.Сега се обадих на съпругът си да го питам дали не иска довечера да отидем да гледаме някоя романтична комедия в мола, а той моля ви се ми обяви,че довечера ще вечеряме със семейство Х /при положение, че в неделя вечеряхме с тях/
Аз, естественно се възпротивих, а на него вместо да му стане гузно, започна да ме напада, как вместо да се уча от хората и да попивам, вместо да взема пример от Г-жа Х и да стана по-начетена, аз съм знаела само да ходя по салони и да харча! Представяте ли си? Най-много ме подразни факта, че той говори за тази жена, едва ли не, като за богиня без абсолютно никакво основание! Аз съм много интелигентен човек и никога няма без причина да обиждам някоя качествена персона, но просто нямате идея за каква шмихоза става въпрос

Но това не е всичко. Пишат си някакви смс-и под формата на поезия (луда работа), примерно vij kak vurha celuva sinevata vulna vulnata goni i pregrushtaq a ti ste priemesh li pokana da vecheryash v moiata kushta. Все едно не е по-лесно да си вдигнат телефоните и да кажат "Заповядайте вкъщи на вечеря, ама видите ли голяма геройство е да се измислят разни коплети

Аз не съм ревнива. Не ме интересува, ако щат и с народни песни да комуникират, просто се дразня, че се е прехласнал по един невзрач, без да си дава сметка какви усилия полага собствената му съпруга, за да изглежда добре.
Моля, дайте съвет как да отблъсна въпросното "приятелско" семейство!
Култово!
; Миме, уникум си еййййй.