В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
А сега малко предвеликденско настроение   easter

http://wessi82.snimka.bg/holidays/velik-den-deko.482139

# 316
    Здравейте момичета!
  • Първо да честитя на Бамбиния и да и пожелая  много щастие married.
  • На Пловдивските мами искам да съобщя,че на 17.03 от 11:00часа във Вис Виталис на бул.6-ти септември 268 ще има безплатно училищи за бъдещи родители.
А,и да се похваля от днес и аз започнах да стягам гардероба на бебо.[/list]

Конкретна тема ще има ли? Ако имаш още информация, моля те, сподели я.

# 317
   Цялата тази красота у вас ли е? Simple Smile
    Браво!  bouquet
    Кога всъщност се пада Великден тази година? newsm78

# 318
На 4 април се пада Великден.

# 319
Siiu, снимките са страхотни!!! Добре, че донесе фотоапарат  Hug

Bambinia, честито!!!!   bouquet Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!!!

# 320
   Цялата тази красота у вас ли е? Simple Smile
    Браво!  bouquet
    Кога всъщност се пада Великден тази година? newsm78

Blush да !

Като по чудо бълг. Великден съвпада тази година с немския.  Grinning

# 321
Извини ме за невежия въпрос, но коя е преобладаващата религия в Германия?

# 322
Здравейте момичета. Минавам само да се разпиша, че няма да имам време, т.к. днес ще се бракувам  .
Добре дошли на новите мами  .
Лек ден на всички.[/size]

ЧЕСТИТО Grinning

# 323
Извини ме за невежия въпрос, но коя е преобладаващата религия в Германия?
Католици и евангелисти !

Мъжът ми не принадлежи на никоя религия.Роднините му също.

# 324
Здравейте на всички мами Simple Smile
Ще ми кажете ли какви витамини вземате за себе си и за бебо....

# 325
подсетих се да ви питам за витамините! аз ги пия от момента,в който разбрах,че съм бременна (две седмици след зачатието) и не ги спирам. това вредно ли е? аз чак сега се сещам,че май и те си имаха система на приемане? сега ако ги спра да кажем за един месец дали е добре?

За витамините е хубаво да са витамини за бременни - имат двойно фолиева киселина и малко повече калций и желязо.

По време на бременност количествата минерали + витамини, което ти трябва се удвоява, но пък приема на храна трябва да се запази почти същия като калории, което е много трудно да стане само с храна, дори да се храниш само с полезна храна. Когато на бебо не му стига нещо той си го взема от запасите на твоя организъм. Ама тези запаси организма си ги складира за да може да ги ползва, когато е нападнат от вируси. Затова имунната система на бременните е отслабена в сравнение с останалите хора и бременните се водят рискова група, когато стане дума за грипове и всякакви такива вирусни.

Най-добре се консултирай с лекар дали и какви са ти необходими, обикновено гледат и кръвните изследвания(за желязото).

# 326

Болничният ми за раждане трябва да го пуснат в края на май/началото на юни, но и аз като теб смятам от 1 май да изляза в болнични  Thinking Концентрацията ми в офиса я няма никаква, столът ми е неудобен, има дни, в които всички ме дразнят безобразно... и т.н. имам един кош причини.  Whistling Whistling
[/quote]

Enna, и аз така мисля за болничния живот и здраве, от 1ви май - да си го взема, хем и времето ще се пооправи и ще е приятничко..
Освен личния лекар и лекаря по ЖК, може ли някой друг лекар да го издаде? Мисълта ми е, ако те откажат, може ли от трети лекар да го взема?

# 327
Здравейте всички очакващи бебчета,мамчета!  bouquet
Ще приемете ли още една нова мама,очакваща малка принцеска на 15 юли  Simple Smile

Поздравления за форума-много интересен и много полезен!!! Hug

# 328
  • IT
Не могат да ти откажат да ти издадат болничен.
Аз в момента не пия витамини, ям повече плодове и зеленчуци, докторката ми ги спря-става ми лошо от тях. Днес ми мериха само обиколките и тоновете на бебето, аз ги чувах отчетливо, според докторката са малко глухи, но било нормално. Изписа ми Дуфалакс за тоалетната и ако ме заболи корема магнезий.

# 329
Alexxa.7, за този който е 45дни преди раждането няма проблем, но ако искаш по-рано  newsm78 нормален болничен, трябва ли да се обяснявам, че стреса на работа ми идва повечо  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт