Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София,
ДД
Ехо къде сте всички, никой не е влизал от вчера newsm78, днес сигурно ще боядисвате яйца Peace. Сутринта по БТВ Иван звездев и една баба показваха нагледно как се правят козунаци и как се плетат, станаха страхотни. И нашите са готови, бабата сега отиде да ги вземе от фурната Mr. Green
Уинкс радвам се, че сте добре Hug
Иве и аз мисля, че децата ти и мъжо са по важни от всичко друго. Не му мисли толкова и не и се ядосвай на бабетката, просто я отпиши и толкоз.Crossing Arms
Галена как е Кая, дано вече сте добре Hug
Аз днес може и да ги фотографирам яйцата, но ме домързява ще видим. След малко ще карам мъжо да се облечем и да се поразходим нанякъде без малките опашки. Mr. Green Сутринта Верониката е станала от седем часа, качила се на главата на баща и само му набутва едно плюшено коте в устата да го целува Mr. Green, един час не го остави на мира Mr. Green

# 631
  • София
Здравейте!
Благодаря ви за подкрепата! Аз вчера не можах да стигна до компютъра, нямаше и интернет. Вече сме по-добре, снощи пак вдигна към 39, но сега е с 37.2, струва ми се, че кашля по-малко, определено е по-жизнена. Снощи отидохме до мола, че се прехвърлям от глобул към мтел, и да си купя бели яйца от пикадили - е няма такова тичане, пощуря там. Шегувахме се, че от мола оздравява.

Малко ми е криво, че не отидохме до Разград, нашите все още се надяват, но ми се струва по-разумно да си останем тук.

Сега ще боядисваме яйца, а вечерта може и да се на козунаци, но не се знае. Затова чакам да показвате снимки и моля, препоръчайте рецепта за козунаците... Mr. Green

Забравих да кажа, че Никсъна е много сладък и, РОкси, свежи цветове ми се струва, че са се получили яйцата ви.

А това с непукването на яйцата, не знам как се получава....

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 11:15 от ayka

# 632
  • Асеновград
Здравейте ,
яйцата са боядисани , първата доза козунаци втасват във фурната , втората се меси сега.Аз вече съм уморена , как ще издържа до довечера не знам.
Рапорт данен  Laughing.
Велина , удвоих маята и сложих мъъничко повече захар.Все не ми е достатъчно сладко , а за маята съм на принципа на Мечо Пух - колкото повече , толкова повече  Mr. Green , щото ми писна от тухли.
Радвам се , че Кая се оправя , госпожица на място е тя , щом мола я кара да се чувства по-добре.
Вики , честито возило , макар че не видях снимка.
Иве , не се връзвай , знам , че лесно звучи отстрани , ама какво друго можеш да направиш , освен да не си го слагаш на сърце.
Марти нещо ми се губи  newsm78.

# 633
Били, повече от 300 гр захар на 1 кило брашно не се слага, защото иначе не бухват. Не знам какво е точно химическото обяснение, но го четох от експертките в Готварския.
Аз въпреки нежеланието си ще направя 2 козунака за утре, ще ходим у свеки за обяд. Днес купихме агнешка плещка, която тя ще направи, както и дроб сърмата. Слава богу, че аз много мразя да правя агнешко. Обичам дроб сърма, един път правих и не я куснах дори, а не се беше получила лоша. С дробчетата същата работа, пипам ли ги сурови,след това не мога да ги ям.
Което ми напомня да питам, някой правил ли е или ял ли е домашен пастет? Искам да пробвам да направя, имам спомен отпреди 20 години, че една съседка правеше, ама нищо не знам по въпроса.

Иве, имам снимки от едната фотографка, другата ми беше писала за тази седмица, че ще е готова. Ще кача като ги взема всичките.

