Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мими ти като лични от изтрезвителното ми се водиш Heart Eyesтъкмо ще обсъдим 14.4
Момичета и аз не обичам"невъзпитани"деца,но да ви кажа понякога има деца с проблеми и колкото и майката да обеснява си е до детето,но това си личе като видиш майката трудно е за обеснение

# 661
здравейте
Ние досега бяхме навън , явно времето ще се разваля следобяд.Аз и Ева сме малко болни, мен ме боли гърлото и кашлям,а Ева има хрема и започна и тя да кашля.Дано ни мине бързо  Praynig
Ако съм добре до срещата съм 100% на линия, баба й на Ева също ще е тук ,та и от мъжа ми не зависи  Laughing
Забравих да пиша: Хриси, прекрасни снимки,Ники е много сладък .А Преси и Нелия са толкова мили, много щастливи погледи  Heart Eyes
Иве, бъди добра, това е по важно, за да не се чувстваш гузна, остави я нея да прави каквото иска , важно е да се уважавате с мъжа ти , не й се впрягай  Hug
Хайде ние сядаме да хапнем, днес съм освободена от готвене ,Антон измислил какво да готви  Laughing за вечеря.

# 662
Имам ли проблем с дете хич не се занимавам да превъзпитавам него или майката- хващам си моето за ръката и се изнасям.

Вчера след разходката в парка започнаха ежегодните проявления на алергията ми- гърлото, носа, очите. Ходя из къщи и ръся сополиви носни кърпи. За капак точно днес Никсъна реши да демонстрира характер, та имахме тежък сблъсък. В крайна сметка заспа без да обядва и без да прибере кубчетата си както обеща. Ще видим следобед как ще са нещата. Нещо се поразглези покрай това боледуване, направо е нетърпим на моменти.

# 663
  • Асеновград
Здравейте ,
Христос Възкръсна !
Много мир и любов в семействата ви!
Честит рожден ден на Вики на патерица!
Честит имен ден на Велина и Вили!
Тези дни съм голяма скитня , не се прибирам , обикаляме града с Тедо , ходим много и се поносваме бая де.
Много добре си починах тези 4 дни , изпълних си програмата и съм доволна.
От 3 дена Тедо не иска да спи на обяд , сега разбрах колко аз имам нужда от това той да спи 2 часа.И вечер не заспива рано , може би вече няма нужда , аз също не спях на обяд от много малка.
Въпроса с детските площадки ми е болен , защото аз хич не мога да се оправям в такива ситуации.Честно казано се опитвам да ги избягвам , водя Тедо на места , където има по-малко деца , в детската градина си наваксва с общуването , там няма майки наблизо.Не бих поощрила да е по-настъпателен , той е достатъчно едър и мечешки , дори и без да иска може да нарани някой.И те разбирам Иве , личи си кога едно дете е активно и на майката и пука и кога постъпките му са от родителска незаинтересованост.
Дели е много сладък , особено там , където гушка баткото.
Марти , радвам се , че имате компютърни вируси , загуби се и си помислих да не са болни децата.
Сега ще разгледам снимките на Нелия и Преско.
Дано не съм пропуснала някой , трябва да си водя записки вече.
Тедо от одеве ми повтаря :"Събуди се , мамо" , а всъщност изобщо не е заспивал.

Много сладки Нелия и Преско.
Вижте моя скараджия - http://bmalinova.multiply.com/photos/album/22/22#photo=4

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 18:52 от billie

# 664
Честит рожден ден на Вики, със закъснение  bouquet
Честит имен ден на Велина!
Галена, мъжът ми се казва Велизар, казваме му Вили, благодаря ти.
По площадките, ако видя някой да посяга, бута или дърпа играчка на Дели никога не взимам отношение, стига да не е опасно за него. Смятам, че точно така ще се научи. Аз изобщо не обичам, когато майката се намесва, детето чувства подкрепа и при следващ случай няма опит, чака пак мама.
Лично за себе си не понасям някой да поучава детето ми. Предпочитам да се обърне към мен. Аз съм човекът, който го възпитава. Всичките ми познати майки са наясно с това и се съобразяват. Но по принцип си мисля, че съм от съвестните и винаги внимавам какво прави Дели, карам му се, когато е груб. Аз все пак имам доста голям опит в озаптяването на бясно дете Mr. Green
Майче, ако Малчо е прекалено отстъпчив може след дадената ситуация да му обясниш как да отстоява своето, да не се притеснява да иска нещата, които му се полагат. Но пак казвам- пряко в конфликта не бих се намесила.
Много често ставам свидетел на майки, които не виждат лошите постъпки на детето си, но ако някой му направи нещо, започват да крещят по другото дете  Rolling Eyes

# 665
Добро утро!
Най-сетне свършиха тия почивни дни,оцелях!
За кога да запазя в Бялото,за утре или за четвъртък кажете?Аз съм склонна за четвъртък,че го дават и хубаво времето за повече настроение.

