Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Цоппп
Големи гимнастики с тия документи за кандидатстване за градината, пууууу  ooooh! Поне Ивчо се нащуря и набърбори наволя с лелките от данъчното, и солети завлече и подаръци разни му дадоха. За капак седнахме да изядем по една пица на пейките и къде му казах -чакай да си гризна, това ми ти дете като викна на всеослушание "штоооо не искаш да порасна?"  Joy

Ивайло има тротинетка на четири колела от тия пластмасовите и пада голяма игра ама в къщи за сега. И аз се чудя дали да не му вземем едно колело за рождения ден, ама много неща се събират, май трябваше да си купим ТИР вместо миниван  hahaha

Ува ела да се моташ с Ивайло, аз ще поработя вместо теб.  Hug

Аз Тв-то само го слушам, май най много гледам дисни чанел  Sick по принуда

# 436
  • София
ДД
Ходихме до зоото два часа и половина щуряха.
Нарочно ги нарекох пумии,а не пумияри,аз умирам за животни,даже са ми по мили и от хората,но нейните ги мразя защото ги поставя пред децата ми.
За колелата,ние взехме с три колела на предната педалите не искат да въртят и това е,Ники се качи на едно комшийче на колелето с помощни веднага га подкара и му е лесно и интересно.Това говорих ме и бащата продавачите от драг са казали това което и Мая беше споменала миналата година тежеста е изместена и е по трядно да се кара бебешкото.От 5 деца в двора м/у 2-3,5 само едно на 3 може да върти,така че,скоро ще купувам и други  ooooh! аз се подведох по това каращото и набърза ръка напазарувах,добре че бяха от продовалника.
Чистенето се разбрах след Велик ден да е,махам се с децата през деня поне а Мария и майка и изчистват,единственото което правя е да пускам по 3 пъти на ден прахосмукачка и да мия пода.Мързел съм,вие поне сте на работа.

# 437
  • София,
Днес времето наистина е прекрасно, аз ходих на училище малко, а после разходихме децата с комшията, че комшийката беше на фризьор Mr. Green. СЕга спи Вероника, а и аз се чудя дали да не полегна, но и аз имам работа за вършене - чакам втората пералня да я простря, за чистенето се отказах, все си мисля че у нас е най мръсно Blush, ама я ми кажете в това хубаво време стои ли се в къщи де се чисти и да се мият прозорци  Mr. Green, как ли пък не, ще ги мия като се развали времето.
Нещо явно и аз се разболявам, гърлото ме дращи и ми е студено, а в къщи термометрите показват 28 градуса Shocked
Ува днес е петък - ден на майстора, хайде зарязвай работата  Naughty
Барянче весело изкарване Peace

# 438
ей Бубе супер , весело изкарване  Hug
Ние пък днес най накаря се разбрахме с момичетата да се видим, та чакам с нетърпение вечерта. И без това Антон рита и щях пак да скучая.
Аз и една приятелка днес посетихме Джъмбо, там обаче нямаше тротинетки.От Спридер си купих много хубава лятна пола, апосле и обувки се взех Grinning Направо ме е срам че така си се моткам ,а съм си оставила детето някъде ,но пък и аз имам нужда от отдих егати.Това шматкане на воля, да не бързам все под час ми липсва много  Embarassed
Аз съм харесала колело без педали, служат за балансиране и после детето се учи за много кратко време да кара обикновенно колело без помощни гуми  Peace
Ева е щастлива на Кюстенидл ,не плаче з анас ,не тъгува,но когато се видим в нета и започва да повтаря че иска да си е вкъщи  LaughingЯвно ще си я вземем в неделя, не ми се иска да оставям без тя да желае.Друг е въпроса ,че и на градина казва че не иска да ходи Laughing,ама от това няма мърдане вече

# 439
  • USA
Ками, не се чувствай виновна. И ти си човек. Ще погледна довечера тротинетката да ти кажа каква марка е. Тук май Razor са най-популярни. Тази на Криси е метална и е с 2 гуми -идеална е за учене на равновесие. Аз за РД съм решила да му купим голямо колело.

Галена, този ice patch го използват предимно като се удари детето да му го сложат на цицината. С гел е. Не знам дали изтича, предполагам, че няма проблем. Ти сама ще видиш ако започне да излиза гела (той в почечето случаи е син). Кристиан де дава да му слагам. Кая го е чула това от някъде, може и да не е било насочено към нея. Не го мисли, сигурно само го казва.

Козунаци обожавам. И аз ще правя - няма как.  Laughing

Иве, като гледам с 3 прахосмукачки/ден и миене няма как да се класираш в мързеливите.

