В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Bambiniq,честито и от мен.Всеки ден повече и повече да се обичате и разбирате!  bouquet
Бях решила да не взимаме бебефон,но вие ме убедихте.Предполагам,че ще ми е от полза.
Честито на всички видяли пола вече! Стискам палци на всички,който са на преглед тия дни!
Лек ден,момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 286
Bambiniq,честито и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
бъдете винага щастливи и усмихнати , нека пътят винаги да е осеян с цветя и рози  Hug Hug Hug

# 287
  • София по рождение
Здравейте, момичета!
Да поздравя Бамбиния, петък е прекрасен ден за сключване на брак! Да сте щастливи заедно!  bouquet

Следя ви, макар, че съм доста заета, че започнахме лека-полека да се готвим за бебока. Пребоядисваме стаята, където ще спи, че сменяме и гардероба с по-голям, та да има място и за неговите дрехи  bowuu Чак след Великден ще започнем с по-мащабните ремонти и сигурно тогава ще ви загърбя леко, защото ще се изнесем от къщи, докато трае това. Но дотогава има време.
Мисля, че до м. Май ще сме свършили с всичко и ще се отдам на бебешки покупки и мисли, подредбра на покоите и така.

Лек ден от мен!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:37 от helli_sun

# 288
Добро утро,момичета!!! bobi40 какъв е този номер с фенерчето?

Wink Вечерта лягаш по гръб, гасите лампата, взимате фенерче и светкате по корема - бебето ще се опитва да следи светлината и да я "пипа". Но не го преуморявайте де Wink

действа ли наистина този метод?

# 289
Здравейте, очакващите Hug Как са тумбите, подскачат ли Laughing

Аз съм от юлките 2009. Посъбраха се малко дрешки от 0 до 6 месеца, които не ни стават вече и ми се иска да ги дам на някой, вместо да отлежават . Купувала съм ги новички, те не се носят кой знае колко много, децата бързо растат, и са в приличен вид. За момиче са, но повечето са в неутрални цветове. Живея в район Оборище в София. Ако на някой му е интересно, да ми пише на лични.

Айде, леко и безпроблемно търкаляне до края Joy

# 290
Добро утро,момичета!!! bobi40 какъв е този номер с фенерчето?

Wink Вечерта лягаш по гръб, гасите лампата, взимате фенерче и светкате по корема - бебето ще се опитва да следи светлината и да я "пипа". Но не го преуморявайте де Wink

действа ли наистина този метод?

Действа, действа!  Peace

Бамби, желая ви много много щастие и нека юли месец да ви дари плода на вашата любов!

dara82 честита мома, дано вече няма изненади....!

Светле и на теб честито момиченце!

Днес пристигна още една поръчка - бебешкия ми шезлонг  Laughing 

medula - много благородно, браво  Hug

# 291
  • Пловдив
Бамбиния,
Поздравявам ви с една от любимите ни песни със съпруга ми. Една от версиите на тази песен го вдъхнови да избяга от стандартния надпис на халката си и написа Av, my love ... my world ...  my everything ...  My yesterday and my tomorrow.
http://www.youtube.com/watch?v=SaQ44_OxTr0
Пожелавам животът ви да е изпълнен с любов и нежност, да се обичате, да се подкрепяте и да се вдъхновявате един от друг.   bouquet

# 292
еее, браво за момите! време беше да се увеличи розовата група  Laughing
Бамбиня, честито и щастлив семеен живот   bouquet

аз се връщам от зъбар. няма кариеси, няма зъбен камък, даже и плака няма, но венците са ми възпалени  Sad каза, че е от хорминте и бременността. даде вода за жабурене. след седмица пак ще се видим да провери има ли промяна  Confused + каза, че масажът на венците е мн важен сега.  newsm78 вие как сте в зъбно отношение?

утре ще си пускам нови изследвания за урина, заради подуването на ръцете  ooooh! стискайте палци всичк да е в норма  Rolling Eyes

п.с. купих си тетрадка, да си водя дневник, че вече забравям даже кой какво да питам  newsm78 миналия уикенд пътувах през баня мадара до мола на бившия завод витоша, а съм пратила шофьора на таксито през басейна спартак до мола на хемус. разбрах си грешката чак след като доволно му се накарах на човека, че е объркал маршрута  #Crazy #Crazy  Laughing Mr. Green

# 293
  • София по рождение
Енна, за венците горещо ти препоръчвам пастата за зъби на Астера -Пародонт Актив". Никога не съм имала проблеми със зъбите и сега нямам, но от хормоните кървя от време на време....веднага помага. Страхотна е!

