Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Иве незнам Blush вече и почти на две години и като го избирах гледах да е евтино и да ми върши работа по дълго време тогава сруваше около 130 лв.ще го погледна като излеза до колата ако нещо видя ще пиша.

# 541
 Hug
Хриси, много се радвам за вас   bouquet Въпреки, че много ще ми липсваш на срещите  Wink
Хриси /Кирова / бързо да се оправя Сашко  Hug и на мен ми стана интересно за столчето ви, не съм виждала такова досега  Peace
На Ина е на Чико 9-18 и аз не мисля че скоро ще достигне килограмите . Днес и купих колан че всички панталони и падат  Rolling Eyes
Не е намалила яденето, но отслабна доста - повече се и движи де, пък и на ръст дърпа доста  Rolling Eyes
Искре, 800 гр за една седмица  newsm78 по-скоро мисля че е грешка при измерването  newsm78 newsm78
Много неприятно с влагата в помещенията  Confused
Спирам  Hug  bouquet  bouquet

# 542
  • USA
Дани, много ти благодаря, че си отделила време да ми обясниш нещата. Успокои ме.  Hug Той днес ще ходи на друг лекар и ще видим какво ще кажат. Дано да се е оправил. Не мисля, че има спазми. Свирене има, тук му казват weezing.

Рокси, честито! Виена е много хубав град, само времето не е много хубаво, но пък Алпите са на 2 крачки  Laughing и ще сте в центъра на Европа, а и ще сте наблизо. На мен ми звучи много добре. Ти ще работиш ли? Знаете ли за колко време ще сте там? Кога заминавате? Разкажи повечко. Аз си спомням аз как буквално за 2-3 седмици си организирах заминаването за Щатите. През цялото време ми беше много сюрреалистично. И аз никога не съм искала да дойда тук преди това.

Кирова,  Hug. Много е труден този преход. Трябва да си намериш някакво смислено занимание, дето да ти отнема мислите от работата. Внуши си, че това е временно и скоро ще се види светлина в тунела.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 19:41 от Winx

# 543
Рокси, стана ми тъжно, но щом е за добро- честито! Моята пра баба е от Виена.
Веси, Ина колко см е?

# 544
Бубе, трудно (не мога да я накарам да застане на едно място без да се мърда  Crazy) ми е да кажа точно, но е към 105-6 см  Peace

# 545
Никсънчето днес повръща за първи път през живота си  Confused вдигна до 39.3, къпах го с хладка вода и сега уж спят с баща си.

За 2.5 години заминаваме , като след това има няколко опции, но не ги мисля от сега. И без това очевидно живея в такъв свят, в който плановете ми се променят на 180 градуса. Винаги съм си мечтала да живея в топъл град, на море, а от година нагодина вървя на север и се отдалечавам от морето  Laughing
Засега мисля да не работя, имам 3 месеца платена отпуска да вземам, 6 месеца неплатена. А и е крйно време да се захвана като хората с АССа, че засега самоместя бумагите от едната стая в другата, и немският ми има нужда от ъпдейт. По нататък ще видя какво ще правя и дали ще търся пак банкова работа. Само се надявам нещата с  ДГ там  да се получат, уговорили сме среща още в началото, но нямам никаква идея от условията и цените там.

# 546
  • USA
Оо, милият Ники! Дано да падне бързо температурата и да се оправи бързо!
Аз бих наблегнала на немския засега Simple Smile. Моят немски е мъртъв език, ако ми се наложи да ходя натам много трудно ще го съживя.  Mr. Green Много хубаво, че и Никсъна ще го научи докато сте там. Тъкмо ще имаш възможност да си свършиш нещата, които си запланувала. Има време, ще стигнете и до морето  Laughing. За детската градина, може да разпиташ в Родители в чужбина или ако имате познати там. Сигуно няма да има проблем, предполагам, че повечето са частни.

Криси вече го броим за здрав. Казала е лекарката, че са му чисти гърдите. Радвам се, че не започнахме да даваме стероидите. Засега няма да му давам Сингюлер. По-нататък ще видим.

Рокси и Иве, какво стана с благотворителните снимки? Чакаме да покажете някое фото.

# 547
  • Sofia
момичета -  преди малко един моторист се блъснал в колата ни на кръстовище ...
слава Богу мъжо е добре  Praynig ама моториста избягал ...
сега колата поне 2 седмици ще е в сервиз. егати и късмета ...

# 548
  • USA
Ох, много гадна история. Добре, че мъжът ти е добре. Много ли е зле колата? Мотористът след като е избягал, значи е добре. Дано по-бързо да успеят да я оправят.

# 549
  • София
Ама че случка, добре, че всички са невредими! И дано малката госпожица изчака с раждането докато свършиш с лекарствата!

Много прегръдки на всички нови (и стари) болни човечета!

Рокси, а Никсъна от самата Т ли повърна? Вие кога заминавате? Дано се оправи свекър ти!

И на мен ми се пострупа (да се оплача, пък дано ми поолекне Simple Smile) - баща ми е със сериозно хронично заболяване на белите дробове, баба ми направи тези дни лек инсулт, но се успокоявам, че и в двата случая можеше да е по-страшно и така, надявам се да са добре...