# 666
добро утро
След малко ще водя Ева при Масларски за да й чуе гърдите.
Янче ,аз съм за четвъртък също  Peace

# 667
  • sf
ДУ
И ние се завърнахме. За срещата съм ок ,който и да е ден. Тия дни сме си тук,че и уикенда даже, щото Вероника заминава на екскурзия.
Ками, Ева кашля ли? Вико подкашля от време на време , ама баба ми вчера вика,че му свирели гърдите, как пък го чу,като инак е глуха, ама ме хвърли в размисъл.

И благодаря за пожеланита! Да ви се  връщат!

А , и един майтап- свеки чистила, оправяла из нас и слагам аз нови чаршафи и тя снощи ми вика" във вашата спалня съм изпрала на деян калъфката и чаршафа" и аз ей така останах  Rolling Eyes  ми много тъпо й казвам аз, те са двоен комплетк, какможе да изпереш само половината  ooooh!

# 668
  • София
Честито Възкресение!/ с малко закъснение/
ЧРД на донсита!/на патерица/
ЧИД на именниците, които съм изпуснала!/отново на патерица/

И ние се завърнахме. Семейния зоопарк е събран. Лудницата пак си е същата и колелото се завърта....градини, работа и т.н. Поне са само 4-ри работни дни.

Успешен ден и лека седмица! Hug

# 669
леле Вики, един смях ме напуши, тази жена с акъла си ли е(извинявай) ooooh!
Иначе да Ева кашля, гърлено ,отхрачващо, ще я водя да чуе дали слиза надолу  Peace

# 670
  • София
Били, снимките са супер, някак много му отива на Тедо да е скараджия!

Е, не, Вики, тоя път я признах твоята свекърва за свекървище, голям смях! Представям си я - я да изпера на мама на момчето... Joy То и аз знам, че сигурно ако имам син, ще имам по-особено отношение, ама чак пък толкоз...

Ками, той Масларски днес не е ли следобед?

# 671
да Галена, добре че се усетих навреме, не веднъж съм ходила сутрин и той се е оказвал следобяд  ooooh!Към 12.30 ще отидем там да си пазим ред с Ева.Как е Кая??
Аз пък съм изпуснала снимките на Тедо, сега ще се върна назад  Grinning

леле Били ,колко е голям, и наистина много му отива да пече мръвки  Heart Eyes

# 672
  • София
Ами сутринта баща й я води при педиатъра, каза че е добре и да ходи на ясла. Тя няма Т от събота насам, но още си влачи хремата и много дразнеща, давеща кашлица. Кашля по няколко пъти на нощ. Аз направих лекарството с кока-кола и небет шекер, но тя не иска да го пие изобщо, ако искаш, ще ти го напиша на лични. А Ева има ли хрема? Вече имам фобия от тези хреми, откакто Кая ходи на ясла, все преминават в кашлица...

# 673
 Hug
И ние се завърнахме Simple Smile
Честит Рожден Ден Вики на патерица   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
За среща и аз съм за четвъртък  Peace
Страхотни снимки на Никсъна, Дели, Тетко и Нелия и Пресли  Heart Eyes
Колко са пораснали мъничетата  Heart Eyes Heart Eyes
Хубав ден на всички   bouquet

# 674
  • София
привет и от мен
честито на патерица на празнувалите и се присединявам към споделеното, колко много са порастанли всички юлчета на снимките  Grinning Hug аз скоро не съм качвала, ше зема да се зема в ръце Sunglasses п.п. на тедо снимките със скарата, в която явно и той участва и със сапунените мехури са много сладки  Laughing

доклад за носа- почти е в действителен вид, но за сметка на това челото е дамгосано, пльосна върху ремаркето на едно камионче от тези на кока кола, ама от долната страна, та му се е отбелязало едно желязце, точно като дамгосан Rolling Eyes

аз съм на тръстиката, както казва елчето, и нещо съм настинала но се държа. Rolling Eyes

и на финала, виртуално черпя за РД на моята мила мама, да ми е жива и здрава, все така борбена, издържлива и търпелива!

Общи условия

Активация на акаунт