# 294
Бамбе,честито мила ! Любов и разбирателство до старини !  Heart Eyes Heart Eyes

Мания,шопинг мания ме е хванала.Другарки,почнаха и у немско да пускат пролетно - летните дрешки.Ох,бабанка ! С пълна торба се върнах днес.И с мноого великденски декорации.Току що си украсих хола и ми стана едно празнично,светна ми къщата в жълто-оранжево.Едни пиленца,зайци,яйчица .... Хайде после ще ви наснимам покупките си !  Grinning

# 295
Хели, мерси за съвета. Ще пробвам още довечера  Peace

# 296
  • Stavanger, Norway
Бамбиниа да сте живи и здрави и много щастливи - ТРИМАТА ( а в бъдеще може и повече да сте  Heart Eyes). Да си изкарате много добре и само щастие да ви съпътства дните!  bouquet

# 297
еее, браво за момите! време беше да се увеличи розовата група  Laughing
Бамбиня, честито и щастлив семеен живот   bouquet

аз се връщам от зъбар. няма кариеси, няма зъбен камък, даже и плака няма, но венците са ми възпалени  Sad каза, че е от хорминте и бременността. даде вода за жабурене. след седмица пак ще се видим да провери има ли промяна  Confused + каза, че масажът на венците е мн важен сега.  newsm78 вие как сте в зъбно отношение?

утре ще си пускам нови изследвания за урина, заради подуването на ръцете  ooooh! стискайте палци всичк да е в норма  Rolling Eyes

п.с. купих си тетрадка, да си водя дневник, че вече забравям даже кой какво да питам  newsm78 миналия уикенд пътувах през баня мадара до мола на бившия завод витоша, а съм пратила шофьора на таксито през басейна спартак до мола на хемус. разбрах си грешката чак след като доволно му се накарах на човека, че е объркал маршрута  #Crazy #Crazy  Laughing Mr. Green

Enna, здравей,

И аз ходих на зъболекар, няма нищо притеснително освен леко кървящите ми венци, което е нормално вследствие хормоните.
Аз използвам засега LACALUT паста за зъби.
По препоръка на гинеколога ми от четвъртия месец пия витамини за бременни.
Това с тетрадката го направих още във втория месец и сега в нея освен бележки за бременността има и размери на шкафове, стени, врати, заради ремонтчето, което започнахме.
А за забравянето - нямам думи. Имам чувството, че бебчо ми е взел мозъка Simple Smile
Аз затова планирам да спра да ходя на работа 1 месец преди полагаемия болничен преди раждане.

А вие, момичета, докога мислите да работите?

# 298
  • Stavanger, Norway
Ако всичко е наред при мен ще си работя до болничния, а нищо чудно и след това да върша това- онова, но от вкъщи (ако решат да ми предложат да, иначе ще си почивам).
Бяхте обсъждали за килограмите. Аз стартирах с 49кг, сега съм 54кг, значи +5кг са до тук. Обикновено първата седмица на месеца наддават с около 1кг, после качвам полека още 500гр.  Heart Eyes Ама бебока расте много бързо напоследък. Вече всички бързо забелязват, че съм бременна и зимното яке скоро няма да го закопчавам. Лошото е, че и пролетно нямам подходящо за такъв голям корем  #Crazy Може и да прибегна до вторите употреби, че иначе няма да насмогнем с разходите, а и ми свидят парите за дрехи, които ще нося само 1 - 2 месеца. Виж, летни роклички сигурно ще си купя, че тях ще си ги нося повече време.

# 299
Bambiniq много щастлив семеен живот ти пожелавам  Hug

Enna само ръцете ли ти се подуват? Мен това ме притеснява от скоро, но още не съм казала на акушерката  ooooh! Подуват ми се ръцете и лицето - много. Направо приличам на водоноска  Shocked

Селма и на мен ми оплешивяха миглите, не мислех, че го има и при други  Shocked А не бих казала, че съм стресирана при положение, че съм по цял ден вкъщи  Laughing Явно си е от хормоните...

Общи условия

Активация на акаунт