В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 240
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
marittaa, а от кои магазини купи нещата? Предполагам ги има и в Германия. Simple Smile

# 211
Здравейте милички ,
за ползата от бебефона съм напълно съглана , аз имам от баткото и сегаще си го ползвам  Grinning много е удобен иначе тичаш през две минути в спалнята , не можеш да си пуснеш нито телевизор , нито радио , само се услушваш да не плаче. Мойта коса многа падаше а сега е чудна много гъста и лъскава , ноктите са ми тънки и чупливи както винаги , космите определено ми растат по-бавно , което е супер  Mr. Green
За дрешки май ще изчакам да отвори Карфур мол , Зара ще има огромен магазин на първи етаж и аз смятам от там да си накупя доста неща , миналата година бях в Истнбул в Зара , стахотни неща си купих и на малкия също не са мръднали  Grinning ,за Бенетон нещо качеството им отиде на кино , преди един месец купих дънки на сина ми от там и днес ги дадох на шивачката да ги позакърпи по колената , поне за игра да стават , ние сме на 9г. нито лази нито се въргаля с тях , но плата така изтъня че се прокъса и то за 1м. Twisted Evil суитчера му е целия на топчета абе ужас отказвам се от там за сега .
Ние вече риткаме доста силно , даже като се свия нещо веднага ме подбутва , че и е тясно  Wink
Хайде лек ден от мен  Hug

# 212
  • Пловдив
За бебефона и според мен е изключително полезна покупка. Дори за малък апартамент мисля, че си заслужава - две чинии ако решиш да измиеш, докато бебчо спи, пак ти дава спокойствие. Аз докато Ели беше мъничка редовно имах слухови халюцинации - все ми се струваше, че плаче  Mr. Green
Нямам впечатления от различни марки. На нас ни подариха на Чиполино и като цяло съм доволна. Много е чувствителен, улавя дори движения и мрънкане , може да се ползва и на по-големи разстояния - предавателя,сложен на 3-тия етаж се улавя от приемника на двора, а звука е ясен. Има и недостатъци - у майка ми, например, улавя бебефона от долния етаж, хващал е и честоти  на таксита. Няма камера, но над креватчето смятаме да сложим уеб камера и да наблюдаваме беба - така бяха направили етърва ми  и сме решили да "откраднем" идеята.  Peace

# 213
Привет!  bouquet
Що се отнася до косата, ноктите смятам че трябва да се подържат особенно по време на бременост.  Grinning Днес ще ходя на фризьор да ми оформи перушината.  #SillyСамо се чудя дали боядисването и къдренето с препарат за по дълъг ефект влиаят зле на плода?  newsm78Много ми се иска да си направя "студено" къдрене! Embarassed
 Освен това ще ходя другата седмица на зъболекар. Една приятелка ми каза че зъболекарските манипулаций с лекарства се отразявали зле на плода, вие какво мислите? newsm78
 А за бебефона незнам. newsm78 Мисля да го купя след раждането ако се окаже че имам нужда от него. Simple Smile

newsm51

# 214

Здравейте, бъдещи мами на юлски бебчета.
Днес ми остана малко време и аз да се регистрирам ввъв форума на колежките с очаквани по термин юлски бебчета.
Терминът ми е 10.07.

Зелено Нещо Simple Smile, мисля, че не е добре да се използват силни бои и субстанции с много химия по време на бременност. Не съм толкова убедена, че в шестия месец ще даде отражение на плода, но твоето тяло може да реагира неочаквано отрицателно на съставките.
За зъболечението съм чувала същото, но по-скоро от гледна точка на болката и стягането на тялото при изпитването и. Може да доведе до контракции.

И аз не съм решила за бебефона.
Моят мъж скоро предложи да си вземем, за да сме в постоянна връзка с бебо, когато сме в другата стая, например.

Слънчев поздрав на всички!

# 215
  • в Кошера
Зелено Нещо, по въпроса с фризьора - боите не се отричат толкова, колкото по-силните препарати (за къдрене, изправяне и т.н.), от гледна точка на промените в тялото ти и възможните алергични реакции (дори досега да не си имала такива от същите препарати); а относно зъболекаря - няма проблем, стига да не се прибягва до упойка (поне така твърди моята  Wink)

# 216
marittaa, а от кои магазини купи нещата? Предполагам ги има и в Германия. Simple Smile

оле аз почнах отдавна.първите ги купих от МОЛ/а в софия на Стамболийски.незнам как се казва магазина,но е на горните етажи и на ъгъл се пада.тук купувах от мигрос (там са средни цени),манор (там за мое учудване пак не беше много скъпо) и малко онлайн (рикардо се казва сайта и е като e-bay).тези дето са онлайн мислех,че са употребявани,но дойдоха чисто нови,което ме изненада още по/приятно. в манор набелязах и остатъка от неща,които м итрябват/ хавлийки и гащеризончетата до коленете и къс ръкав,както и разни други джунджурий/бебефони,стерилизатори и шишета.всичко там  екачествено,че дори и марково и на супер готина цена.

