SON BAHAR- ЛЮБОВ НАЗАЕМ- тема 3

• 41 605
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
моля ви, някой, който го е гледал и разбира да каже какво казва Галип на Сабиха пред асансьора и си тръгва (тва е 40-41 серия, след стрелбата на Нурсел). И къв е тоя пич дето се появи и държи снимка на Мерве на бюрото си.
оффффффф много гадни серииииииииииииииииии
кога ще се сдобрят?

# 466
Още наваксвам със сериите , но ми се струва ,че ПАКЕТА на Галип му създава проблеми при ходене.Върви малко разкрачено,мандахерцат се наляво-надясно  дадености от майката природа...

# 467
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
моля ви, някой, който го е гледал и разбира да каже какво казва Галип на Сабиха пред асансьора и си тръгва (тва е 40-41 серия, след стрелбата на Нурсел). И къв е тоя пич дето се появи и държи снимка на Мерве на бюрото си.
кога ще се сдобрят?
Takaaaaaaaa.... Thinking
Значи, пред асансьора Галип обяснява на Сабиха, че няма смисъл да продължават връзката си и че тя е била права когато го е казвала(каза го когато той и наби тупаницата).Че ще говори с адвоката си да сложи нещата в ред и тя да му се обади(на адвоката) сигурно и е оставил пари за разходи по децата и тн.Тя му каза че когато тя е изрекла тези думи не го е мислела сериозно, а е била ядосана.Но така или иначе се разделиха.(това не е буквален превод а е по спомен, но смисъла е същия).
А новия съдружник със снимката на Мерве е брат й .Внедрил се е във холдинга за да отмъсти на Галип за смъртта на Мерве...защото си мисли, че Галип е виновен.Този екземпляр ще им мъти водата и то много сериозно и ще отвлече Сабиха с бебето.

# 468
Още наваксвам със сериите , но ми се струва ,че ПАКЕТА на Галип му създава проблеми при ходене.Върви малко разкрачено,мандахерцат се наляво-надясно  дадености от майката природа...
Чеки първо да се посмеем ...и после ще поздравя. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 469
Тръндъдъдъдънннн...пърпърпърррррр....опсссс...паркирах таралясника. Crazy
Ха, сега...Гюнайдън къзлар...!!! Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден и успешна нова седмица.  bouquet  bouquet  bouquet

# 470
кога ще се сдобрят?
Takaaaaaaaa.... Thinking
Значи, пред асансьора Галип обяснява на Сабиха, че няма смисъл да продължават връзката си и че тя е била права когато го е казвала(каза го когато той и наби тупаницата).Че ще говори с адвоката си да сложи нещата в ред и тя да му се обади(на адвоката) сигурно и е оставил пари за разходи по децата и тн.Тя му каза че когато тя е изрекла тези думи не го е мислела сериозно, а е била ядосана.Но така или иначе се разделиха.(това не е буквален превод а е по спомен, но смисъла е същия).
А новия съдружник със снимката на Мерве е брат й .Внедрил се е във холдинга за да отмъсти на Галип за смъртта на Мерве...защото си мисли, че Галип е виновен.Този екземпляр ще им мъти водата и то много сериозно и ще отвлече Сабиха с бебето.

благодаря, Зизу  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
така и не разбрах защо Галип беше толкова студен ... гледаше си кефа, голфче, молфче, все едно нищо не е било и е забравил. А аз мислех, че чувство за вина го гони ...
слънчев ден и на теб  Hug Hug

# 471
Аз вчера гледах сериите когато тя беше бременна до раждането, ама тоя Галиб много ме ядоса, то не беше сърдене, то с оная мръхла ли не излизаше. Не съм сигурна в причината тя защо го напусна преди раждането, някой ако разбира турски и защо той така и се сърдеше в какво я натопиха Мерве и онзи грозния?

# 472
Значи, аз си мисля , че цялата работа се дължи на болеста на детето... Thinking
А между другото той много страда от раздялата и не се среща с нея нарочно.
Но в момента в който я видя всички чувства пламнаха отново. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 473
Става въпрос преди тя да роди. Нещо Мерве и Коршар (май така му беше имете) я натопиха за нещо, той много и се ядоса и тя си събра багажа. Отделно и майка му ги вършеше някакви мръсотии.

# 474
Ох няко няма ли да пусне субтитри, нямам търпение да ги изгледам. Друго си е като разбираш диалозите, така само по картинки гадая.

# 475
Значи, аз си мисля , че цялата работа се дължи на болеста на детето... Thinking
А между другото той много страда от раздялата и не се среща с нея нарочно.
Но в момента в който я видя всички чувства пламнаха отново. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

каква болест, тва с ръката ли? Не стреля ли Нурсел в него? Абе няма вид на страдащ (Галип), хилеше се, излизаше си навън. Колко и тежко й е било на Сабиха. А и после - все тя се опитва да го заговори, а той изглежда като сърдит. Това не разбирах, щото, ако беше гузен, не би бил толкова жесток с нея

# 476
Наистина в тези серии докато тя роди Галиб ми се отврати и после като стана така, че имаше опасност за нея и детето тогава му дойде ума в главата. Той не знае ли , че бременна жена трябва да се глези. И тая Мерве...само му се буташе.

# 477
Ама нещо я натопиха, все едно го е предала за нещо, ама не разбрах какво.

# 478
Боже, с тез пакети къв проблем дойде
направо целия Клюкарник полуде.
На всякъде се вадят шублери и метри
и у всяка тема пакета е със километри

Направо има нужда от класация
да видим кой пакет ще събере овация
Експертни групи вече се събират
от пакетни подробности те да разбират.

После пък ще има огледи научни
и прехласванията ще бъдат звучни...
Експертни ли ще бъдат сверките?
Дали накрая ще излезнат мерките?

Следва продължение... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

smile3501 smile3501 Hug smile3525 smile3525

# 479
Привет мацки,

след петъчните епизоди, хайде и аз в нета да догледам какво става и като се халосах до 3,30 ч. сутринта, големи бъркотии ще стават явно, чак ме хваща яд, не мога да си представя Галиб разделен, скаран със Сабиха Shocked, иде ми да изгледам финала, ама нарочно задържам, за да ми е по интересно.

А бебето са го направили в нощта, когато й предложи брак, нали,  в красиво украсения му хол, новите мебели за това били... Сабиха му каза два пъти "Много те обичам" /поне това се разбира Wink/

Общи условия

Активация на акаунт