Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 725
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Аааааа, то само с Фалба нема те дадем ние Naughty. Половинчо ще трябва да почерпи цял отбор Лъвички Crazy. Амчи тъй де. Я колко те мислим и стискаме палци Heart Eyes.

Дано, дано Peace.

# 526
Аааааа, то само с Фалба нема те дадем ние Naughty. Половинчо ще трябва да почерпи цял отбор Лъвички Crazy. Амчи тъй де.
Естествено! Няма да е само Фалба  Laughing Така е приказката де.....Иначе почерпката си е ясна....То само да стане работата....

# 527
  • Пловдив
Ей така тръгват клюките  tooth. НЕма бебе, но пък палцестискането Фана дикиш, благодаря ви много. Нова работа за съпружието, те за това исках подкрепа  Party.

Вени, за пореден път се убеждавам, че по разсеяност си ми виртуална сестра (по повод ЛС от теб за теб  Joy). Не съм сама, ура!

# 528
Здравейте
    Спокойна седмица на всички ни.

Сложете ме и мен в  кюпа на  много разсеяните/ доста лични съобщения съм си пращала/ Laughing

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 11:11 от svetlaibobo

# 529
  • София
Ха ха, Светле, Маце, много сме, силни сме  newsm18!

Пол, новините ми се сториха скучни и си мих котлоните на печката Crazy.

Мастерче, много ти се радвам, пу-пу  Hug!

# 530
Хахаха, ще ме уморите с тия лични съобщения от вас до вас. Все едно да си пратиш сам цветя  Mr. Green.
Ейййййй, Маце, браво! Нищо че няма бебе, то и новата работа е хубаво нещо. Ха дано се чувства оценен и добре заплатен!
Жу, как е кръвното? Минаха ли нервните пристъпи?
Мастерче, ха дано все така да е  Hug!

# 531
Голям ветрилник тук, пфуууууууууууу ooooh!. Не спря се #Cussing out.

Ко си прайкате? Гледам не сте писали много. Май ще ходя да се положа smile3507.

# 532
  • София
Аз чакам да стане два и да се разходим с дребния до лекарката. Така и така вече му няма нищо  Mr. Green, поне бележка да вземем и да я видим. Не се е налагало да я посещаваме от мноооооого време.

Онзи ден си купих един нов обезмаслител, който се оказа голямо попадение, чисти страхотно и лъснах кухнята! Рядко ме обзема такъв домакински ентусиазъм  Joy.

# 533
Онзи ден си купих един нов обезмаслител, който се оказа голямо попадение, чисти страхотно и лъснах кухнята! Рядко ме обзема такъв домакински ентусиазъм  Joy.

Венче, кажи кой, че ми предстои почистване на фурната.  ooooh!
Браво, че е добре Марти.

# 534
  • Пловдив

Сподели де, каква марка е ?  Thinking

# 535
  • София
Мацки, на българска фирма е, търговското му име е Обезмаслител ROX. Ето линк към сайта http://www.roxbg.com/products.php?lang=&catid=1. Взех си и гел за съдомиялната - 1 литър за 4 лева, при положение, че този на Калгонит е 600 мл. и струва 11 лв. Лошото е, че ги няма в големите вериги магазини. Аз ги намерих и купих от едно изложение съвсем случайно и се оказа, че зареждат някакво магазинче за препарати в моя квартал. Надявам се там да мога да ги намирам.

# 536
  • Пловдив
Извинявам се за тъпия въпрос, но дали всички съдомиялни могат да работят с гел, моята е доста стар модел...

# 537
Ммммм, да, ето ме и мен Crazy
Малкият снощи пак вдигна Т и сега съм болнични до края на седмицата, а той е на АБ Tired Хич не ми се искаше, но втора седмица се влачи милото, а като вдигна пак Т след няколкодневно прекъсване казах вече КРАЙ! Дано се оправи бързо на мама бръмбарчето Praynig Та сега ще ви досаждам всеки ден smile3534
Вени, дано с това се е разминал Марти Praynig
Уффф, писнА ми от болести вече ooooh! и мъжОто и той болен ама е по-зле и от децата ooooh! Не иска никви хапове дая пие беееее Twisted Evil #Cussing out
Мацо,  hahaha знаех си аз, че за друго стискаме Laughing Но важното е, че се е получило Peace Успех му желая на мъжлето!
Па тая Вени, Фърли тук "голямото попадение" и изчезнА по доктори Whistling Да беше написала  кой е този вълшебен препарат па тогаз да трЪга, а сЯ ша умрЕм от любопитство Mr. Green
А, тя писала Crazy tooth Сега остава да почнеш да ни зареждаш с тоя препарат, кат го има у вашия квартал само hahaha

# 538
Мацки, на българска фирма е, търговското му име е Обезмаслител ROX. Ето линк към сайта http://www.roxbg.com/products.php?lang=&catid=1. Взех си и гел за съдомиялната - 1 литър за 4 лева, при положение, че този на Калгонит е 600 мл. и струва 11 лв. Лошото е, че ги няма в големите вериги магазини. Аз ги намерих и купих от едно изложение съвсем случайно и се оказа, че зареждат някакво магазинче за препарати в моя квартал. Надявам се там да мога да ги намирам.

Е, ти ся нищо не каза, къде ще го търся?  Crossing Arms
Освен да ми пратиш 1. pletka

# 539
Теди, какво му е на малчо, само Т ли има?

Общи условия

Активация на акаунт