Зелено Нещо и аз исках да си сменя цвета на косата.ходя с тъмна,но ми омръзна и от няколко месеца не я боядисвам,за да се поотмие боята и да йа изсветлят по/лесно,но взех,че забременях и то бая месеци вече ми се насъбраха. обаче държа на изсветляването,а не съм много сигурна как ще стане по време на бременност и реших да я оставя за после.дори за сватбата не я боядисах.то моя цвят е светло кестеняв и доста хубав,та.....не ми пречи (боядисвам я,защото си открих кичурче с бели коси и ме дразни). проблема е не толкова дали вреди на плода,защото май не вреди,а особено в тези големи месеци...едва ли до него стига от тези химикали,но определено мисля,че коса подложена на такива хормони е поддатлива и можеш да я съсипеш. мама помня от край време ми казваше като съм в цикъл д ане ходя на боя и къдрене,че само ще ми развалят и изгорят косата. даже два пъти не я послушах и два пъти се накъдрих точно в цикъл.познай какво стана! и двата пъти от коса до кръста я подстригах до ушите,като втория беше много трагично.тя сама се откъсна.един път както се решех и един доста дебел кичур ми остана в ръката точно,като отрязан на два пръста над ушите.аз тогава мислех да съдя фризьорския салон,че са ме накъдрили толкова лошо (беше в швейцария искам да подчертая)....та незнам от тях ли беше или от това,че бях в цикъл,но немисля повече да опитвам хахахах

за зъболекаря аз бях на зъболекар сега в третия месец и ми сложиха упойка.той знаеше,че съм бременна де и каза,че няма проблем.за по/голям месец мисля,че хептен няма проблем. така,че си ходете,но им натъртвайте,че сте брменни.мисля,че не всяка упойка става за бременни,но има и безопастни.

# 217

Здравейте, момичета!

Мисля, че зимата вече си отива и слънцето идва да ни стопли, да свалим зимните якета и с коремите напред към пролетта Simple Smile

# 218
Зелено нещо, мисля, че "студеното" няма да хване на бременната ти глава Wink а и едва ли фризьорката би се навила да ти наплеска химикалите - всичко минава по прав път през плацентата, но питай де, знам ли вече кой какво "препоръчва", тук специално, а и българската ми фризьорка питах - "нет" - ни къдрене, ни боя, само кичури - няма допир с кожата като се правят с алуминиево фолио или шапка.

За зъболекаря - в предни теми Journey всичко обясни, тя е зъболекар все пак Wink Трябва да се ходи, няма проблем, те си знаят какво да ползват за бременни.

За бебефона - мисля да изровя в еbay има един модел с камерка, монтирана в едно цвете. Всичките ни приятели с това чудо са супердоволни! Гледаш бебо какви ги върши през цялото време и се хихикаш Wink Едното "бебе" вече е на 1,5 години и като ни идват на гости, в 8 си е нахранен в леглото в другата стая и го гледаме как се занимава поне 1 час, преди да заспи Wink Даже и си попява, мести се из леглото и е голяма забава да го гледашWink малко детински може да ви звучи, но е супер миличко Wink

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 14:33 от bobi40

# 219
Относно зъболекаря аз във втори месец вадих мъдрец,а в четвърти и пети месец правих по една пломба (кариесите бяха без упойка).Моя зъболекар ,който ми вади мъдреца знаеше,че съм бременна и то в самото начало и въпреки всичко каза,че е належащо да извадим мъдреца и ми сложи упойка и го махна.А другата седмица ще ходя да си махам зъбен камък. Stuck Out Tongue
За боядисването от както съм бременна 2 или 3 пъти се боядисвах вече не помня и не мисля,че има някакво отражение на плода.Вярно,че го правя с безамонячна боя,но и с амоняк да е мисля,че е все тая.
Много хубаво слънчице изгря на вън.  Nature Sunny

# 220
Ей, мами вие ме убедихте да си вземем бебефон. Не съм се замисляла дори ,че е толкова практична вещ. Оставам с впечатление ,че на Филипс са най-добри, а някой ,ще ме светне ли за цената му  Blush.Ние с покупките тръгнахме от големи към малки неща Joy, купихме си краватчета и столчета за кола, много изгодно нови от други близнашки семейстава  Hug. В понеделник, ще ходиме в бебе Мола да си вземеме едни капарирани онзи ден комплекти за легълцата, шити за САЩ (изпуснаха се ,че са ишлемета).Водят се луксозни комплекти и ги поръчахме с една час ,която за тика не се предлага , че нямало интерес. Аз пък точно тази част от комплекта исках , драперия която се спуска от матрачето, когато е в най-горно положение и скрива празнината на креватчетио до долу. С тази допълнително поръчана час ни излезе 130лв. комплекта, без него е 99лв.Ще си взема и помпата на Авент, която е в промоция там в момента  по63лв. За дрешките ,ще изчакам още месец, да излезнат всички летни колекции.
за косата и ноктите - ноктите наистина по бързо порастват, същото важи и за косата  Joy вече ми е до кръста и от сега си представам физиономията на фризьрката ми катои кажа ...РЕЖИ  Sick Твърдо съм решила да си направя прическа до раменете , но още не съм рашила дали да е с бритон  newsm78
Спирам до тука, че много дълго стана. Хубав ден на всички   bouquet

# 221
Здравейте и от мен !   bouquet
Puma , вече можеш да ми сложиш едно синьо щъркелче Simple Smile на 1-ва страничка.
Вчера бяхме на ФМ и потвърдиха предположенията ми.Малкия беше много активен,въпреки че в началото
си криеше личицето с ръчички,после ни показа че много обича да го снимат Simple Smile плезеше се и махаше с ръчички и краченца.
Тежим 452г.   Laughing 2-та грама са много важни.Всичко е ОК.Вече съм по-спокойна.

За зъболекаря-определено трябва да е без упойка,иначе за пломбички и лекуване мисля че няма проблеми.
За боядисването,четох някъде че не е препоръчително,евентуално кичури може,тъй като окссиданта няма допир с кожата на главата.
Аз дори не съм се подстригвала от пусти им суеверия и чакам бебо да се роди та да се подстрижа,че то с това кофило.... Confused

Времето е страхотно Party,дано вече се оправя,че тая зима взе да ми омръзва.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 14:34 от Lucky_13

# 222
Ехаааа,добре сте си пописали,браво на вас Laughing

Tyra, за количките в Бейби Мол-а,имат гина склад наличните цветове в магазина.Ако искаш друг цвят,който не е изложен и го няма във фирмата вносител,ми обясниха,че се чака около 1 м доставка.Казаха,че почти винаги е заредено с най-често купуваните цветове,тъй че не вярвам да има проблем.

За фризьора- и с Ивон ,и сега се подстригвам и боядисвам ( с безамонячна боя).Миналият път даже се подстригах от коса до кръста,на коса до над раменете.Сега чак толкова кардинално няма да го правя.Много се чудя за бритон,ама кога ще имам време да се занимавам и с него,акто моята коса е всеки косъм със свое мнение newsm78
За кичурите-аз си направих точно след като се роди Ивон,за да се изсветля малко косата.Повече никога няма да повторя-изгоря,цъфна,проскуба се......отврат. ooooh!

Днес времето е супер.Най -после се разходих като хората.
Мами,вие нямате ли проблем с якетата?Аз моето вече едвам го закопчавам.Дано се стопли по-скоро,че го закъсвам сериозно от към тази гледна точка Confused

# 223
  • в Кошера
Мерси, Ади, да се надяваме, че цвета, който си харесах, ще е наличен като се запътя да купувам  Wink

Относно горните дрехи - аз проблеми нямам, защото коремът ми съвсем не е голям...даже ако съм с по-широка блуза не можеш да разбереш, че там вътре има бебе  baby_neutral Rolling Eyes newsm78 Обаче как ми се иска да си поднося вече всички рокли, които накупих  newsm68 newsm44, ама като слушах вчера прогнозата, че до края на месеца ще е студ и евентуално сняг и направо  #2gunfire Twisted Evil

# 224
oooo,Adi, и аз съм от тези с проблемите с якетата.Първо,че ми остана само палтото,което мога да закопчавам,а и колкото повече дрехи имам по мен толкова повече почвам да се дразня.Вече с нетърпение чакам да дойде по-топло време,че да мога да сваля дрехите(е не всички де)

Общи условия

Активация на акаунт