И Кая снощи повърна в 3 ч., и то от кашлицата, досега не е имала такава суха, дразнеща кашлица, до 3 ч. не можа да спи  като хората. Спомням си, че Ками разказваше така за нощни пристъпи при Евичка и Ива май, много се бях впечатлила. Като повърна я насилихме да й пръснем олинт, защото имаше много обилна хрема и след това вече се успокои. Според мен това гълтане на сополи до голяма степен е причината за болестите й напоследък, откакто не кърмя почти всяка хрема води и до кашлица. Иначе е добре, не вдига много висока Т, всмисъл на мен вече 39 не ми се вижда страшно, а и само 3 пъти сме й дали от вчера сутринта панадол или нурофен, весела е, пее, ние бяхме тази вечер на рожден ден, тя ни изчака и заспа много късно. Педиатърът изписа само осцилококцинум и сироп за кашлица, а вчера преди да затвори аптеката по ваш съвет се запасих и с капки за уши, че Кая спомена, че я боли ухото, но явно беше нещо моментно.

Да лягам и аз, че как ще ставам за работа...

Кирова,  Hug Поне ожеш да гледаш сериали и на кафе с Гала Wink

# 550
  • sf
Искре  Hug гадост
ама добре,че са само ламарини. Ако кръстовището е голямо, със сигурност има камери, дано го хваната оня и да нямате проблеми със застрахователите.
А малката да изчака послушно удобен момент.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 10:51 от donsita

# 551
  • Бургас
Добро утро  Grinning
Аз съм будна от 5:30 часа (добре че смениха времето, че това звучи по-добре от 3 или 4:30 часа)  Mr. Green

Кирова, ще мине всичко, ще се адаптираш и точно като ти хареса почивката и ще те дръпнат някъде на работа.  Hug

Хриси,  Hug и ти ще се адаптираш, споко. Ей го къде е Виена. Палиш самолета и си във Варна/София - където ти душа иска.  Wink
Между другото винаги съм искала да отида да живея другаде, ама пусто все не намирам съмишленик.  Mr. Green

Искре, много е кофти това. Дано имате Каско и по-лесно мине всичко. И дано го хванат тоя, ама че ненормалници има на пътя. Че той утре и човек ще убие така и пак ще избяга  ooooh!

Аз чета чета и после опъвам чаршафите.  Mr. Green Сигурно забравих още сто ...
Аааа да... Болните мъници и големите естествено да се оправят бързо. Хайде пролет пукна, стига болести вече. Ама-ха.

# 552
  • София
тамън си мислех че аз ще съм първа ама има и по-ранобудни.
хриси, супер новина за виена-та, мисля че много добре ще ви понесе най-малкото се надявам да е така  Hug имах едно предложение миналата година точно за там, аз много го мислех и се притеснявах, а ицо хич даже  Laughing добре че се разсъхна защото аз лично не бях готова. но сега ако се появи отнейде пак- няма да му мисля много  Sunglasses
искре, добре че мъжа ти е добре, от тия с моторите няма спасение...
идвайки на работа сутринта макар че съм в болнични, видях на раковски и славянска блъснат човек, но ми стана много гадно и не се загледах повече натам. дано да е жив и да е добре, имаше линейка и полиция.... и то на пешеходна пътека.... не могада ги разбера тия хора за къде бързат, толкова ли е сложно да намалиш за миг и да отминеш? Confused
вчера мислех да се хваля как коки е пупу здрав и той да вземе да си разбие носа. ама така жестоко се е ударил, че носа му е двоен. има голям оток между очите, носа му е както казах двоен и от вчера е сменил поне 2 цвята. снимка му направихме, няма счупено между очите, но удара е бил доста качествен Cry сега си е вкъщи а аз скокнах да си довърша нещо спешно и се прибирам при него.
хубав ви ден и без отрицателни емоции Peace

# 553
привет
Хриси, честито , и аз се бях заблудила че отивате на екскурзия  Grinning Аз съм много консервативна в това отношение, плюс това съм доста страхлива, не обичам да рискувам.И все пак се възхищавам на хората ,които го правят   bouquet Надявам се да не ни забравиш и да продължиш да пишеш  Hug
Искре, важното е че няма ранени, а за моториста - думи нямам, някои от тях карат безумно, винаги се пазя от тях ,отбивам и изчаквам да минат, нензма какво ще им хрумне Crazy
Ели, милият Коки,  Rolling EyesДобре че няма счупено  Praynig
Галена  Hug, това че е повърнала е добре, изхвърлила е доста храчки милата.Ще се оправи  Hug
Сега се оправям да ходя до Мол Сердика  GrinningАко някой има път натам да свирка  Grinning

# 554
  • София
arksi, много неприятна случка. Confused Като се постопли и мотористите са като отвързани, а и не само те...

Бързо оздравяване на болните мъници и да няма нови попълнения. Praynig

Имам половин ден за бърз тур по магазините - всичко е омаляло на Гого, дрехи, обувки. Вики по не го мисля, все се намира нещичко което спасява положението от батко. Обаче баткото навлиза във фазата при която не остава нищо цяло и здраво, а и ми е гузно, че купувам дрехи само за големия и малечко задава въпроса "а за мен" или грабва купеното за батко си с мотива че е негово.

Лек ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт