В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Най ми е трудно да си обуя ботушите, голяма мъка ми е, чак се чудя жените които бременеят в 8-9 месец през зимата как се справят.... Защото ние сега лятото ще скачаме в чехличките и готово, ама те милите как ли се оправят... newsm78 Ей такива въпроси си задавам понякога хехех
Хайде лека вечер и  Hug

мъжете им ги обуват хахахаха (поне аз бях така,но само в 9 месец,че до тогава бях в болница и по чехли)

# 256
Здарвей Пума, моляте да впишеш и моя термин: 21 Grinning.07.2010, момче...
Благодаря...
 Grinning

# 257
Най ми е трудно да си обуя ботушите, голяма мъка ми е, чак се чудя жените които бременеят в 8-9 месец през зимата как се справят.... Защото ние сега лятото ще скачаме в чехличките и готово, ама те милите как ли се оправят... newsm78 Ей такива въпроси си задавам понякога хехех

Аз пък на бременните не им се чудя толкова,колкото на шкембатите мъже.
    Ние жените сме добре.Бременеем си по няколко месеца и после пак сме си в предишната форма.А някои мъже си носят шкембетата по цял живот,горкичките! Mr. Green През зимата,през лятото......Всяка година.Каква тежест е това,а? Sad  #Crazy

# 258
А някои мъже си носят шкембетата по цял живот,горкичките! Mr. Green През зимата,през лятото......Всяка година.Каква тежест е това,а? Sad  #Crazy

Ама да ти кажа, техните шкембета са меки и се сгъват Laughing, а не като го притиснеш да те рита отвътре  Wink. Баща ми е един от тях - със сигурност тежи над 150 кг, а коремът му е по-голям от който и да е бременен корем в 9ти месец и пак може (с мъка) да се се навежда и да си обува обувките.

Аз си раста равномерно: 5.5 кг разпределени по равно на бюст, ханш и дупе, но за сметка на това, корем имам колкото да не е без хич  Whistling. Никой не ми вярва, че съм в 6ти месец вече Crossing Arms и наистина изглеждам по-скоро хармонично дебела отколкото бременна.

За мен този триместър е несъизмеримо по-приятен от първия  Peace. Вярно, нямам вече талия и приличам на буренце Mr. Green, но не ми се гади, не се чувствам смазана от умора, не ми тежи корема, не ми пречи да спя или да се навеждам, не се задъхвам, малката ме подритва, колкото да знам че е наред  Heart Eyes, че и с киселините се пооправих  Peace. Изобщо, 2 години мога да изкарам така, хич нямам зор да се свършва.

За мазането - мажа се с чисто какаово масло. От пубертета си нося стрии на бюста и затова смятам, че съм предразположена към такива екстри, но засега нямам нови fingerscrossed

Аз не мога да кажа, че малката рита особено силно в специфично време на деня. Със сигурност се активизира след 1. черен шоколад, 2. мандарини и 3. като слезна от кростренажора. Не мога и да кажа, че раздава истински ритници  Thinking - по-скоро кротко потупване отвътре  Heart Eyes. Засега сме я набедили, че ще е спокойна натура като майка си, а не шило като баща си  Crazy, но приказката за сметката и кръчмаря я знаете  Wink.

Бебефон няма да купуваме - холът, кухнята и трапезарията са ни едно голямо общо отворено помещение, а и бебето ще спи при нас в началото. Виж, мъжът ми спи леко, а и трудно заспива като се събуди, та накрая може той да се изнесе в детската стая  Simple Smile

# 259
Добро утро,

ето обещания линк за бебефона с камерка, само дето е изчерпан в момента:

http://www.amazon.com/gp/aw/d.html/ref=redir_mdp_mobile/176-9115 … 5250?a=B000SSR5NO

# 260
  • София
Добро утро,момичета!!! bobi40 какъв е този номер с фенерчето?
Аз реших да не ходя днес на лекциите на сп.9месеца,имам леки болки а и наистина темата е малко скучна!

# 261
  • в Кошера
Добро утро и от мен!

Аз отивам да се трудя  Mr. Green, а на мамите, които ще ходят на срещата днес - весело прекарване и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ни снесете после инфо как е минало!  Wink

# 262
  • 2 етажа над тавана
Добро утро  и от мен.

Тайра, мерси за кафето, определено имам нужда след 2 безсънни нощи  Tired - малката ми е болна и сме си вкъщи, с ужасна кашлица е, но поне вече не вдига температура.

Аз вчера нещо хич н есе чувствах добре, дано не съм се заразила от нея, че само това ми липсва Confused

Бебефон мисля да вземем този път - прекарваме доста време на вилата и при майка ми, която е в къща и сме ту в единия , ту в другия вход или на двора, та имам спомен как съм се ослушвала предния път с бебето като гърмян заек - плаче ли, спи ли, как тичах по хиляда пъти да проверявам - не че имам нещо против, но мисля този път да се позволя тая глезотийка.

Ще ходя малко да се опъна на дивана, докато Маги строи с легото, пък дано се посъвзема, че се чувствам като ударена с мокър парцал Tired

# 263
Добро утро,момичета!!! bobi40 какъв е този номер с фенерчето?

Wink Вечерта лягаш по гръб, гасите лампата, взимате фенерче и светкате по корема - бебето ще се опитва да следи светлината и да я "пипа". Но не го преуморявайте де Wink

# 264
Ето,не е изчерпан ! Има и други модели !

http://www.amazon.de/Video-Babyphone-wireless-Bild-gelb/dp/B000U … 378195&sr=8-1

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:24 от бяла лястовица

# 265
Хитри тез германци бре Wink Мерси Весе!

# 266
Лястовичке,ти намери ли нещо интересно за номерология/-аз търсих, но не открих нищо което заслужава да се разглежда. А и аз замислям, че ако имам възможност да си избирам сама датата за секциото, никак няма да е излишно да разполагам с мялко инфо по въпроса предварително Laughing
Искам да кажа само на мамите, на които това ще са им първите дечица, че за мен двете най-полезни покупки за Виктор бяха количката и бебефона. Въпреки че апартамента ни не е много голям, пак е невъзможно да оставя бебето да спи в детската на затворена врата а аз да правя каквото и да е в някоя от другите стаи. С Виктор изпих много кафе на спокойствие и чистих съвсем редовно /за разлика от сега Embarassed/ благодарение на тоз бебефон. Ползвах го 2 години.
инае и аз никакви покупки не съм направила още и ми е много тъпо, че явно няма и да направя-като харесам нещо и тръгна да го оглеждам, се сещам че в къщи стоят още няколко подобни и си казвам:"оффф,само натурии' и се отказвам. Освен легло, гардероб и комплект за изписване, не виждам какво друго ще купя за новото бебе newsm78

# 267
  • IT
Добро утро и от мен.
Днес дано си стигна навреме за консултацията. Леглото и количката мислим май или юни да купуваме, мисля да пребоядисаме и до тогава. Трябва като ходя по магазините да не съм сама, преди време една колежка ми даде да прочета книгите за Беки Б.(после излезна и филм)-че пазарувам като нея, спомням си че и тя за бебето си беше накупувала куп излишни неща.

# 268
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250591035280

и в Ebay ги има. И аз отдавна съм си ги харесала и се чудя дали да си поръчам от тях. Междодругото в София в JUNBO видях че има подобни бебефони.

# 269
  • Плевен
Здравейте момичета. Минавам само да се разпиша, че няма да имам време, т.к. днес ще се бракувам  Grinning.
Добре дошли на новите мами  Hug.
Лек ден на всички.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 10:44 от Bambiniq

Общи условия

Активация на акаунт