Днес логпедката каза, че Ники навлизал във фаза, в която се изграждали някакви връзки в мозъка и щял сега много бързо да си развие някои умения. Да му показваме точно как да рисува определени форми ( вчера сам рисува едни драсканици, които били къща, но като му казах да нарисува коминче, той направи нещо като пушек, много приличаше).
Той пък от сутринта показва как пуши с един молив, казва, че си пали цигарата със запалка. Никаква идея нямам откъде го е видял, у дома никой не пуши, нито бабите и дядовците ( е, единият пуши, ама тайно). КАто го питахме откъде е видял първо каза 'от едно момченце', а после вика- мама пуши  Laughing може да ме окачи на бесилото някой ден.
И последния му лаф, на който много се смяхме- скимти, че го боляло нещо, но се глези. Какво те боли питам- болял го листопада  Laughing Joy кой го знае коя реклама е гледал.
И най последно, вчера ходихме на природонаучния музей, има много интересни неща, много му хареса. Най много щрауса, мечките, таралежа и патиците. И големите камъни, които можеше да пипа.

Благодаря за милите думи за моето гардже Blush аз се радвам като се пускат повече снимки, помня какви малки въшки бяха преди 3 години почти и сега колко са пораснали.

# 634
  • Асеновград
Знам Рокси , старая се да не прекалявам със захарта , обаче все ми се иска да е малко по-сладко.
Аз съм хвърлила око на тази рецепта - http://loisslokoski.blogspot.com/2010/02/chicken-liver-rustic-pate.html , не съм се престрашила още , но ще я пробвам някой ден.
това е като виц  Joy.

# 635
  • Варна
И аз съм тук.Да не му домъчнее на някого  Mr. Green
Все ви гоня, гоня, най-накрая ви догоних.
Добър ден  bowuu
Рокси , Никсъна много е пораснал и направо ти е отрязал главата. Много поздрави на татко му  LaughingЩях да падна с този листопад  Joy И честито за Виена. Дано да ви хареса там. И аз обичам много да ходя насам натам, ама само на екскурзия.Не ставам за емиграция  Wink
Ние у дома не сме настроени много Великденски, защото свекъра ми претърпя операция в понеделник/сърдечна/  Sad. Но заради децата няма как , яйца ще се боядисват- тази вечер.Козунаци от най- близката фурна. И утре ще изпека малко агнешко и дробсърма.
Уж исках почивка, а сега 4-ри дни с децата много ми се вижда. Добре, че свеки е тук, прибрахме я да не се тревожи сама в Силистра. Развлича се тук с малките и така се чувства по-добре.
Забравих да ви се похваля предния път. Имах кръгла годишнина от завършването на училище/не си признавам колко, смятайте  Laughing/. Събрахме се целия клас на ресторант, с малки изключения. Някой не бях ги виждала с години.Беше много вълнуващо. Заредих се положително.Стари спомени, тръпки. А някои как се променили, не е истина просто, не можах да ги позная  ooooh!.Визуално променени, но след един час на маса се оказа, че отвсеки изкочи нещо от онези деца преди години.
Сега живея с мисълта какво женско спа-парти организирват приятелките ми. Средата на месеца заминаваме за Банско-за 3-4 дни.Ако има сняг още дотогава,  ще ме изтърват със спа-то и ще ме търсят по пистите. Mr. GreenДано не ми мине котка път, не се настройвам, само мисловно.Ще съм и в София в неделя за един следобед. Дано засека някой в най-новия ви Мол. Очаквам разяснение- къде се намира . Весело посрещане на празника и не преяждайте  Hug Hug Hug

Оле, цяла седмица ви гоня докато ви настигна, а днес си пиша сама  Laughing Пускам снимки от омазването с яйца у дома. Пресни, пресни  Grinning

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 18:38 от BOOTY

# 636
Здравейте!
Имам спешна нужда от женска среща!Моля за седмицата след тия почивни дни която е на линия да каже за оставащите 4 работни дни!  Praynig
Баща ми дойде неочаквано и 6 часа имах трима мъже на маса,донесе цяло агне щях да повърна и го изядоха тримата с две шишета ракия и 4 шишета бира.А колко салати направих преди тва няма коментар.Преди малко изведох децата на въздух,времето се е пооправило и беше приятно навън.Още два дни по маси.  Confused

# 637
  • Бургас
Яна, разбирам те прекрасно, ела ми на гости в Бургас  Simple Smile

Вилма, само аз ли не виждам снимки, а една гола страница във Фейсбук  Thinking

# 638
Шушонче, може би трябва да я добавиш като приятел. Аз ги виждам- две деца, които са одрали кожата на майка си Crazy. ОЧите на Нелия са невероятни, всъщност и на батко й са същите зелени, но нейните някак по светли ми се струват. Голяма хубавица, пу пу пу.

# 639
  • София
Яна оповръщаха ли ти къщата?За кога е срещата?
Отчет:К станаха,ЧХриси нещо съм  #Crazy челе недочела и спестила 1 чаша мляко,майка на близнаци,ама добавях и стана,този път и даже не се напука.Яйцата и тях ги бива.Само агнешко не сме взимали ама ще се задоволим с РИБА  bowuu не ме питайте от къде го измислих менюто,изсмуках си го от пръстите.
О,и да си кажа отидох до Мол Сердика,няма обувки за мен и там,завърнах се с гуменки за децата и мен ooooh!.Две тениски и бельо за мъж ми.

# 640
  • Бургас
Ами как да я добавя? Като щракна и ми излиза:
Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.

Към началото

Thinking Явно съм много тъпа, колкото и да не си признавам  Mr. Green Ама и фейса хич не ми харесва, не ми е приятел  Crossing Arms

# 641
Христос Воскресе!
Ние изкарахме два страхотни дни. Бяхме голяма компания с мноооого деца. Беше весело и някак спокойно и блаженно Flutter Дели беше най- щастлив от всички, по цял ден на двора с топката.
Хриси, страхотни са снимките ти.
Радвам се, че Каичка е по- добре.
Ние утре сме на агне на Владая.
Весело изкарване на празника.
Пускам снимки. http://boriana80.snimka.bg/baby/delian.121156.18070561

# 642
  • София
Христос Воскресе!!!
Много хармония и доброта ви пожелавам!

Вики, честит рожден ден!!! Много здраве, пътешествия и усмивки!

Не мога да се сдържа - козунаците ми май станаха. Поне изглеждат добре, макар че ги почнахме накриво (с една приятелка). Ползвах рецепта на Рокси и какаво съм чела-недочела, сложихме отначало наполовина брашно, олях си пода на кухнята със сместа, после пък на 20-тата минута от печенето отгоре бяха доста попрепечени, а вътре - течни. Реших, че ги изтървахме, но сложихме фолио и не изгоряха, а не полепва по клечката. Утре ще докладвам, като ги разрежем. извинявам се за подробностите, ама ми е за първи път! Само дето ги пекохме допреди час и пропуснах църквата, а обичам да ходя на Великден да обикалям, ама... догодина.

И винаги ще си купувам бели яйца - дори едноцветните ми харесват, защото стават свежи цветовете.

Милата Кая, цял ден не й обърнахме особено внимание, добе че баща й я изеде замалко. Не спа през деня, в десет я изкъпах, завих я, пуснах й приказка на компютъра, попита дали ще стоя при нея и аз обещах, че след малко, и тя си заспа за няма десет минути. Май  Embarassed няма температура вече.

Не мога да видя Нелия и Преско, а пък искам  Crossing Arms Дели е сладур, много зелено е било!

# 643
  • USA
Во истина воскресе! Честит празник, момичета! easter
Вики, честит рожден ден! Много здраве и късмет!   bouquet
Аз на този светъл ден празнувам имен ден. Честито и на адаша - на Дели татко му!  Laughing

Дели е много сладък, да му нацелуваш бузките!

Буути, не можах да видя снимките и аз, а много искам. Нямам регистрация във Фейсбуук.

Дано и е минало на Кая!

Мен ме разубедиха да правя козунак. Пека козуначени кифлички. Яйцата станаха супер, и Криската много им се радваше. Аз харесвам едноцветни. Тази вечер сме на гости, а утре ще се събираме една голяма българска тумба с дечурлиги в парка на яйца и козунаци.
St
За листопада  Joy. Кристиан много говори на английски напоследък, много е смешен. Вчера нареждаше на слънцето "Stop it doing that! Go away!" Представям си какви разговори се водят в детската градина.  Crazy

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 02:15 от Winx

# 644
Христос Воскресе!  easter
Много здраве и радост!
Късмет на именниците и честито!
И Викиии честито ден ден!Много хубави мигове,пари и любов!  newsm51   love001

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 08:06 от I.a.n.a

Общи условия

Активация на акаунт