Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 18 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Язе да си пиша ли локумЯните кифли?
Норче, бобеца снощи стана разкош. Моят нали тръгна пак на фитнес и намали яденето, ама снощи не удържа и си сипа допълнително  Mr. Green. Каза, че съм била много лоша и нарочно съм го изкушавала  Joy Joy Joy.
Джулка, булка, давай да се видим пак! Другата седмица го дават по пролетно, та викам да се видим на по водка? Мойе и новоизлюпената леля да подберем, че и Тедката и Хаяси.
Бай дЪ уей, Венче, на тези снимки, дето Мацката ги е изнамерила сестра ти изглежда разкошно! Много хубава бременна е била! А какви краци е опнала на стената... Мога само да мечтая за такива  Rolling Eyes!

# 316
  • Sofia
Норче ето едно чудно място http://www.ezeroto.com/contacts.html

Другото, което ти препорчвам е Априлци  Hug

# 317
Ауууууууууу, вафли, това много хубаво изглежда. Тамън си мислех къде да се завлечем в скоро време с мойте мъже, а тов а е и близо до София. Благодаря за идейката!
Аз да ви кажа ударих един гълток кайсиева, че нещо ме дращи гърлото пък довечера съм на караоке. Няма се излагаме, я!
Да ви се жалвам. Пуснали са ми в пощата една брошура за нов магазин в един нов Мол в Сф. Малеееееее, дорева ми се. Разкошни обувки има на цени от 20 до 100 лв. Марката е Deichmann, а обувките са от колекцията на Синди Крауфорд. Искам пък!

# 318
Такива ли си хареса: http://www.deichmann.de/cindy_crawford/ Ама те без пари, бре... В кой Мол ги има?

Елда много обичам, но от суровата (има я в диетичните магазини). Правя я задушена със зеленчуци, става и за гарнитура. Задушам 1 гл. лук с олио (зехтин), слагам чушка, тиквички, морков, гъби, чесън, кимион, слагам 1 чаша измита елда и задушавам още малко, добавям 1 ч.ч. вода и захлупвам. Задушава се 20 мин. на слабо и стои още 20 мин. под капак. Търпи всякакви зеленчуци, маслини и др. Става и с бланшираната елда (кафявата).
Иначе е вкусна и варена с мед, масло и орехи - за децата. Всичко, което се прави с ориз - става и с елда  Simple Smile

Ние, живот и здраве, мислим да ходим до Дряново, та ако сте във Велико Търново може и да се видим.  Hug

# 319
  • София
Привет! нямаше ме цял ден, сега влизам  Hug! Прочетох само последните две страници, ма ша са поправя по-късно Blush.
Сестра ми е, да  Heart Eyes. Оказа се, че фотографката е наша съфорумка  Wink

Вижте тази темичка, момичета  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481625.0!

# 320
Прецака ни се фурната, шса гръмна!  Twisted Evil
Набързо да питам - тоя сладкиш с майонеза у микровелето дал щъ го бъде ил да го изсипа у паничката на кученцето?  newsm78 ooooh!

П.С. Вени, честно казано много мразя такива насилствени навирания в лицето на каквото и да било, уж с добри намерения!  Crossing Arms
Защото като видях 30 нови отговора в теми, в които съм писала, а всъщност си е откровен спам, пускан от една наша съфорумка (към която нямам нищо лично), ами .... ужасно се подразних, честна дума!
Направо предизвиква обратния ефект, поне при мен.  Sick
Иначе - дано се оправи детенцето, то не е виновно за нищо, но според мен не това е начина.
Мое мнение, не искам да го налагам на никой, просто споделям с вас.

# 321
Събрах няколко рецепти,но вече се изцъклих и засега спирам!
Ще имам нужда от помощ-в момента съм ги запаметила на Word document-как да направя така,че на 1-ва стр. да се вижда само ЛЮБИМИТЕ НИ РЕЦЕПТИ и като кликнем в/у надписа да се показват рецептите?

# 322
  • София
П.С. Вени, честно казано много мразя такива насилствени навирания в лицето на каквото и да било, уж с добри намерения!  Crossing Arms
Защото като видях 30 нови отговора в теми, в които съм писала, а всъщност си е откровен спам, пускан от една наша съфорумка (към която нямам нищо лично), ами .... ужасно се подразних, честна дума!
Направо предизвиква обратния ефект, поне при мен.  Sick
Иначе - дано се оправи детенцето, то не е виновно за нищо, но според мен не това е начина.
Мое мнение, не искам да го налагам на никой, просто споделям с вас.
Джулке, чакай сега, стой сега  Mr. Green! Моля те, обясни какво имаш предвид, че не можах да схвана, наистина  Hug!

Чочи, или някъде трябва да качиш уърдовия файл, или просто да пуснеш линкъ към темите с рецептите  Peace.

# 323
Чоч, сетих се за крокодилите и прасчовците на Жу Crazy. Също и Норчето имаше някакви пилци, че и кекс. Джулка има торта и даже си я бях копнала, но сега не я намирам. Аз мога да пусна доста неща, но после ще прегледам кое точно, дето сме го коментирали тук.

Венче, одеве забравих да кажа, но снимките са страШотни Heart Eyes. Чистосърдечно и завиждам на сестрьонката ти, че си ги е направила Flutter. А коя е съфорумката, ако не е тайна? Crazy

Джулке, видях те в една тема, че питаш нещо, и то има връзка с написаното тук, но честно казано и аз не схванах много newsm78. Ако искаш да ни обясниш Hug. И имена - на лични ако може Crazy.

# 324
  • София
Джули, разбрах, душицо  Hug!

Снимките са наистина чудесни! Това остава като един прекрасен спомен, защото тези моменти много трудно могат да се повторят  Heart Eyes.

# 325
Докато ви кажа и те замели.  Mr. Green

# 326
Докато ви кажа и те замели.  Mr. Green

Няма сА оттървеш току-тъй Mr. Green. Кой кво замел моля? Давай на лични ако искаш, но ме гризе яко Crazy.

# 327
  • София
Ей, сладурани, върнах се да доизчета това, което съм пропуснала и сега разбирам, че съм номинирана за добруджанките! Много благодаря, ама не съм ги измислила аз  Blush, за съжаление... Моето скромно участие е в популяризирането им  Mr. Green.

Днес видях една рекламна брошура на Дайхман със Синди Крофорд, имаше много готини обущета. Откриването е скоро, в бизнес център Сердика. Той е до нас, ама къде там - идея си нямам  Thinking! Някак си не го виждам като магазин, защото в тази сграда има доста офиси, не е търговски център.

# 328
Джулкееее, що сА скъта тъй сИга значи Rolling Eyes

Венче, ти да не мислиш, че разните работи дето ги правя, аз съм ги измисляла Crazy. Ние си ги популяризираме между нас си тук. щом е посочен източника, няма проблем.

# 329
Чоч, сетих се за крокодилите и прасчовците на Жу Crazy. Също и Норчето имаше някакви пилци, че и кекс. Джулка има торта и даже си я бях копнала, но сега не я намирам. Аз мога да пусна доста неща, но после ще прегледам кое точно, дето сме го коментирали тук.

Нека Жу и Джулка да си пуснат рецептите /може и на ЛС да ми ги пратят/.
И на теб ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш  Hug
Ще измисля как да оформя всичко и как да го кача на 1-ва страница,но може да ми се наложи да се позабавя малко  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт