Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • sf
Леле, днес голям смях- возих децата с колата на мъжо . Голямо приключение- изпотих се чак,а те отзад пляскат и скандират 'браво,мамо'!  Joy

Всички ли сте по разходки/?
Аз блея вкъщи, метнах един боб ,че да има кво да се яде и скучая пред компа  Crossing Arms

# 556
  • София
ДД
Да беше хвърлила един боб къде са всички?
Яна направо ни отсвири,Хриси побягна в дряга държава,осиротяххххххх Sad
Велина звъня на фотографката през ден и тя само ме лъже направо съм бясна.

# 557
  • sf
Бобът го изядох- натъпках се яко. Сега ще ходим с Роки в новия мол, после за Вико. Мъжо обикаля из страната да ми търси кола  Joy

Голям бойкот тук- кажете нещо за среща, нали няма да съм турско... на лице съм  Laughing

# 558
  • София
Мда, Яна нещо много малко пише напоследък, ще бъде порицана на следващата среща  Naughty

# 559
  • София
Ако въобще дойде на среща,като гледам как ни отбягва,Яна засра ми се!
Ще правим среща ще изпратим Хриси подобаващо със ?вино?,цигари и сълзи

# 560
  • Sofia
кога мислите да правите среща? не че знам как ще дойда изобщо, но ако е преди 6ти мога и да успея.

# 561
  • София
Искре преди Гергьов ден  Joy хич не ги мисля срещите,явно се наситихме,а??????

# 562
 Е ние пък сме ненаситни - искаме си пак срещи  Mr. Green
Ще правим среща ще изпратим Хриси подобаващо със ?вино?,цигари и сълзи
Аз включвам с нещо по-твърдо и цигарите  hahaha
Момичета, като четох постовете ви все едно филм на ужасите минаваше пред очите ми  Shocked
Искре,  важното е че с мъжа ти всичко е наред  Hug Девойката ще изчака Simple Smile Мислихте ли за име, да попитам нетактично  Laughing
Еленко Hug Бързо ще му мине на Коки
Трябва да мия банята, а от 2 часа съм седнала на компютъра и само си казвам след малко след малко  Embarassed

# 563
Аз това с банята и тоалетните вчера го свърших. Днес цял ден съм без дете. И аз бях в новия мол. Засякох се с Ками.
Много искам среща. Хайде да изпратим Хриси, както си трябва.
Искре, много неприятна случка Hug
Весе, Инка е много височка. Браво. Аз Деличка вчера го измерих 96 см, 14 кг.

# 564
  • София
Нашата девойка е по-нисичка, 90 см., иначе и тя е 14 кг. (с дрехите).

Аз вече се отчаях по отношение на прозорците преди Великден, банята и тоалетните са ми последната надежда нещо да свърша все пак... Остава ми само да цитирам Франклин - както Кая казва: "Няма да се отчайваме, ще се упражняваме!"

Joy

# 565
  • София
Излязох да купя дрехи за децата, а се върнах с дрехи за мен. Лошо, /е има едно долнище за Гого/. Rolling Eyes

Среща - може и да се класирам, щом съм без опашка. Както каза един колега - ергенка съм.

# 566
  • USA
Ува, аз обикновено имам обратния проблем. Все купувам нещо за детето, а за мен - нищо. Много по-приятно ми е в детските магазини.  Laughing
Галена, дано да е вече по-добре Кая.  Hug

# 567
  • София
Да, нали, и не се налага да пробваш Simple Smile

Ми не е много добре, защото днес пак са ходили при педиатъра и е казал, че гърлото се е възпалило и едното ухо. Ако утре до края на деня не се пооправи, може да се наложи антибиотик.

# 568
  • sf
хайде тогава след Великден среща, само кажете ден и час! Мястото на срещата е известно  Joy

# 569
  • USA
Да, нали, и не се налага да пробваш Simple Smile
smile3521 И не си мисля как трябва да отслабвам. Забелязала съм, че на огледалата в пробните се виждат най-много дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт