с любовника в обсъждане на твоята съвършена красота и огърлицата Шопар, която  ще ти купи в допълнение на гривната.
Много е важно да се чете, да. Но само за тези, които могат да го оценят. Не се пъни - на сила хубост не става.  Peace

# 8
Хубаво питаш, ама как ще разбереш bash

# 9

Не, тази авторка наскоро обяви маите за секта и беше тръгнала по света с раница и без интимен гел. Тъй като, темата е поредната пързалка и в най скоро време ще отшуми в небитието, само се записвам да следя кой ще се хване на въдицата Peace
Аха,явно съм се объркала,но ника Мария 85 ми създаде асоцияция с една,дето обясняваше,че за нея най-важното нещо е външния й вид,и има по 180 кубика силикон във всяко...око. Та за това...Все едно,аз не виждам тази да се различава от другата!

# 10
Ох, да беше чела, нямаше да има кОплети Joy
Дай някой друг смс , че може да ми влезе в употреба.Уж съм чела, ама такива немога да ги доизмислям!!!

# 11
Да, важно е. Развива мисълта, обогатява речника, дарява те със знания, прави те интересен събеседник, нещо, което при теб е дефицит. 

Цитат
Аз съм много интелигентен човек и никога няма без причина да обиждам някоя качествена персона, но просто нямате идея за каква шмихоза става въпрос 
Отговори ми моля те, как достигна до "интелигентството'"без да си чела. Замислих се дали пък от четенето на списания по модните салони не се става интелигентен  newsm78

# 12
  • ВАРНА
В силикона е истината!

ще отговоря и на въпроса ти - да, жизнено важно е да си чел книги!

# 13

Аха,явно съм се объркала,но ника Мария 85 ми създаде асоцияция с една,дето обясняваше,че за нея най-важното нещо е външния й вид,и има по 180 кубика силикон във всяко...око. Та за това...Все едно,аз не виждам тази да се различава от другата!

Нищо чудно под русата коса да се крият още много превъплъщения Laughing

# 14

Е точно тази ето цитата       -  "Никога не съм имала конкуренция PeaceСъумях доста от рано да се сдобия с 2 по 300, хелуронова киселина в устните и екстеншън в косите. Всъщност, за да съм по темата, ще кажа, че това е моят трик за недопускане да има каква и да е конкуренция, не може да се стигне до етап "отстраняване" Peace""

Общи условия

Активация на акаунт