Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 18 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Еййййййй, Чочи как ме подсети за чийзкейка, що не си купих днес продукти да го направя  ooooh! ooooh! ooooh!
А правих една бисквитена торта, която стана отровно сладка и май ще замине на кофата.

Вени, Ситняково е зала "Универсиада", Румънското посолство, в този район.

# 346
Джули, стана ли кекса с майонезата в микровелето? И съм се сетила да те питам за дечурлигата и по-специално как се справя първокласника? Нали го пусна по-рано на училище младежа?

Стана, къде ще ходи.  Laughing
Иначе заплаших, че заминава в кофата.
Получи се много вкусно, ама и много тежко за моя вкус!  ooooh!
А па утре ще трябва да се обаждаме за техник, баси техниката, вече за еднократна употреба едва ли не ги правят и печки, и кво ли не!  Crossing Arms

П.С. Полке кво чЕкаш, я вече забравих кога съм го написАла.
Влези си у пощата и чЕти.
hahaha Hug

# 347
[
Норче, що са изпреварваш бре Mr. Green?

Щот са си мой затуй  smile3533 smile3534
Ти фотоси пусна ли? Аз да  Mr. Green

Чоч, Пол е турила и линка тъй , че и него тури, моля Hug

Вени ти поздрави  Кипра Маца , тя разконспирира систър ти с мое участие  Mr. Green

# 348
  • София
Да, беее, прочетох одеве как сте се справили с "разкриването" на моята семейна история  по бенките Joy! Много сте готини  Hug!

Малеее, Хаяси, това е на Макчу пикчу у царевичака  ooooh!! Много е далече и там се губя като едното нищо Crossing Arms!

# 349
  Хахахаха, Вени, аз пък у вашия район се губя, а Ситняково е големия булевард от Цариградско надолу към Черковна и болница Вита, а нагоре частта, която пресича Борисовата градина се нарича Пейо Яворов. А зала Универсиада е на Шипченски проход Simple Smile. Румънското се пада на ъгъла на Ситняково и Шипченски проход.
  Ейййййй, направо си се чудя как съм запомнила имената на толкова улици и булеварди в София. В Силистра знам само 2 главни улици как се казват  Joy.

# 350
  • София
Ренка, значи шА са организираме групово: аз те разхождам из моя квартал, ти мен из твоя  hahaha!
Преди много години бях с детето на РД в Патиланци. За да се прибера, трябваше да се врътна на някакво кръгово и да се озова на Цариградско. Супер просто, както каза мъжът ми. Просто, амааааа аз се озовах на летището  Shocked! Едва успях да се прибера, честно ви казвам  ooooh!!

# 351
Вени, споко, Ша ДОДА с теб, аз Сф я познавам добре и не се губя. Само нем ме караш да си купувам от тия обувки   Hug

Рени, то незнам дали е ж.к. Ситняково или само бул, но ми се струва, че е поблизо до Шипчениски проход тоя МОЛ. Ще го видя на картата утре, че тук не иска да ми отвори мапса.

Ей, Вени ме изпревари.

Ренка, значи шА са организираме групово: аз те разхождам из моя квартал, ти мен из твоя  hahaha!
Преди много години бях с детето на РД в Патиланци. За да се прибера, трябваше да се врътна на някакво кръгово и да се озова на Цариградско. Супер просто, както каза мъжът ми. Просто, амааааа аз се озовах на летището  Shocked! Едва успях да се прибера, честно ви казвам  ooooh!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Това е уникално.

# 352
  • София
Вени, споко, Ша ДОДА с теб, аз Сф я познавам добре и не се губя. Само нем ме караш да си купувам от тия обувки   Hug
Ха ха ха  hahaha! Няма да те карам  Hug! Днес купувах баклави от онзи цех, за който ти бях казвала, та се бях присетила за теб. Другата седмица към вторник, сряда да вземем да се видим!

# 353
Ха ха ха  hahaha! Няма да те карам  Hug! Днес купувах баклави от онзи цех, за който ти бях казвала, та се бях присетила за теб. Другата седмица към вторник, сряда да вземем да се видим!

Ако ми вземеш баклавичка идам веднага.

Иначе нямаш грижи, само да е следобед, към 1-2ч. кажи само вторник или сряда.

Уф, сетих се, че вторник имам среща в 11ч. ама е на майната си може и да не смогна за точен час. Ама сряда съм free и ще гледам да не предприемам нищо. Ако ти е удобно.

# 354
  • София
Ааа, виж как ми схвана интимната мисъл с баклавичката Wink! Хайде да е вторник, иначе това време и на мен ми е идеално  Peace! Някой друг иска ли да дойде?

# 355
Някой друг иска ли да дойде?

Аз  smile3506

# 356
  • София
Ками, наЙш как шти се зарадвам  Heart Eyes! Значи донасяш си новия хубав цвят на косата, обличаш онази готина дънкова пола, пътьом минаваш през Бяла да вземеш Поли и хоп - кацаш в Овча купел  bowuu  Hug!

# 357
# 358
  Малеееее, Вени, вЕрно ли? Браво на теб Simple Smile! Аз съм така като мина моста на влюбените. София я познавам долу горе в частта до НДК / като идваш по Евлоги Георгиев/, мина ли моста и се озовавам в тъмната Индия. Там движението е по-объркано май от всяка друга част на София. Не знам дали съм ви казвала как една вечер се прибираме по тъмно от детски рожден ден и какво се объркахме и влязохме в локално някакво, успоредно на бул. България. Тамън излизахме от него и ни спря полиция. Много се притеснихме, ама му обяснихме на човека, че не сме от тука и сме за малко, а той като видя, че не е софийска регистрация колата ни обясни, че това платно е само за тролеи и да го запомним, щото следващия път няма да ни пусне никой без да ни глоби Simple Smile.
   Инак аз искам до го посетя тоз Мол, ама Валентин няма да се навие, кО кажете, че ще сте компания скоквам веднагически!
   Аааааа, и още нещо: сърдита съм, че не обърнахте ФниманЙе на предложението ми за сбирка другата седмица, а са угаваряте по двойки само  Crossing Arms! 
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 359
Предлагам  Теди да мине да ни обере с фърчолета hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт