Толкова ли е важно да си чел книги?

• 10 009
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Dobre che e D&S da me razsmee v taq skuka!

I az preporychvam da ne se chete - ot mnogo chetene moje da se hvane pravopis - mnogo losha bolest! Mr. Green

sorry za lat

# 46
  • Vienna
И оЩе един бисер в морето на култовите теми!

# 47
  • София
Всеки в нещо е виртуоз - един в четенето, друг в силикона - важно е да не парадираш  - важната птица се отличава по това, че от нея не хвърчи перушина.

# 48
Всеки в нещо е виртуоз - един в четенето, друг в силикона - важно е да не парадираш  - важната птица се отличава по това, че от нея не хвърчи перушина.
  202uu
Не мисля, че тука някой иска да каже, че красотата е лошо нещо...даже напратив тя отваря някой път много врати особенно при нас жените. Ама това, което ти си написала Миме е меко казано глупаво, защото една жена не е само външен вид Peace Mr. Green

# 49
  • Бургас
е такава тема не бях чела... Joy
към авторката на темата- само едно не разбрах ,ти какво питаш: за книгите или как да не ходиш в неприятни за теб компании... ooooh!
и ДА, много е важно да си чел книги. също толкова важно е да не спираш да го правиш, книгите не се  четат само в училище...  Crazy
 и още нещо -това да изглеждаш добре и да се грижиш за добрия си външен вид не изключва четенето... ooooh!

# 50
Аууу, за да попиташ нещо в този форум трябват крила може би....Защо сте толкова негативни? Някакво по-специално отношение към новите ли имате?
Като Пепеляшла беше по-интересна, наистина, вервай ми.
Апропо-колко карата е последният ти Choppard collier? Flutter

# 51
  • Брюксел / София
Задължително е да се чете, за мен поне е изключително важно.
Четенето и добрият външен вид не са несъвместими. Никога не е късно човек да започне да чете, макар че си личи, когато имаш много да наваксваш.

# 52
Някакво по-специално отношение към новите ли имате?

Ето ти един приятелски съвет от мен: изчерпателен отговор на този въпрос ще получиш, ако пуснеш отделна тема, но в раздел Клюкарник. Можеш да я озаглавиш: "Колко постинга трябва да има човек, за да не го ръфат старите кучета?", или "Кои потребителки помрачиха с язвителността си първите ви мнения в бг-мамма?", или "Защо е такова грубо отношението към новаците?".
Бъди сигурна, че ще има отзвук, особено ако използваш и повече емотикони като  #Cussing out и  #2gunfire - по един ред от двата вида ще свърши работа  Hug

# 53
Айдееее, търкулна се гърнето....
 Popcorn

# 54
Искам да попитам за думата  ШМИХОЗА .... newsm78  Това е общо наименование на ШМАТКА С ПСИХОЗА  ли е ?

Култова тема .... ММММ .... newsm12 newsm12 толкова книги имам ....... Да взема да ги изгоря , та да  си освободя  рафтове и етажерки за повече средства за разкрасяване ... smile3521 smile3521

# 55
Искам да попитам за думата  ШМИХОЗА .... newsm78  Това е общо наименование на ШМАТКА С ПСИХОЗА  ли е ?

По-скоро шизофрения, досега се разкриха 5-6 самоличности, очакваме още...

# 56
hahaha hahaha hahaha smile3532 rotfImbo

# 57
Предлагам да почнеш ти да уговаряш семейните ви вечери със съпруга нейн.... Па тука четящи и начетени бол, все ще ти измъдрят някой стих за начало!  Hug

# 58
  • Belgium
 Popcorn

Особено ми хареса "ходеща етажерка"  Joy

# 59
Мани ги тия зубърки, муцка   love001 Аз книга не съм чела от осми клас, пък и тогава четях само пряката реч. Глей ма с`я к`ва съм убава и ентелегентна!

Общи условия

Активация на акаунт