Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
да Марти , този Аутлет.До Мола ще ходя утре  Grinning

# 346
  • София
Ами казват че може постоянно но аз правя паузи по 10-20дни през 2 месеца.
Марти,Александър е прав аз Т,не съм вдигала повече от 37,7 а имам много дълбоки проблеми на друго ниво.Аз претръпнах с Т на децата,не съветвам никой разбира се,но забелязах дам ли панадол Т продължава поне още 12 ч,ако не дам нищо до 24 ч е смъкната плавно от самосебе си.

# 347
В новия МОЛ май Хиполенд имало/не съм ходила/.
За ББФ не съм много убедена, че ще добием представа за българските семейства, защото явно са подбирани по някакви шантави критерии. Да бяха взели семейства от нашата темичка  hahaha

# 348
  • София
Ако бяха семейства от нашата тема щяха да кажат че им е скучно,казаха че не това е българското семейство а има и такива смейства

# 349
  • София
Да, както всеки сезон на ББ досега - не съм съгласна, че подборът им е представителен за състоянието на обществото. Така и не ги гледах преди, са,о първия позагледах, отвратих се от тъпото предаване и се отказах. Сегашният им формат ме заинтригува, но ако пак залагат само на скандалното и пошлото, пак няма да гледам. Предпочитам си сървайвър  Naughty

# 350
Аха, добре, че не сме се явили на кастинг/не че сме имали намерение/ - много сме обикновени  Laughing

# 351
да излезнем да излезнем с приятелки и накрая овиснах, Антон го няма , не посмях да готвя нещо и сега гладна и сама Laughing Поне свалих сума филми да гледам  Sunglasses
За Т , аз много се страхувам от всякаква, самонавивам се ,но когато Ева вдигне над 38.2 все давах по нещо.Сега ако се случи ще се опитам да се устискам по препоръка на хомеопата.

# 352
  • София,
Ками да беше се обадила, ние току що се навечеряхме и то яко  Mr. Green, сега примигваме пред новините на БТВ, щях да те поканя на гости - на таратор и доматен сос с гъбки Blush.
Аха, добре, че не сме се явили на кастинг/не че сме имали намерение/ - много сме обикновени  Laughing
Хи, хи и ние така Joy
Със сигурност обаче ще е пошло и покварено и аз няма да го гледам и се чудя и малкия как да го откача от телевизора, тези простотии не са за деца.
И какви български семейства са тия, като някои са си чежденци Sick
И ние си гледаме Сървайвър и Листопад Mr. Green

# 353
ама Сървайвър ли дават  newsm78
Аз реших да си пържа картофки  Grinning Дани  Hug

# 354
  • София,
По принцип Ками, сега дават в моменат де листопад, а иначе предпочитаме и Форд Боярд Hug

# 355
Здравейте!
И на мен ББ ми е интересен. Винаги ми е бил всъщност.
Аз до към 39 и нещо температура не се притеснявам особено. Последният път го оставих с 39.3 цяла нощ. Давах само хомеопатично и правехме компреси. На другата сутрин вече нямаше темп. и повече не вдигна.
Днес цял ден чистих и готвих, че покрай хубавото време не се застоявах много у дома.
В новият Мол не съм видяла да има Джъмбо newsm78

# 356
  • Варна
Хоп, цоп, троп и аз съм тук  Flutter Най-накрая си имам комп у дома. Много ми липсваше.Не съм чела ще се пробам да наваксам следващите дни. Надявам се всички да са здрави.У нас положението е задоволително , като изключим Нелия в какво лигаве се е превърнала Heart Eyes Просто не е истина как баща и за две седмици разруши дисциплината градена от мен три месеца. Повтаря ми само как "хич не ме бича" и само да и се скарам отива с влажен поглед при баща си и на него му омекват капачките. LaughingВече почти му се е качила на главата.
Какво не му харесвате на ББ незнам.Аз се забавлявам с човешката простотия и съм почти 100% сигурна , че около половината  от бг семействата изглеждат точно така.Нормално е да се залага на скандални неща иначе ще е скучно за шоу.
Днес бях на родителска среща в училището в което записах Преско. Избрах си учителка по интуиция. Вече се подготвям психически , че ще имам ученик  Wink
Добре сте всички, нали??
Кирова, прочетох неприятни новини. Много съжалявам, но и аз ще кажа, че трябва да се гледа оптимистично.Дано лесно и бързо да си намериш хубава работа  Hug
И аз да кажа за вирусите- Нелия изкара такъв с висока Т миналата седмица. 3 дни поддържаше над 39 и давахме температуропонижаващи и на четвъртия ден като и падна цялата се опъпчи. Помислихме , че е шарка и беж по доктори. Така треперих да не е морбили, слава богу оказа се , че такъв бил финала на вируса  Rolling EyesЗа 24 часа и мина обрива, ама бая се изпокарахме вкъщи за антибиотик/да или не/Естествено както винаги аз се оказах права  Blush, но изтърпях голям натиск. Дано да им минава бързо на всички на болнички  Praynig

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 23:34 от BOOTY

# 357
 Hug
BOOTY честит ти компютър  Hug
И аз се панирам от Т  Rolling Eyes Ина два пъти ми вдига 40 и сега при 38,5 веднага давам Нурофен Confused
За ББ - ми гнусно ми е, налагат се и се популяризират едно поведение и ценности, които за мен са пошли,  ЛМ разбира се Wink
Около мен няма такива "семейства" и това не е моето предаване  Naughty
Всъщност вкъщи телевизия почти не се гледа, май само аз си следя Анатомията на Грей  Simple Smile
Чудя се какво да правим с Ина събота и неделя  newsm78
Мъжа ще оправя колата, а аз нямам никакви планове  Thinking
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 358
  • Асеновград
Тедо като реши да вдига температура все е 40+ , рядко се разминаваме с 38 и нещо.Иначе и аз избягвам да давам температуро - понижаващи , ама понякога си трябва.
Вчера аз вдигнах температура , от сутринта се разкихах , носа ми текна като чешма , следобед вече бях много зле , към 5 вдигнах температура , но като легнах , не ми се ставаше да пия нещо и така си и останах.По някое време през нощта свалих температурата и сега съм пушка , все едно нищо не е било ( само дето носа ми е обезобразен ).
Вчера купихме на Тедо кецове , е такава любов беше , показва ги на всички , ходи с тях вкъщи , накрая ги свали , гушна си ги до лицето почти и така заспа , колко го увещавахме да ги остави , ама не  Laughing.
Бути , затъжихме се за теб.

# 359
  • sf
ДД
Набивам филиис майонеза и чили сос с чесън  Joy

Аз в събота мисля да ходя в Заимов- ако има скучаещи да заповядат. Ще се пльосна на някоя поляна  с една торба играчки и туй-то. Mr. Green

Яна, къде се губиш?

За петък май ще съм в липса  Blush

Общи условия

Активация на акаунт