При нас одисеята продължава. Снощи се прибрах и Криси ме посрещна с "Мамо, боли ме ухото." Цяла вечер ви горкото. Дадох му едни БГ капки (Отипакс) и му помогнаха, но повърна. Чудя се дали от капките не го е раздразнило нещо.  newsm78 През нощта беше добре и тази сутрин пак ще го водят на лекар. Той от 3 дена е на антибиотик, сигурно ще трябва друг да опитаме. Много е отслабнал, защото не яде. Абе, ужас с тази болест. Имам чувството, че от дългата температура му отслабна организма. Аз пак съм на работа  Tired и чакам уикенда.

# 440
Ох, милото душинче Криси. Защо така не действа антибиотика  Confused Много прегръдки му пращам  Hug
Рокси, да, триколка е нашето с педали на предното колело. Може пък наистина да се замисля за такова с помощни колелета  Thinking  Grinning
Някой беше ли си купил йонизатор  Thinking

# 441
  • USA
Галена, поправям се. Това май е различно от това, което аз си представям. Гуугълнах го твоето - по-тънко е май и като лепенка. Не съм го виждала.

# 442
  • София
Winx, дано Криси вече се подобри. Hug Много неприятно с ушичките.

Мимозка, ние сме с йонизатор от около 3 месеца. Доволна съм. Peace

# 443
  • София
ДУ някой ходил ли е в новото Палавници бившото Патилинци,да каже струва ли си да бием път?

# 444
ми то Иве май си е пак същото, Вики май ходеха често там преди  Grinning Аз иначе не го харесвам и със старото и с новото име ми е гадно там , по -добре в някой парк  Hug
Ние сега отиваме до Илиянци да потърсим тротинетка и пътуваме към Кюстендил, сърцето ми с ее свило и вече иска да го гушкам онова малкото човече Laughing
Много слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet

# 445
Днес явно всички спите:)
Аз съм кукнала от 6 и половина, още ме държи яда от вчерашния ми работен ден, който свърши зле. Но почва да ми минава де:) Сутринта рано рано мислех да ходя на пазар, Никсъна изведнъж със ставането от леглото реши, чер иска и той да идва. Беше ужасно смешен, с паста за зъби по ръцете, по голо дупе, ме стиснал за крака и не ме пуска. Та се наложи да ходим дружно тримцата. После ги изпратих на Фолксваген шоу, парад или и аз не знам какво точно, чакам да се приберат с фотоапарата и ще почвам козунаците.

# 446
  • sf
Аз не спя от 6;30. Успешно докарах колата на мъжо в Ботевград, сменихме гумите на другата, закарахаме я на майстора нещо да досикърпи отдолу.... и идва екшъна- колата ми изгоря, оня малоумник каво направил, искар ли хвръкнала не знам. Всичко е изгоряло, направо удар щях да получа като я видях. И сега съм без кола. Пътуването в Турция се отлага във времето доста. Няма да ви казвам мъж ми в какво състояние е, слава богъ само психически. Иначе няма човешки жертви.  ooooh!
Та по Великден сме в Ботевград  Confused  Тук въздишам дълбоко, добре че са ми здрави нервите.

# 447
Брех, че гаднооооо, Вики. Добре, че няма жертви, ама куца история.... Confused

# 448
Oлеле, ужасна история, Донси! Слава богу, че е само колата. Но все пак тези от сервиза не поемат ли някаква отговорност? Тя къде е изгоряла, при тях ли?

# 449
  • sf
Абе какъв сервиз, тоя ни е приятел, сам се занимава с такива неща. На всичкото отгоре е гол като пушка, в момента се развежда, съди се с жена си, абе лудница. Какво да го правим  ooooh!
Смешно ми беше като ми разкаваха после,че докато ме чакали / щото аз не бях там по време на случката/ яко се сдухали,че като ида и видя ще го насмета оня ако и някой бой щял да отне се  Joy викам на мъжо, че такава слава ли имам,бе  hahaha
ама аз много бързо се взех в ръце, като видях мъж ми колко е сдухан горкия. И ми вика,нали не ми се сърдиш, а той дефакто няма никаква вина.
Абе майната му, и на него му казах, приеми го,че не е трябвало да ходим в Турция сега и с тая кола, нали сме здрави , ще се оправим.
Ама и тоя майстора ми изкара акъла, звънна на жена си, скоято пиехме кафе и тя ми дава телефона и той ми вика,че колата изгоряла и ми затваря. ей изтръпнах, помислих,че мъж ми е бил в нея, докато го набера и вдигне да ми каже,че всичко е него е ок, направо вечност ми се стори,че мина.   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт