В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Ето да погледнете онлайн сайта за тези видове колички .Пускам ви линк към комбинираните колички. Има ги в най-различни модели и цветове.

http://www.babyartikel.de/kategorie/kinderwagen_kombikinderwagen

Доставят и до БГ прочетох.  Wink

# 361
Mоят корем е остър и малък, по-ниско ми е... потвърдиха , че е момче.....
 Hug

# 362
Добро утро момичета.
Бамбиния желая ви много години съвместен живот изпъленен с радости и много хубави мигове.   bouquet
Добре дошли на новите мами и честито на виделите пола тия дни.
През прозореца забелязвам как слънцето леко се усмихва, а аз тая сутрин дори посрещнах изгрева. Е не мога да спя и това си е. Кукнала съм се още в 6. Мъжа ми вече не издържа с това мое ранно ставане и сновене из къщата като той умира за сън  Grinning
Вие много добре се ориентирате какво искате да си купите. Аз още нищо не съм решила със сигурност. Може би до някъде съм избрала легло и количка, но както казах само донякъде. А дрешки и други дребни нещица още не съм купувала. Не заради някакви суеверия или подобни просто не мога да реша. Пък и ние все още не сме видели гащите на бебо.
Моят корем също не е много голям и леко остър, също така е и по - ниско, но за сега пола е само загадка.
Аз ползвам Матерн за корема и гърдите за стрии, и нямам нито една. Незнам дали се дължи на крема или просто не съм предразположена към това, ще си проличи.
Сега отивам да измисля какво да закусвам, че малкото юначе е гладно вече, побутва ме лекичко. Весел ден!

# 363
Моето шкембе е малко и хич не е остро, обещаха ни момиче. Ама то коремът зависи от структурата на майката, а не от пола на бебето.

Днеска приятелка ми разказваше за техни приятели, чието момиченце излязло с пишка  Laughing и съвсем се отказах да купувам дрешки  Wink. Стаята сме я боядисали зелена и количката ще ни е зелена и... дотам с нещата на бебето. Модел количка не съм избрала, но с разцветката съм готова  hahaha

марита, аз витамини пия, но по препоръка на доктор. Също пия и омега-3 мастни киселини, уж заради очите на бебето, защото мъжът ми и свекър ми имат по над 7 диоптъра късогледство. От друга страна, аз имам доста добро зрение (да чукам на дърво), та ако малката излезе с добро зрение, няма да е ясно дали е от витамините или от моите гени  Rolling Eyes. След седмица съм на кръвен тест и се надявам да не съм нито анемична, нито диабетична fingerscrossed

Бамбиния, честито бракуване  bouquet. Вдъхнови ме да си гледам сватбените снимки. Леле, другият месец правим 5 години брак - къде отиде това време  Heart Eyes

# 364
  • в Кошера
Добро утро!

Тази нощ ми беше ужасна - не съм мигнала  Cry и в момента се чувствам като труп...
Спи ми се, а като легна и осъмвам. Рядко ми се случва, но е ужасно  #2gunfire Twisted Evil Добре, че поне имам купища работа днес и се мобилизирам лека-полека  Mr. Green
Вие как се борите с безсънието сега, в бременното ни положение? Някой изпитан метод?

# 365
  • IT
Tyra -преди не страдах изобщо от безсъние-можех да спя и по 16 часа. Сега съм като прилеп-купих си прежда и плета-така около 12 съм винаги готова за сън, което не означава че в 7 не съм станала от леглото след като съм се събудила в 5.
Лек ден момичета-поне изглежда да е слънчев.

# 366
  • Sofia
И аз имам безсънни нощи, но не съм открила засега лек против безсъние.  Sad Ужасно е, особено, ако трябва да ходя след това на работа и знам, че цял ден няма да мога да си полегна. Аз пък сядам пред компютъра с надеждата, че бързо ще ми се приспи, но уви, не се получава. Лошото е, че последните 1-2 месеци наистина трудно се спи вечер, да не говорим пък след раждането колко безсънни нощи ни чакат.
Аз пък имам друго притеснение. Вчера разбрах, че на зълва ми мъжа и е болен от шарка(той пък се заразил от племенничката ми), а предната вечер бяхме заедно. В първия момент се панирах, но после като се чух с акушерката ми, ме успокои, че дори да се разболея, не било опасно за бебето. Но все пак някой чувал ли е за разболяла се бъдеща мама в шестия месец и дали после с бебето всичко е било наред?
Относно количките, благодаря на мамите включили се с предложения, ще ги разгледам и ще помисля кой вариант е най-удачния за нас.
И да не забравя, Честито Бамбиния, нека живота ви е изпъстрен с много щастие, любов и усмивки!
ХУбав ден на всички ви!

# 367
  • При моите мъже...
И аз не можах да спя тази нощ като хората - все се будех, въртях и сега ми се спи, та две не виждам, ама трябва да бягам по задачки.

Моето  безсъние го боря с един диск с релаксация за бременни, който си взех от йогата на която ходих. Като ми заговори и заспивам на 10-тата минута Blush
До сега съм го чувала само един път целия Laughing
За съжаление, не може да помогне в "тежките" нощи, когато всичкоме боли и не мога да си намеря място. Заспивам уж, а после се будя по 10-ки пъти...

А за корема да ви кажа, ханша ми е доста широк, спрямо талията, преди да забременея бях 75 талия на 118 ханш и си мислех, че корема ми ще е разлят. Обаче не - остър е и в гръб нямам никава разлика от преди, поне визуално.  Rolling Eyes  Чакаме момче и всички баби в рода ми обясняват как корема ми е за момче.

Само ми е кофти, че съм дигнала 8-9 кг., а се надявах общо да кача мах 10, че тръгвам с доста горница... ама какво да се прави... Уж не съм си променила начина на хранене, но пък съм намалила движението, та сигурно за това.  newsm78 Поне съм заредила добър размер млекоцентрала за малкия, дано имам достатачно кърма  Joy

Нищо не съм купувала още за бебето. Като гледам каква треска тресе повечето от вас ми става съвестно и се позаглеждам, но някакси още не ми е дошла музата за това Wink Другия месец, ако не ми се е появило желанието спонтанно, ще се понасиля Peace

Големия ми проблем в момента са дрехите за менSad Нищо от стария ми гардероб не ми става заради огромния корем и бюста и направо ми се реве. В магазинита за дрехите за бременни продават ужасни неща:( Тук -таме виждам по някой хубав панталон, но аз не нося панталони и вече съм пощуряла. Вие как се справяте с това?

# 368
Добро утро,мами Hug Само един въпрос мимоходом ми хрумна-ко издаваше 45 дневния болничен-тази от женската консултация или педиатъра който ще изберем за бебето. и в тази връзка още един въпрос към пловдивските мами: вие мислите ли вече за педиатър?
Целувки и страхотен ден на всички  bouquet

# 369
Здавейте, аз започнах да се мажа с крема а Мустела, много съм доволна... Помага...

# 370
Добро утро,мами Hug Само един въпрос мимоходом ми хрумна-ко издаваше 45 дневния болничен-тази от женската консултация или педиатъра който ще изберем за бебето. и в тази връзка още един въпрос към пловдивските мами: вие мислите ли вече за педиатър?
Целувки и страхотен ден на всички  bouquet
Женската консултация издават 45-дневния  Peace

# 371
  • София по рождение
Едно уточнение, фолиевата киселина е необходима само до определена седмица. Мисля, че беше 18-та. После само си товарите черния дроб. Затова ми спряха фолиевата, можете да пиете само витамини, но не и фолиева киселина. Бебето каквото е взело - взело е дотогава.

# 372
Здравейте коремчета,
моят корем е остър и стърчи право напред , ще имам момиче , и с първата ми бременност беше такъв -имам момче, аз мисля че си е до структора .
За спането , като чели сега спя малко по-добре от преди 2-3седмици , но задължително с възглавница м/у краката  Mr. Green , а кг.са ми +9кг.  Shocked кога станаха толкова незнам , вярвайте ми плаша се , висока съм 1.60см и вече съм като топка , ако се изтъркалям няма спиране  Joy Joy Joy
Хайде лек ден от мен , днес е слънчево , сега пиша домашни с малкия и после излизаме  Laughing

# 373
И аз исках общо да кача 10-12 кг до момента имам 6.5...а нали в последните месеци най-много се качва...

Да са живи и здрави бебенцата ... после ще ги сваляме...

# 374
Лелееееее,докато ви изчета Crazy

Първо:
Честито встъпване в семейните благини на Бамбиния  bouquet

Светле79,честита мома HugМоят корем и с мома и с мъж е като яйце.Според мен си е до структора. Peace

Великденската украса-Бобче,голяма си мераклийка.И дрешките са чудни Peace

За болничните- и аз искам да попитам.Понеже ходя на ЖК само на частно,при лекар който не работи със ЗК,кой може да ми издаде болничният 45 дена преди термина. newsm78
Също,мисля да започна да взимам болнични от 1 Април-тях ми ги издава ЛЛ,обаче в какъв срок могат да са?Тогава ще съм в началото на 6 м и не мисля,че би трябвало да има проблем,ама знам ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт